Hovori ten co ma vyse 6,5k prispevkovp4ra napísal: To by ale najprv museli od PC.
Mam to skoncit alebo tomu dat zase sancu?
-
qwerty-xyz
ja som v 15 tich robil vsetko ine len nie sexoval -- mam 20 aaaaa robim zase vsetko ine len nie sexujem. Parada. To sa dakto ma. Tak ved jej navrhni moju teoriu naj kamaratky-sexuj s nou dalej a popri tom si najdi nejaku holku ktoru budes aj lubit.busher napísal:15 a 15 ja zachvilu 16
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Z tohoto názoru ma napadá myšlienka, ktorá Ti bude bližšia:Tommyno napísal:Tak ja osobne kvoly sexu by som ostal snou ale radsej by si sa mal snou rozist je to pre vase dobro a hlavne pre jej ked ju nelubis
aj je to ie ze ju nelubis aj tak ju nehaj
- pokiaľ by si ju mal ako j****u zbalenú niekde na diskotéke, tak kašľať na to
- ALE keďže si ju ľúbil (a stále ju máš určite veľmi rád, akurát to už nie je o láske), tak ju v rámci dobrých mravov pusti k vode. Teda s tým, že budete naďalej kamaráti (áno, v tomto kontexte to znie sakrasticky).
Add: tak sa opakujem, pôvodný autor je nadomnou
otom som celicas pisal:Dfikus-kukis napísal:Z tohoto názoru ma napadá myšlienka, ktorá Ti bude bližšia:
- pokiaľ by si ju mal ako j****u zbalenú niekde na diskotéke, tak kašľať na to
- ALE keďže si ju ľúbil (a stále ju máš určite veľmi rád, akurát to už nie je o láske), tak ju v rámci dobrých mravov pusti k vode. Teda s tým, že budete naďalej kamaráti (áno, v tomto kontexte to znie sakrasticky).
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Keby sa vžijem do tvojej situácie tak by som to bral následovne:
- Babu by som síce mohol pretiahnuť kedykolvek, ale prišlo by mi to divné keby s ňou tolko krat chodím a tolko krat by som sa s ňou rozišiel...
- Mal si to vzdať hneď na začiatku a povedať jej že už ďalej nechceš pokračovať, že ťa to mrzí...
- To že niekto tr*ká v 15 mi je jedno...gangy, mi-chau a spol - oni budú trpieť, nie vy tak neviem načo také rozčulovanie
je pravda že chlapec je trochu (viac)arogantný, nevie sa správať a patrí možno do skupiny "ťažkých machrov" a k takýmto ľudom je najlepšie správať sa tak ako sa správaju aj oni k tebe. 
- Babu by som síce mohol pretiahnuť kedykolvek, ale prišlo by mi to divné keby s ňou tolko krat chodím a tolko krat by som sa s ňou rozišiel...
- Mal si to vzdať hneď na začiatku a povedať jej že už ďalej nechceš pokračovať, že ťa to mrzí...
- To že niekto tr*ká v 15 mi je jedno...gangy, mi-chau a spol - oni budú trpieť, nie vy tak neviem načo také rozčulovanie