technologicko-takticke problemy s holkou in ZA
-
qwerty-xyz
technologicko-takticke problemy s holkou in ZA
Takze,zalozil som tu temu moje tri dievcata - poviem vam co sa ako zomlelo a zalozil som samostatnu temu pretoze bude lepsie pokracovat uz v tejto.
30-tka--boli sme spolu sadnut aj v partii ostatnych kamaratov,viete ako pride sa na autach tesim sa ze nemusim byt doma s fotrom a ze len cesta do baru nam trvala cca hodinu lebo to bolo kdesi v háji pri presove. Sadli sme si,vsetko vyzeralo v pohode ale ako som pisal tiez do jednej temy mam problemy so zaludkom (viacej kyseliny ako by som mal mat) a nezobral som svoje tabletky asi den-dva. Do toho ma doslova nanutili zjest pizzu pikantnu ktora mi dobre nespravila takze som sa cely vecer tvaril dost divne. Cestou nazad sa v aute zacala mensia HRA ktora mala za ulohu zblizit mna a ju. Nebudem vam to tu blizsie opisovat proste to bolo brutalne-akurat ze sa CHVALABOHU do toho ngazoval jeden moj kamarrat za mna. PRECO? pretoze ja som sa uz rozhodol vtedy ze chcem tu svoju,tu tretiu poslednu.Lenze by ste neverili--zenske zbrane su velmi silne a velmi zakerne,skoro som im podlahol v nasledovnej situacii. Ta 17-ka so mnou sla vonku-- UUUUUUUUPPPPLNE ine spravanie ako som pisal,--mila,zlata pritulna (az moc by som povedal). Ostali sme sami dvaja temy sa rozoberali ako v sexuologickej poradni. Snazil som sa drzat na uzde dost mi v tom pomahal ten mraz vonku. Lenze sa kolo mna zacala tak divne krutit a robit take akoze nevinne prkotiny uz uz som myslel,ze sa vzdam. ALE odolal som. (dikybohu) Situaciu som zvladol tak ze som striktne povedal ze som zadany (nebol som si tym vobec isty) a doslova odisiel prec. Malo to za nasledok ze dotycna je ku mne odmerana na nete ale mam aspon ciste svedomie ze som sa udrzal na uzde. (vazne ludia situacie to boli fakt zaujimave)
Terajsi PROBLEM 1. Posunuli sme sa dalej,chodim s tou tretou.Nooo a teraz sa to zacne. V skole sa tvarime akoby nic,proste sa pozdravime a konec. Sami v meste sice sme pri sebe blizsie ale nie moc. No a ked som s nou na izbe tak je uplne ina a je os mnou v posteli - nikto nic nestvara maximalne sa mazname a prkotiny kolo toho. Jednoducho potrebujem rozumne vysvetlit preco sa mi moja holka v skole len pozdravi a tvari sa ze nic a o hodinu je na izbe lezi na mne a tuli sa ku mne ako male steniatko.
PROBLEM 2 - nic proti nabozenstvu,ale.... Ja osm ateista verim si v techniku a v svoje veci ktore si tu nebudem rozoberat,ani to nikomu nechcem vesat na nos. NEVADI mi ze ste katolici,evanjelici a ostatne. ALE,ona je katolicka,poviem to narovinu fanatickaaaaa. A jej vadi ze ja nie som pokrsteny atd atd atd. Uhral som to tak ze osm odbocil sikovne od temy a neskor som temu uzavrel ze to budeme riesit az ked to bude nevyhnutne. (lenze to som sa problemu sice vyhol ale nevyriesil)
PROBLEM 3 - poviem to tak. Ja nie som ani pekny ani nic co by zo mna robilo nejakeho ALFA-S na dievcata. (akurat osm stravil s kamaratkami tolko casu ze uz viem ako rozmyslaju--aspon ohladom chlapcov) To znamena ze mam dost velku konkurenciu a neviem ako ju mam riesit,mam peknu,inteligentnu holku ktoru vsak chce dostat polka skoly,z toho maju ostatni k dispozicii tatikove auticka ktore by som povedal ze pod milion neidu - niektore modely - a postavy maju asi take ze im staci dat M60 do ruky a mozu hrat dalsieho Ramba. Sice holka mi vravi ze to je v pohode, ze ona beha len s kamaratmi a ze kamaratov ma uz zadanych ale ludia ved vidim jej kamarati maju frajerky ako po neuspesnych genetickych pokusoch na ludoch alebo dlhodobom oziareni. A kazdy jeden je radsej s nou ("v ramci kamaratstva z jeho strany") ako so svojou vlastnou frajerkou.
