cim to nahravas ? aky mas PC ? neseka ti to pocas nahravania ? fps ti neklesne ? ake mas fps ked hras a ked nahravas ?
inak pekne videa.. som ti dal 5*
Šu-Do napísal:cim to nahravas ? aky mas PC ? neseka ti to pocas nahravania ? fps ti neklesne ? ake mas fps ked hras a ked nahravas ?
inak pekne videa.. som ti dal 5*
nechce sa mi pisat tak to len skopcim podpis z ineho fora (moj samozrejme )
Desktop: CPU:Intel Core 2 Duo E8600 + Scythe Ninja 2|RAM:2x2GB Kingston Hyper-X CL5|GPU:Gigabyte HD4870 512MB + TwinTurbo|LCD:Samsung 20" 2053BW 2ms|HDD:500GB Samsung F1|DVD:ASUS DRW-20B1LT|MB:P35-S3G bios F4|SOUND:CreAtive XtremeGamer Fatal1ty PRO & CreAtive Fatal1ty Gaming Headset|MOUSE:Logitech MX518 on Steelpad 5L|KEYBOARD:Logitech Wave|CASE:Thermaltake Soprano VX |PSU:Fortron 500W|Ext. disk:Fujitsu Siemens Storagebird Solo 250GB USB 2.5"
Nahravam Frapsom , a fps sa znizi na 30 , neseka to (Sice vcera mi to z neznamych dovodov asi 2x nejako "zasekavalo" asi 3 sekundy ani neviem preco , inak vsetko nataca v pohode)
thx.. ja len tak, ze ked uz budem mat E8400 sa vylepsi performance nahravania videii cez fraps.. pretoze teraz je to strasne.. na grafiku to vply nema.. mozno tak este na ramky a HDD takze som rad
co som narychlo prezrel tvoje videa(inak nice ), tieto aj starsie tak som si vsimol ze skoro vobec nepouzivas melee atack (uder puskou) ked nestihas nabijat napr. nieje lepsie ich odstrcit a tak nabijat?...
//no ja som hral len demo, ale sa mi zdalo ze ked som dal nabijat a popri tom este udrel ze sa nabilo skor..ale mozno to bol len dojem