Listocky a dievcenske samopodcenovanie
Listocky a dievcenske samopodcenovanie
Mam 16, spoluziacka tiez.
Ide o to, ze mam v poslednej dobe pocit, ze sa jej pacim... spravim to ako decko a tento fakt si este posnazim potvrdit.
Sedeli sme tak spolu na hodine... vytiahla kus papiera, zacali sme si pisat.
Somariny... dosla rec na nu... napisal som:
Maťka naša klasická...
Namiesto lubim Ta, bo sa bojim priznat city, ked neviem na com som.
Odpoved:
Čooo?
Moja odpoved:
Maťka je*avá, inteligentná...
"Je*avá" preskrtla a "inteligentná" opravila na "blondínka".
Po hodine, som spytal, ze co je na tom, ze je blondava.
Kukla na mna:
Sak blba, nie?
Otocila sa a sla dalej.
Na poslednej hodine nieco velmi podobne.
Daco sme sa cez prestavku zhovarali, pokracovali sme korespondenciou na matike. Uz ani neviem na co som reagoval vetou:
Niektoré veci jednoducho nemajú príčinu a treba ich chápať jednoducho tak, ako sú.
Bla, bla, bla... chcela, aby som jej napisal cosi krajsie.
Čo považuješ za pekné?
Bla, bla, bla... zrazu napise:
Som pi*a...
Pozeram, skoro som spravil piruetu, vyvrtku, kotrmelec, premet a klik na stolicke v jednej sekunde. Spytal som sa pisomne na pricinu toho nonsensu. Podal som jej listok, zazvonilo. Hura domov. Odpovedala mi uste mojimi slovami:
Niektoré veci jednoducho nemajú príčinu a treba ich chápať jednoducho tak, ako sú.
Odisla, ani sa nerozlucila.
Ako to mam, do riti, chapat?
Prosim, nekamenujte ma. Vo vztahoch som neskuseny, naivny. Frajerku som poriadne este nemal.
Ide o to, ze mam v poslednej dobe pocit, ze sa jej pacim... spravim to ako decko a tento fakt si este posnazim potvrdit.
Sedeli sme tak spolu na hodine... vytiahla kus papiera, zacali sme si pisat.
Somariny... dosla rec na nu... napisal som:
Maťka naša klasická...
Namiesto lubim Ta, bo sa bojim priznat city, ked neviem na com som.
Odpoved:
Čooo?
Moja odpoved:
Maťka je*avá, inteligentná...
"Je*avá" preskrtla a "inteligentná" opravila na "blondínka".
Po hodine, som spytal, ze co je na tom, ze je blondava.
Kukla na mna:
Sak blba, nie?
Otocila sa a sla dalej.
Na poslednej hodine nieco velmi podobne.
Daco sme sa cez prestavku zhovarali, pokracovali sme korespondenciou na matike. Uz ani neviem na co som reagoval vetou:
Bla, bla, bla... chcela, aby som jej napisal cosi krajsie.
Čo považuješ za pekné?
Bla, bla, bla... zrazu napise:
Som pi*a...
Pozeram, skoro som spravil piruetu, vyvrtku, kotrmelec, premet a klik na stolicke v jednej sekunde. Spytal som sa pisomne na pricinu toho nonsensu. Podal som jej listok, zazvonilo. Hura domov. Odpovedala mi uste mojimi slovami:
Odisla, ani sa nerozlucila.
Ako to mam, do riti, chapat?
Prosim, nekamenujte ma. Vo vztahoch som neskuseny, naivny. Frajerku som poriadne este nemal.
Toto aj mne napadlo, ale... nebola vhodna prilezitost a ako som uz pisal - nie som si este isty, ci su aj jej city rovnake... mozno je to detske, mozno za skusku nic nedam, ale budem vyzerat ako debil, ked ma odmietne. Nebudem sa vediet zachovat.LOLCATS napísal:Podla mna cakala ze sa jej vyznas zo svojich citov ty bulo![]()
Ak by nemala zaujem takto by neodpovedala ale by ta vysmiala....mas to stastie ze k tebe asi nieco citi...tak chod do toho...nemas co stratit...teda okrem svojej dostojnostiMastros napísal:Toto aj mne napadlo, ale... nebola vhodna prilezitost a ako som uz pisal - nie som si este isty, ci su aj jej city rovnake... mozno je to detske, mozno za skusku nic nedam, ale budem vyzerat ako debil, ked ma odmietne. Nebudem sa vediet zachovat.