PROBLEM 4 - ZILINAAAAAAA. Takze,som v ziline,nie som doma. To znamena ze nemam k dispozicii dost vela veci. Som na intrakovej izbe ktora bola postavena este asi pred prvou svetovou a tak to u nas aj vyzera,Ja nemam problem spat hocikde a prisposobit sa-ale hanbim sa holku tahat do svojej izby. Dalsia vec je ze doma by som so svojimi kamaratmi problem 3 vyriesil behom tyzdna dokonale ale tu je to uplne ine. Nemam tu auto,nema ma tu kto odviezt (a to by ma doma porozvazali kde chcem v ne takych autickach). Dalej sice poznam zilinu viac menej dokonale a som tu zbehany po ulickach a obchodoch no nemam vobec sajn o baroch. Potrebujem nieco utulne v pritmi kde nebude zafajcene a kde sa bude dat robit hocico,no sak viete co.take maznacky. Dalej by som potreboval taky mensi program na vecer co robit- ako moja izba a nejaky film ktory este nevidela to vzdy nezachrani a prechadzky mestom v tejto zime su KRUTEEEE.
PROBLEM 5 - z matiky som blby ako bambussss. Nie, nemozem sa to naucit. Preratal som celu blbu zbierku pre PEDAS a aj tak som nespravil skusku,proste ja a matika to neide dokopy. Vsetko ine len nie matika. Ale musim ju spravit. Ked ju nespravim vyrazia ma zo skoly, Pravdu? ja osm uz na skole len kvoli nej - by som mal v kosiciach toto iste a s ludmi ktorych naozaj bavia veci ohladne bezpecnostneho manazmentu a ktory vedia ze vediet integraly vas pred gulkou nezachrani,vesta firmy ENGARDE ano. To si myslim ze je pri bezpecnostnych zlozkach dolezite. Ta moja je najmudrejsia holka na taketo veci. aj by ma to doucila ale ja sa hanbim o take daco prosit dievca,si pripadam potom este blbejsi ako som z matiky. Poviem to tak,jedni vedia matiku ja viem zase nastrazne a vybusne systemy. . .
Problem 6 - Ja nemam sajn co a ako s holkou,ona je uplne mimo od ostatnych holiek. Za prve asi ma ma rada, neviem nejako casto mi to nehovori iba ked jej to poviem ja tak ona ze aj ja teba, (ziadna vyhra). Mne pripada ze ona sa sustredi na skolu a mna ma len ako vypln volneho casu. Neviem. Ale tak situacia, Prideme na izbu ja rozbuchane srdce na mraky v ociach srdiecka sadnem si na postel. Ona mi chvilu c´pozera do notebooku vytiahne si desiatu a zapozera sa do casopisu a nechce ho prestat citat. No jo keby ot bol normalny casak a normalne ho citala ale ona cita casopis ZBRANE STRELCI A LOVCI A JE V UPLNOM uzase zo zbrane walther PPS a nemam ju ako od toho odtrhnut. Proste v X situaciach ktore tu ani nebudem rozpisovat sa sprava uplne odlisne od inych dievcat,a ja vtedy neviem co mam robit. neide proste podla zakladneho sa spravania v takych situaciach pre bezne dievcata. (asi preto sa mi tak paci)
zatial tolko vek snad viete situacia ma priebeh cca 3-4 tyzdne. Ja osobne som zato ze toto cele PADNE takze sa nad tym ani nejako nevzrusujem ale kamaratov co mam tu mi dost drzia palce a pri tom ze vedia o co ide mi stale dookola vravia Nikdy sa nevzdavaj,aspon si budes moct povedat ze si spravil vsetko preto aby to nepadlo hned na zaciatku.--dobre povedane ale tieto problemiky ma trosku brzdia. (a moje pravidlo je pocitaj vzdy s tou najhorsou variantou a ak sa nestane budes prijemne prekvapeny a ak ano tak si s nou uz viac menej pocital)
