zpojazdenie ASUS WL 600g cez T-Com
zpojazdenie ASUS WL 600g cez T-Com
mam net od t-comu+ich Vigor 2700.kupil som ASUS WL600g adsl s wifi.pri postupe podla navodu sa net neda rozchodit,pricom po "uspesnej instalacii"siet ide.skusal som aj iny firmware.riesenie hladam dva dni a z netu viem ze problemy maj viaceri ludia.Na tel.podpore vravia ze mam zistit VPI a VCI32 ale netusim ako a kde to v ramci inst.WL zadat.zo sieti som jelen ale podla navodu zvladam.ak ma niekto nejaku radu tak to fakt ocenim.dik
-
vladino001
Light Professional
Re: zpojazdenie ASUS WL 600g cez T-Com
IP ti svieti na červeno? mam ten isty ale mne ide uplne v poho a tiež mam T-com tak ti neviem veru.minolin napísal:mam net od t-comu+ich Vigor 2700.kupil som ASUS WL600g adsl s wifi.pri postupe podla navodu sa net neda rozchodit,pricom po "uspesnej instalacii"siet ide.skusal som aj iny firmware.riesenie hladam dva dni a z netu viem ze problemy maj viaceri ludia.Na tel.podpore vravia ze mam zistit VPI a VCI32 ale netusim ako a kde to v ramci inst.WL zadat.zo sieti som jelen ale podla navodu zvladam.ak ma niekto nejaku radu tak to fakt ocenim.dik
ja mam tento isty model uz skoro 2 roky a zatial v pohode, ale teraz som presiel na Turbo 4, a ip mi svieti na oranzovo,ked meriam rychlost tak max ukazalo 6000kbps,a malo by viac ako 12000,stahuje okolo 1,3 MB/s,len neviem ako mam modifikovat ADSL 2+,teda podla navodu by som vedel,lenze ked idem podla neho,tak v skutocnosti je to na monitore ine ako by malo byt.
prosim o pomoc ako to urobit,potom by ta linka mala ist naplno a ip svietit na zeleno,volal som aj do t.com,u nich zevraj vsetko o.k.
dik za radu
prosim o pomoc ako to urobit,potom by ta linka mala ist naplno a ip svietit na zeleno,volal som aj do t.com,u nich zevraj vsetko o.k.
dik za radu