-
qwerty-xyz
NENAVIDIM listockovanie,ako fakt nie. Mi to pripada ako na zakladnej. Ja si to radsej odtukam do mobilu a poslem. Aspon sa neriskuje ze mi papierik zhabe ucitelka a zacne si citat co tam je. Hej a cudovali by ste sa - aj na vysokej skole to dievcata robia,druhaaaacky a budu sa vykecavat cez papieriky . . .wolodo napísal:cas na listocky este pride... posli jej ty zajtra nejaky s vtipnou uvitacou vetou
Druhacky asi chapu, ze sa da usetrit mnoho financii listockovanim a ak su jednotlivci v triede chapavy, pochopia, ze ide o sukromie. Mam stastie, ze som jedincom v takej triede. Tam problem nevidim.qwerty-xyz napísal:NENAVIDIM listockovanie,ako fakt nie. Mi to pripada ako na zakladnej. Ja si to radsej odtukam do mobilu a poslem. Aspon sa neriskuje ze mi papierik zhabe ucitelka a zacne si citat co tam je. Hej a cudovali by ste sa - aj na vysokej skole to dievcata robia,druhaaaacky a budu sa vykecavat cez papieriky . . .
A profaci? Seru na to. Este sa nestalo, aby niekomu zhabali listok.
INDIGOcorp.: Podla mna si zasrany posthunter a spammer. Ked uz, venuj sa teme.
wolodo: Post strucny, presny, k teme. 100 bodov.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
A najmä tučná - teda nejaké tie štyri kilá keby šli dole, tak ("potom budem frfľať o ďalších troch") ...GothaR napísal:Toto je v puberte casty javProste zena moze byt akokolvek pekna a inteligentna a aj tak bude hovorit, ze je skareda a hlupa.
A také veci ako je seba podceňovanie je len obranný manéver, keď sa s Tvojimi textami nechce/nevie/momentálne nedokáže vysporiadať osobne.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
teraz jako vobec nechapem wocogo ... cez listocky sa predsa riesia veci anketoveho charakteru ako: kto ide po skole na pivo nech sa podpise ... neviem teda ale podla mna neni nad osobny rozhovor ... a ked k nej nieco citis, tak je to tvoja jedina moznost a nie riesit na fore veci ohladom detinskeho spravania pri listockovani ... mozno som brzda, ale z toho co si tam napisal mi vobec nebolo jasne ze by to vobec malo nejaky podtext
... normalne ju zavolaj po skole nezavazne na kofolu, to by jej mohlo dodat odvahy, nie listocky ... a vravis ze sa neveis ako sa v takych situaciach spravat ? a kto vedel ? na to prides, hlavne byt sam sebou
...
Nuz od takejto ruky prec. Bab, co ma kazdu chvilu depku bez zjvnej priciny je uz podla mna chora. Ked spolu budete, tak jej to budes musiet kazdy druhy vecer vybijat z hlavy. Ked bude mat taketo depky este par dni a stale nebudes vediet preco, tak sa na nu vykasli.Mastros napísal:Trt si posielame.
Bohuzial je na stuzkovej, obsluhuje. Takye SMS... yatial som sa dozvedel, ze ma depku... nechce ovedat preco.
Asi to ozaj zavisi od postavenia planet.
PS: bude pekny slnecny den, ty budes mat skvelu naladu, prides za nou a ona ma depku a nevie preco = mas zabity den, lebo 2 hodiny jej budes hovorit ze to bude dobre, atd. a aj tak sa ti nemusi podarit zlepsit jej naladu.
Takze... updates. 
Nebola obsluhovat, len sa konali pripravy na zajtrajsiu stuzkovu (pulirovala taniere), ktora zacina o 17:00.
K tomu depresivnemu stavu... mozno ma PMS. Bude blbe, ked sa jej na to spytam?
Po skole som sa s nou stretol, uvidela ma, hned usmev...
Nejak depresivne nevyzerala, snazila sa rozvijat debatu... pokecal by som s nou aj viac (zatial len dristy ohladne skoly...), ale dosla druha spoluziacka... s nou som siel na stanicu, co aj lutujem, a uspesne som stihol bus.
Pochybujem, ze je jedna z tych, ktore maju furt depku. Podla mna je po tejto stranke absolutne normalna. Vie byt vesela, smiat sa, zartovat (co aj urobila pri luceni)...
Zajtra 5 hodin praxe. Som zvedavy na potencialny vyvoj situacie.
Nebola obsluhovat, len sa konali pripravy na zajtrajsiu stuzkovu (pulirovala taniere), ktora zacina o 17:00.
K tomu depresivnemu stavu... mozno ma PMS. Bude blbe, ked sa jej na to spytam?
Po skole som sa s nou stretol, uvidela ma, hned usmev...
Pochybujem, ze je jedna z tych, ktore maju furt depku. Podla mna je po tejto stranke absolutne normalna. Vie byt vesela, smiat sa, zartovat (co aj urobila pri luceni)...
Zajtra 5 hodin praxe. Som zvedavy na potencialny vyvoj situacie.