30-tka--boli sme spolu sadnut aj v partii ostatnych kamaratov,viete ako pride sa na autach tesim sa ze nemusim byt doma s fotrom a ze len cesta do baru nam trvala cca hodinu lebo to bolo kdesi v háji pri presove. Sadli sme si,vsetko vyzeralo v pohode ale ako som pisal tiez do jednej temy mam problemy so zaludkom (viacej kyseliny ako by som mal mat) a nezobral som svoje tabletky asi den-dva. Do toho ma doslova nanutili zjest pizzu pikantnu ktora mi dobre nespravila takze som sa cely vecer tvaril dost divne. Cestou nazad sa v aute zacala mensia HRA ktora mala za ulohu zblizit mna a ju. Nebudem vam to tu blizsie opisovat proste to bolo brutalne-akurat ze sa CHVALABOHU do toho ngazoval jeden moj kamarrat za mna. PRECO? pretoze ja som sa uz rozhodol vtedy ze chcem tu svoju,tu tretiu poslednu.Lenze by ste neverili--zenske zbrane su velmi silne a velmi zakerne,skoro som im podlahol v nasledovnej situacii. Ta 17-ka so mnou sla vonku-- UUUUUUUUPPPPLNE ine spravanie ako som pisal,--mila,zlata pritulna (az moc by som povedal). Ostali sme sami dvaja temy sa rozoberali ako v sexuologickej poradni. Snazil som sa drzat na uzde dost mi v tom pomahal ten mraz vonku. Lenze sa kolo mna zacala tak divne krutit a robit take akoze nevinne prkotiny uz uz som myslel,ze sa vzdam. ALE odolal som. (dikybohu) Situaciu som zvladol tak ze som striktne povedal ze som zadany (nebol som si tym vobec isty) a doslova odisiel prec. Malo to za nasledok ze dotycna je ku mne odmerana na nete ale mam aspon ciste svedomie ze som sa udrzal na uzde. (vazne ludia situacie to boli fakt zaujimave)
Terajsi PROBLEM 1. Posunuli sme sa dalej,chodim s tou tretou.Nooo a teraz sa to zacne. V skole sa tvarime akoby nic,proste sa pozdravime a konec. Sami v meste sice sme pri sebe blizsie ale nie moc. No a ked som s nou na izbe tak je uplne ina a je os mnou v posteli - nikto nic nestvara maximalne sa mazname a prkotiny kolo toho. Jednoducho potrebujem rozumne vysvetlit preco sa mi moja holka v skole len pozdravi a tvari sa ze nic a o hodinu je na izbe lezi na mne a tuli sa ku mne ako male steniatko.
PROBLEM 2 - nic proti nabozenstvu,ale.... Ja osm ateista verim si v techniku a v svoje veci ktore si tu nebudem rozoberat,ani to nikomu nechcem vesat na nos. NEVADI mi ze ste katolici,evanjelici a ostatne. ALE,ona je katolicka,poviem to narovinu fanatickaaaaa. A jej vadi ze ja nie som pokrsteny atd atd atd. Uhral som to tak ze osm odbocil sikovne od temy a neskor som temu uzavrel ze to budeme riesit az ked to bude nevyhnutne. (lenze to som sa problemu sice vyhol ale nevyriesil)
PROBLEM 3 - poviem to tak. Ja nie som ani pekny ani nic co by zo mna robilo nejakeho ALFA-S na dievcata. (akurat osm stravil s kamaratkami tolko casu ze uz viem ako rozmyslaju--aspon ohladom chlapcov) To znamena ze mam dost velku konkurenciu a neviem ako ju mam riesit,mam peknu,inteligentnu holku ktoru vsak chce dostat polka skoly,z toho maju ostatni k dispozicii tatikove auticka ktore by som povedal ze pod milion neidu - niektore modely - a postavy maju asi take ze im staci dat M60 do ruky a mozu hrat dalsieho Ramba. Sice holka mi vravi ze to je v pohode, ze ona beha len s kamaratmi a ze kamaratov ma uz zadanych ale ludia ved vidim jej kamarati maju frajerky ako po neuspesnych genetickych pokusoch na ludoch alebo dlhodobom oziareni. A kazdy jeden je radsej s nou ("v ramci kamaratstva z jeho strany") ako so svojou vlastnou frajerkou.
