Zvuk signalu v reprakoch
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zvuk signalu v reprakoch
Ahojte,
Hladal som tu na fore, ci sa to tu riesilo, ale nic som nenasiel. Chcel by som sa opytat, ci je nejak mozne omezit zvuk signalu mobilu, ked prijmam alebo vytacam hovor v reprakoch. Mobil mavam stale na stole, a nad nimi su repraky.. Ide o mobil w880i a repraky Creative T6060
Hladal som tu na fore, ci sa to tu riesilo, ale nic som nenasiel. Chcel by som sa opytat, ci je nejak mozne omezit zvuk signalu mobilu, ked prijmam alebo vytacam hovor v reprakoch. Mobil mavam stale na stole, a nad nimi su repraky.. Ide o mobil w880i a repraky Creative T6060
-
existpierre
Medium Star
kup si Koss Porta Pro: "oblubene u tych, ktori sa hravaju v praci - vzdy pocujes ked vojde sef"existpierre napísal:to viem, ale prave ten mobil chcem mat po ruke, ide o to ze si dost casto prezvanam, zvonenie mam vyple, ale proste ten zvuk hroza, strasne silne. Riesim to zatial tak, ze pocuvam cez sluchadla, ale to potom nepocujem okolie,ci mi niekto zvoni, klope a tak
-
existpierre
Medium Star
-
existpierre
Medium Star
To by malo pomoct, nemusis ho ani uzemnovat, lenze aj cez prednu cast musis nieco natiahnut, najlepsia by bola nejaka kovova sietka. Signal z mobilu ma vlnovu dlzku minimalne cca 17cm a signal ti bude blokovat az sietka, ktora ma oka niekolkokrat mensie, ako polovica vlnovej dlzky. Takze minimalne 1 cm v priemere. Samozrejme mozes alboal natiahnut aj cez prednu cast, ale asi ti to zhorsi zvukexistpierre napísal:napadlo ma za mu spravium kryt z ALobalu, ktory ukostrim, uzemnim
-
existpierre
Medium Star
No ale ten zosilnovac je u vacsiny PC reproduktorov v bedni, takze pohodadudo02 napísal:Tu by ti ziadne tienenie na repraky nepomohlo.Signal sa totiz"neindukuje"do reproduktorov,ale do nizkofrekvencneho zosilnovaca.Ci uz predzosilnovaca,alebo koncoveho stupna.Takze pomoze kvalitne odtienenie bedne v ktorej mas elektroniku na audiosystem.Ale nepocitaj s tym,ze to odstranis uplne.
//jj mas pravdu, mne to aj napadlo, ale potom som na to zabudol
-
existpierre
Medium Star
No ja som skusal a rusi to vtedy,ak sa priblizm ku zosilnovacu-tak ako som pisal.Ak sa priblizujem ku reprakom,tak absolutne nic.A to som skusal na audiosysteme(
-az mi je blbe to takto nazvat),ktory je total shit.Zosilnovac v drevenej bedni.Teda jeden plosny spoj bez nicoho-ziaden obal,ziadne tienenie...
To ti rusi ak sa priblizis ku hociktoremu z reprakov?
To ti rusi ak sa priblizis ku hociktoremu z reprakov?
-
existpierre
Medium Star
Stop ruseniu repro mobilom
Vlastnim 5.1 repro od creative, a vzdy ked mi mobil robi nieco so sietou tak to dost rusi. Ako sa to da odrusit? Je to vobec nejako mozne?