Alternativny Windows - ReactOS
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Alternativny Windows - ReactOS
Tak co vyskusali ste uz???
http://www.reactos.org/sk/index.html
Vyzera to velmi zaujimavo kedze tento OS je nanarocny a pustite na nom aplikaciu urcene pre Windows.
Da sa dokonca stiahnut aj Live distribucia na odskusanie.
http://www.reactos.org/sk/index.html
Vyzera to velmi zaujimavo kedze tento OS je nanarocny a pustite na nom aplikaciu urcene pre Windows.
Da sa dokonca stiahnut aj Live distribucia na odskusanie.
-
audiotrack
VIP
-
Mek
Addict
Zaujimavy projekt, urcite to vyskusam (Live).
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 17:45 )
Vyskusal som, a vyzera to velmi podobne windowsu (ved to bol aj ucel), hoci explorer sa moc nepodoba, a nevedel mi precitat disk D: (to bol jediny oddiel, ktory videl a oznacil ho ako C: ), no a potom sa mi podarilo nejak ho zblbnut, hadzal invalid instruction a memory could not be read a podobne haluzoviny, tak som sa v nom este trochu pohrabal, aby som zistil co obsahuje, no nic poriadne potom neslo, tak som sa na to vykaslal.
Dufam, ze oni sa na ten projekt nevykaslu a niekam to dotiahnu, lebo hoci je to alfa verzia, vyzera to velmi nadejne
Vyskusal som, a vyzera to velmi podobne windowsu (ved to bol aj ucel), hoci explorer sa moc nepodoba, a nevedel mi precitat disk D: (to bol jediny oddiel, ktory videl a oznacil ho ako C: ), no a potom sa mi podarilo nejak ho zblbnut, hadzal invalid instruction a memory could not be read a podobne haluzoviny, tak som sa v nom este trochu pohrabal, aby som zistil co obsahuje, no nic poriadne potom neslo, tak som sa na to vykaslal.
Dufam, ze oni sa na ten projekt nevykaslu a niekam to dotiahnu, lebo hoci je to alfa verzia, vyzera to velmi nadejne
-
audiotrack
VIP
podobné chyby som dostával aj ja. A chvílami mi to pripomínalo akoby nešlo o nový projekt, ale krádež nejakého starého winu a trochu prerobené.Mek napísal:Zaujimavy projekt, urcite to vyskusam (Live).