PROBLEM 4 - ZILINAAAAAAA. Takze,som v ziline,nie som doma. To znamena ze nemam k dispozicii dost vela veci. Som na intrakovej izbe ktora bola postavena este asi pred prvou svetovou a tak to u nas aj vyzera,Ja nemam problem spat hocikde a prisposobit sa-ale hanbim sa holku tahat do svojej izby. Dalsia vec je ze doma by som so svojimi kamaratmi problem 3 vyriesil behom tyzdna dokonale ale tu je to uplne ine. Nemam tu auto,nema ma tu kto odviezt (a to by ma doma porozvazali kde chcem v ne takych autickach). Dalej sice poznam zilinu viac menej dokonale a som tu zbehany po ulickach a obchodoch no nemam vobec sajn o baroch. Potrebujem nieco utulne v pritmi kde nebude zafajcene a kde sa bude dat robit hocico,no sak viete co.take maznacky. Dalej by som potreboval taky mensi program na vecer co robit- ako moja izba a nejaky film ktory este nevidela to vzdy nezachrani a prechadzky mestom v tejto zime su KRUTEEEE.
PROBLEM 5 - z matiky som blby ako bambussss. Nie, nemozem sa to naucit. Preratal som celu blbu zbierku pre PEDAS a aj tak som nespravil skusku,proste ja a matika to neide dokopy. Vsetko ine len nie matika. Ale musim ju spravit. Ked ju nespravim vyrazia ma zo skoly, Pravdu? ja osm uz na skole len kvoli nej - by som mal v kosiciach toto iste a s ludmi ktorych naozaj bavia veci ohladne bezpecnostneho manazmentu a ktory vedia ze vediet integraly vas pred gulkou nezachrani,vesta firmy ENGARDE ano. To si myslim ze je pri bezpecnostnych zlozkach dolezite. Ta moja je najmudrejsia holka na taketo veci. aj by ma to doucila ale ja sa hanbim o take daco prosit dievca,si pripadam potom este blbejsi ako som z matiky. Poviem to tak,jedni vedia matiku ja viem zase nastrazne a vybusne systemy. . .
Problem 6 - Ja nemam sajn co a ako s holkou,ona je uplne mimo od ostatnych holiek. Za prve asi ma ma rada, neviem nejako casto mi to nehovori iba ked jej to poviem ja tak ona ze aj ja teba, (ziadna vyhra). Mne pripada ze ona sa sustredi na skolu a mna ma len ako vypln volneho casu. Neviem. Ale tak situacia, Prideme na izbu ja rozbuchane srdce na mraky v ociach srdiecka sadnem si na postel. Ona mi chvilu c´pozera do notebooku vytiahne si desiatu a zapozera sa do casopisu a nechce ho prestat citat. No jo keby ot bol normalny casak a normalne ho citala ale ona cita casopis ZBRANE STRELCI A LOVCI A JE V UPLNOM uzase zo zbrane walther PPS a nemam ju ako od toho odtrhnut. Proste v X situaciach ktore tu ani nebudem rozpisovat sa sprava uplne odlisne od inych dievcat,a ja vtedy neviem co mam robit. neide proste podla zakladneho sa spravania v takych situaciach pre bezne dievcata. (asi preto sa mi tak paci)
zatial tolko vek snad viete situacia ma priebeh cca 3-4 tyzdne. Ja osobne som zato ze toto cele PADNE takze sa nad tym ani nejako nevzrusujem ale kamaratov co mam tu mi dost drzia palce a pri tom ze vedia o co ide mi stale dookola vravia Nikdy sa nevzdavaj,aspon si budes moct povedat ze si spravil vsetko preto aby to nepadlo hned na zaciatku.--dobre povedane ale tieto problemiky ma trosku brzdia. (a moje pravidlo je pocitaj vzdy s tou najhorsou variantou a ak sa nestane budes prijemne prekvapeny a ak ano tak si s nou uz viac menej pocital)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
chlapce skutocne sa daj liecit, alebo zacni pisat romany pre -nástky ... nedocital som to cele, nemam naladu na niekoho "problemy" a tak budem reagovat iba na to co som cital -> ... rozpravaj sa S NOU, nieje jednoduchsie riesit problem tam kde vznika, miesto zabijania casu pisanim siahodlhych prispevkov, ktore aj tak nikto nebude citat ? ? ? ... spamätaj sa už a začni sa spravať ako človek, nie ako usmrkany školkar, ktoremu zobrali hrabličky na pieskovisku ...
precital som to
hm vyjadrim sa teda.
-- povedz zenskej ze tu matiku potrebujes doucit. co je na tom take strasne poziadat niekoho o pomoc?
-- to ze sa v skole ani v meste neprejavuje moze znamenat to ze este nie je pripravena aby o vas vsetci vedeli
-- fanaticke nabozenstvo? hm nuz hold pokial ju neberies ako sexualny objekt tak ti to vadit nemusi...
a zvysok sa mi zda nepodstatny
a hej vlastne ti chcem zas a znova napisat: vela riesis...
hm vyjadrim sa teda.
-- povedz zenskej ze tu matiku potrebujes doucit. co je na tom take strasne poziadat niekoho o pomoc?
-- to ze sa v skole ani v meste neprejavuje moze znamenat to ze este nie je pripravena aby o vas vsetci vedeli
-- fanaticke nabozenstvo? hm nuz hold pokial ju neberies ako sexualny objekt tak ti to vadit nemusi...
a zvysok sa mi zda nepodstatny
a hej vlastne ti chcem zas a znova napisat: vela riesis...
-
wolodo
Professional
no akoze nejde o to ze su dlhe, ale tam vypises take kvantum informacii ze ked to clovek cita uz aj zabudne o com bol zaciatok
myslim ze ten zaciatok(kludne aj celu temu) si mohol kludne hodit temy "Moje tri dievcata"...
Snazil si sa naznacit ze ta stale bere 30tka a aj 17tka sk som spravne pochopil, to je dobre aspon vies kam neskkor zajst.
Ehm gratulujem k vztahu s tou "spravnou".
Aj ja mam frajerku katolicku a v pohode nic neriesime, ved je to normalne, kludne sa o tom s nou porozpravaj.
Tu izbu si normalne trochu uprac a daco s tym sprav, ved tam preboha zijes.
Doucovanie s frajerkou by nemal byt problem stravite trochu casu spolu a hanbit sa jej to povedat, no ako myslis. Len co ti povie ze ked ta zo skoly vyrazia a povies jej ze to bolo koli matike a jej si nic nepovedal.
Zilinu teda poznas celu okrem barov????... to sa mi nezda ved mesto sa zacinna povacsine spoznavat od barov a obchodov, a ak chces mat v dakom vacsie sukromie tak si prejdi par cajovni, kaviarni uz len pri vstupe vidis kde mozte mat sukromie a kde nie...
myslim ze ten zaciatok(kludne aj celu temu) si mohol kludne hodit temy "Moje tri dievcata"...
Snazil si sa naznacit ze ta stale bere 30tka a aj 17tka sk som spravne pochopil, to je dobre aspon vies kam neskkor zajst.
Aj ja mam frajerku katolicku a v pohode nic neriesime, ved je to normalne, kludne sa o tom s nou porozpravaj.
Doucovanie s frajerkou by nemal byt problem stravite trochu casu spolu a hanbit sa jej to povedat, no ako myslis. Len co ti povie ze ked ta zo skoly vyrazia a povies jej ze to bolo koli matike a jej si nic nepovedal.
Zilinu teda poznas celu okrem barov????... to sa mi nezda ved mesto sa zacinna povacsine spoznavat od barov a obchodov, a ak chces mat v dakom vacsie sukromie tak si prejdi par cajovni, kaviarni uz len pri vstupe vidis kde mozte mat sukromie a kde nie...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak sa pokusim oprostit od toho ze qwerty-xyz zas chysta roman (aby sa z neho nevyklul Maxim E. Matkin chystajuci nejaky experiment
) a pokusim sa vseobecne odpovedat:
1: Suhlas s predrecnikom, nie je pripravena odhalit vztah verejnosti
2: Ja by som to uhral tak, ze ty za to nemozes ako ta rodicia vychovavali a ze zatial to nechces/nemozes riesit
4: Pytaj sa, vyclen si cas na navstevu vytipovanych lokalit
5: Odmietas dalsi cas ktory mozete stravit spolu?
6: Vyhoda pre teba, spolocny zaujem
1: Suhlas s predrecnikom, nie je pripravena odhalit vztah verejnosti
2: Ja by som to uhral tak, ze ty za to nemozes ako ta rodicia vychovavali a ze zatial to nechces/nemozes riesit
4: Pytaj sa, vyclen si cas na navstevu vytipovanych lokalit
5: Odmietas dalsi cas ktory mozete stravit spolu?
6: Vyhoda pre teba, spolocny zaujem
-
qwerty-xyz
ja nezacinam nikdy mesto spoznavat prave tym ze som bol v bare, Ked som bol isty cas v blave tak som tiez nechodil po baroch. Ja proste idem,to je jedno kam. Prejdem vsetky oblasti od sidlisk,cez mestske casti az po priemyselne oblasti,vyrobu,opustene miesta,skladiska,stanice,mosty,podchody - jednoducho aby som si v hlave urobil istu mapu co kde je aby som sa vedel zorientovat cca v okruhu 10 km ako sa dostat nazad,to vsade robim. Ked som na bicykli tak robim cca 50 km okruhy cestami ktore si myslim ze viem kde vyjdu ked sa stratim tak idem dlhsie.wolodo napísal:no akoze nejde o to ze su dlhe, ale tam vypises take kvantum informacii ze ked to clovek cita uz aj zabudne o com bol zaciatok
Izbu mam viac menej popratanu a doucovat sa s nou je viac menej problem nejako sa nedokazem odputat od toho ze som pri nej taky iny pocit. inak o tom nabozenstve radsej nie,vies ako vybuchne? ze preco ja nechodim a ako je to mozne a ako si to vobec dovolim neist do kostola. Za normalnych okolnosti by bola moja reakcia primerana jej utoku ale tak radsej ustupim a uhram to aby o tom nebol rec.
-
Eritrea
Star
precitaneee...
hm..a potom ze baby privela nad vsetkym premyslaju.
nic v zlom
s tou babou a intrakom by som sa netrapila ved kopec vztahov tak funguje a ked nieje prilis narocna( co mi nevyznelo z pisania, vyzera byt sympatacka) tak jej to vadit nebude , ci ona byva v hoteli?:D:P
s matikou ti pomoze, v poho..s tym ze nerada sa na verejnosti drzi za rucicky, objima a oblizuje ...no a ? nie vsetci si potrebuju dokazovat ako sa maju radi ...no a bat sa konkurencie? asi vie preco si vybrala z pomedzi tych rambov na jaguaroch teba..
takze nemaj strach ...
no a fakt nemusis tu vsetko tak podrobne rozoberat , nieco si nechaj aj pre seba.
a na nahodu, spontannost
vela stastia
hm..a potom ze baby privela nad vsetkym premyslaju.
s tou babou a intrakom by som sa netrapila ved kopec vztahov tak funguje a ked nieje prilis narocna( co mi nevyznelo z pisania, vyzera byt sympatacka) tak jej to vadit nebude , ci ona byva v hoteli?:D:P
s matikou ti pomoze, v poho..s tym ze nerada sa na verejnosti drzi za rucicky, objima a oblizuje ...no a ? nie vsetci si potrebuju dokazovat ako sa maju radi ...no a bat sa konkurencie? asi vie preco si vybrala z pomedzi tych rambov na jaguaroch teba..
no a fakt nemusis tu vsetko tak podrobne rozoberat , nieco si nechaj aj pre seba.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: technologicko-takticke problemy s holkou in ZA
Slovo "Zvládol" asi nie je na mieste, ale keď to tak pocuťuješ, tak nič proti tomu. Samozrejme skočiť po nej by mohlo byť riešením, ale ktovie čo by si o Tebe pomyslela (i keď teraz je v tom, že si zadaný). Mimochodom, to odmeranie ju prejde.qwerty-xyz napísal:Ta 17-ka so mnou sla vonku-- UUUUUUUUPPPPLNE ine spravanie ako som pisal,--mila,zlata pritulna (az moc by som povedal). Ostali sme sami dvaja temy sa rozoberali ako v sexuologickej poradni. Snazil som sa drzat na uzde dost mi v tom pomahal ten mraz vonku. Lenze sa kolo mna zacala tak divne krutit a robit take akoze nevinne prkotiny uz uz som myslel,ze sa vzdam. ALE odolal som. (dikybohu) Situaciu som zvladol tak ze som striktne povedal ze som zadany (nebol som si tym vobec isty) a doslova odisiel prec. Malo to za nasledok ze dotycna je ku mne odmerana na nete ale mam aspon ciste svedomie ze som sa udrzal na uzde. (vazne ludia situacie to boli fakt zaujimave)
Lebo to tak pociťuje? Nemám vo zvyku na otázku odpovedať otázkou, ale ...qwerty-xyz napísal:Jednoducho potrebujem rozumne vysvetlit preco sa mi moja holka v skole len pozdravi a tvari sa ze nic a o hodinu je na izbe lezi na mne a tuli sa ku mne ako male steniatko.
Tu s tým nepohneš. Pre ňu si pohan, niečo menej ako človek.qwerty-xyz napísal:ALE,ona je katolicka,poviem to narovinu fanatickaaaaa. A jej vadi ze ja nie som pokrsteny atd atd atd. Uhral som to tak ze osm odbocil sikovne od temy a neskor som temu uzavrel ze to budeme riesit az ked to bude nevyhnutne. (lenze to som sa problemu sice vyhol ale nevyriesil)
Musíš byť vyššie než oni, teda aspoň v jej rebríčku. Verím, že ona nie je materialista a svojím sympatickým intelektom si ju udržíš. Čo sa týka fyzickej svalovej stránky, čiže schránky - tam máš šancu sa ?vylepšiť? vždy. Ale Ty máš inteligentnú, takže o bedňa tu nie je podstatnáqwerty-xyz napísal:To znamena ze mam dost velku konkurenciu a neviem ako ju mam riesit,mam peknu,inteligentnu holku ktoru vsak chce dostat polka skoly
O pozornosti a všímavosti To rozprávať nemusím. Hlavne ju nesklam - nech sa jedná o čokoľvek.
Si internatista, tak neviem čo hráš prekvapeného. Musíš hrať s kartami, ktoré si dostal.qwerty-xyz napísal:To znamena ze nemam k dispozicii dost vela veci. Som na intrakovej izbe ktora bola postavena este asi pred prvou svetovou a tak to u nas aj vyzera,Ja nemam problem spat hocikde a prisposobit sa-ale hanbim sa holku tahat do svojej izby.
Si vysokoškolák, ale rumádzgaš ako malé decko. A viditeľne tá škola Ti nepasuje. A len nadávaj ďalej, možno jedného dňa sa to zlepší.qwerty-xyz napísal:PROBLEM 5 - z matiky som blby ako bambussss. Nie, nemozem sa to naucit. Preratal som celu blbu zbierku pre PEDAS a aj tak som nespravil skusku,proste ja a matika to neide dokopy. Vsetko ine len nie matika. Ale musim ju spravit. Ked ju nespravim vyrazia ma zo skoly, Pravdu? ja osm uz na skole len kvoli nej - by som mal v kosiciach toto iste a s ludmi ktorych naozaj bavia veci ohladne bezpecnostneho manazmentu a ktory vedia ze vediet integraly vas pred gulkou nezachrani,vesta firmy ENGARDE ano. To si myslim ze je pri bezpecnostnych zlozkach dolezite. Ta moja je najmudrejsia holka na taketo veci. aj by ma to doucila ale ja sa hanbim o take daco prosit dievca,si pripadam potom este blbejsi ako som z matiky. Poviem to tak,jedni vedia matiku ja viem zase nastrazne a vybusne systemy. . .
Tiež nemám rád matematiku, ale zvykám si
Prosiť o niečo dievča? Slová "ja sa hanbim o take daco prosit dievca" hovoria o hambe či o mužskej pýche a ješitnosti?
Neštandarný prípad, až prídeš na to čo s ňou je, daj vedieť.qwerty-xyz napísal:Problem 6
Istým vysvetlením by mohlo byť jej vysoké IQ (takí ľudia mávajú miestami problém byť "ľudmi").
Držím palce.zatial tolko vek snad viete situacia ma priebeh cca 3-4 tyzdne. Ja osobne som zato ze toto cele PADNE takze sa nad tym ani nejako nevzrusujem ale kamaratov co mam tu mi dost drzia palce a pri tom ze vedia o co ide mi stale dookola vravia Nikdy sa nevzdavaj,aspon si budes moct povedat ze si spravil vsetko preto aby to nepadlo hned na zaciatku.--dobre povedane ale tieto problemiky ma trosku brzdia. (a moje pravidlo je pocitaj vzdy s tou najhorsou variantou a ak sa nestane budes prijemne prekvapeny a ak ano tak si s nou uz viac menej pocital)
Tým pravidlom som sa riadil aj ja, ale to nekládlo vysoké požiadavky na akúkoľvek životnú situáciu, tak som ho musel vypustiť.
-
qwerty-xyz
wolodo napísal:tak hmm.... na bycikli prejdes okruh 50km aby si spoznal mesto???.... to prehladas cely okres aby si sa nestratil?.... hm len mi nepovedz ze ti to trva jeden den
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 19:18 )
heeeeej, uz mi to povedal aj moj kamarat ktory ma v tychto veciach so mnou furt pravdu.Te-wei napísal:To, že si sa nevyspal s tou 30tkou a 17stkou ber ako životnú chybu!!!
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 19:20 )
ja mam viac menej strach ze ona len caka ci spravim skusky a mna berie vaic menej ako rozptylenie - teda zabavku na svoj volny cas. Ked skusky nespravim posle ma k vode (pochopitelne) a ked spravim tak to rozbehne na plno. Zatial som dostal hlasku ze si na mna musi zvyknut. A to mi napisala na otazku preco nechodime za ruky atd. Tak ako moze napisat ze si musi na mna zvyknut ked nema problem byt ku mne pritulna v posteli?Eritrea napísal:precitaneee...
hm..a potom ze baby privela nad vsetkym premyslaju.nic v zlom
s matikou ti pomoze, v poho..s tym ze nerada sa na verejnosti drzi za rucicky, objima a oblizuje ...no a ? nie vsetci si potrebuju dokazovat ako sa maju radi ...no a bat sa konkurencie? asi vie preco si vybrala z pomedzi tych rambov na jaguaroch teba..takze nemaj strach ...
no a fakt nemusis tu vsetko tak podrobne rozoberat , nieco si nechaj aj pre seba.a na nahodu, spontannost
vela stastia
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 19:25 )
fikus-kukis
s tym pohanom mas pravdu - jedina osoba ktora to tu spravne pochopila. Si pripadam ako ked sa pocas druhej svetovej nejaka fasistka zalubila do slovaka alebo fasista do slovenky tiez pre nho bola menejcenny tvor. Mna to strasne uraza ked niekto povie ze ja osm pohan tak som nieco menej pritom katolici spravia X hriechov viac ako ja a len to utekaju odmodlovat do kostola a myslia si aki su uzasni. - a my sme pohani my sme nieco menej (nejako tak mi to bolo aj naznacane este ze mam psychiku aku mam lebo by som sa na nu asi tak vyziapal zeby z toho bola na tabletkach) A este jedna vec. Volim si to vytukat vsetko do klavesnice ako to vesat na nos niekomu inemu, . . . Radsej si ponadavam tu alebo poviem svoj nazor akoby som to mal povedat jej a riskovat ze nieco pokazim ...
-
qwerty-xyz
starsia je ona ma 21Element napísal:nic v zlom qwery ale nemusiš zas vsetky svoju problemy rozoberat na hojku a na A4, si trošku psycho ale pohodaa s tou holkou fakt ako keby sa hanbila za teba nechce upozornit verejnost na vas dvoch, predpokladam ze si starši, ale takto sa baby spravaju v puberte heh