Priemerny mobil s velkou pamatou na SMS a dobrou vydrzou
Priemerny mobil s velkou pamatou na SMS a dobrou vydrzou
Chcel by som aby ste mi poradili mobilny telefon ktory musi splnat tri podmienky:
1.) Musi byt pekny a kompaktny, cize ziadne otrasne tehly ci zbytocne velke nabuchane stroje
2.) Musi mat co najvacsiu pamat na sms, uplne idealne by bolo keby si pamat na sms vedel ukrajovat z pamatovej karty alebo nieco podobne
3.) Nech ma dobru vydrz baterie
Upozornujem ze mobil nemusi mat dobry fotak, dobre softwarove vybavenie, ziadne gps a kktiny, je to mobil pre babu takze nevyuzije vobec nic okrem telefonovania, sms a pripadne budika.
Diky
1.) Musi byt pekny a kompaktny, cize ziadne otrasne tehly ci zbytocne velke nabuchane stroje
2.) Musi mat co najvacsiu pamat na sms, uplne idealne by bolo keby si pamat na sms vedel ukrajovat z pamatovej karty alebo nieco podobne
3.) Nech ma dobru vydrz baterie
Upozornujem ze mobil nemusi mat dobry fotak, dobre softwarove vybavenie, ziadne gps a kktiny, je to mobil pre babu takze nevyuzije vobec nic okrem telefonovania, sms a pripadne budika.
Diky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes uz vacsina telefonov uklada SMS do pamate telefonu, resp. na pamatovu kartu, nie??? Ved stary K610i si spravy ukladal do telefonu a to je dva a pol roka stary model (ak nie aj viac). Rovnako aj Nokie to robia...
Minuly tyzden som bol v T-Mobile predlzit pausal a predavacka mi ukazovala Nokiu 5310, to mi prislo ako uplne idealny telefon pre zenu, pretoze je maly, velmi lahky, je urceny pre hudbu co zena urcite vyuzije, dodava sa k nemu 2GB pamatova karta a aj sluchadla, cena je priazniva... a tak ako aj ostatne, ma zdielanu pamat pre SMS spravy, cize tych sprav tam vojdu v klude stovky, ba az tisice. Nakoniec som si vsak telefon nevzal ziadny, pretoze mam dobry telefon so Symbianom a tak som si len predlzil pausal.
Minuly tyzden som bol v T-Mobile predlzit pausal a predavacka mi ukazovala Nokiu 5310, to mi prislo ako uplne idealny telefon pre zenu, pretoze je maly, velmi lahky, je urceny pre hudbu co zena urcite vyuzije, dodava sa k nemu 2GB pamatova karta a aj sluchadla, cena je priazniva... a tak ako aj ostatne, ma zdielanu pamat pre SMS spravy, cize tych sprav tam vojdu v klude stovky, ba az tisice. Nakoniec som si vsak telefon nevzal ziadny, pretoze mam dobry telefon so Symbianom a tak som si len predlzil pausal.
Odporucam Nokiu 3110 Classic : http://www.mobilmania.cz/Katalog-mobilu ... fault.aspx
Dlha vydrz baterie, velke tlacidla (skvele sa na tom pise), pekny displej, zdielana pamat na sms.
Navyse je to velmi odolny telefon, kamos ho ma ako sluzobny, pocas nasich opileckych potuliek mestom sa ten mobil velakrat preletel a padal na asfalt, dlazdice...odniesol si to iba trochu oskrety roh
Krasu zhodnot sam, ale podla mna vyzera slusne, jeho hlavnou vyhodou je vyborna klavesnica.
//Hojko: no velke tlacitka sa zidu kvoli pohodliu
A ze oldschool
No nema to OS, ale pre babu to je myslim len a len dobre. Proste mobil pre nenarocnych, v ktorom sa ani nema co pokazit.
Dlha vydrz baterie, velke tlacidla (skvele sa na tom pise), pekny displej, zdielana pamat na sms.
Navyse je to velmi odolny telefon, kamos ho ma ako sluzobny, pocas nasich opileckych potuliek mestom sa ten mobil velakrat preletel a padal na asfalt, dlazdice...odniesol si to iba trochu oskrety roh
Krasu zhodnot sam, ale podla mna vyzera slusne, jeho hlavnou vyhodou je vyborna klavesnica.
//Hojko: no velke tlacitka sa zidu kvoli pohodliu
A ze oldschool
-
hojko
Site Admin
GothaR: Kamarat si ho vzal tak pred mesiacom ci dvomi na pausal kvoli tomu, ze ma velke tlacitka, pretoze ma dost velke prsty a zle sa mu pisu sms (ja viem, je to smiesne), ale ten telefon sa mi zda strasne divny, proste old-school. Jedine pozitivum je asi ta zdielana pamat, velke tlacitka a nizka cena, ale nemyslim si, ze zena bude potrebovat velke tlacitka na pisanie.
Ehm.. pekný mobil.. to je dosť individuálne.. každému sa páči niečo iné.. 
Inak dávam do pozornosti 7xxx sériu od Nokie.. ktorá nie je prešpikovaná technikou, ale skôr má zaujímavý dizajn. Napr. sestra si pred mesiacom kúpila 7610 Supernova vo fialovej verzii a je zatiaľ spokojná. Baterka jej vydrží 5-6 dní.
Niečo podobné, ale s kompaktnejším rozmerom, je 7310 Supernova. Inak oba modely majú zdieľanú pamäť na smsky.
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... 575%2c7572
Každopádne tento mobil treba pred kúpou vidieť, pretože zaujímavý zrkadlový efekt na fotkách až tak nevidno.. a možno nie každému sa to bude páčiť.
Inak dávam do pozornosti 7xxx sériu od Nokie.. ktorá nie je prešpikovaná technikou, ale skôr má zaujímavý dizajn. Napr. sestra si pred mesiacom kúpila 7610 Supernova vo fialovej verzii a je zatiaľ spokojná. Baterka jej vydrží 5-6 dní.
Niečo podobné, ale s kompaktnejším rozmerom, je 7310 Supernova. Inak oba modely majú zdieľanú pamäť na smsky.
Každopádne tento mobil treba pred kúpou vidieť, pretože zaujímavý zrkadlový efekt na fotkách až tak nevidno.. a možno nie každému sa to bude páčiť.
No tak to mi je jasne ze krasa je individualna ale ja som to myslel inak. Mas totiz rozne druhy mobilov, tehly nabuchane funkciami, obycajne mobily a imidzovky (pripadne kombinacie tychto kategorii). Ja by som bol rad keby to bolo z tej tretej 
Inak hojko s tym zdielanim pamate, ja mam ku990 a asi 1,5 GB zbytocne nevyuzitej pamate na karte a aj tak ta kur*a kazde dva tyzdne chce premazat sms. Tak isto som mal predtym s500i, situacia s nim bola rovnaka takze s tymto ziadnu skusenost nemam.
Zatial diky vsetkym za pomoc a tesim sa na dalsie navrhy.
Inak hojko s tym zdielanim pamate, ja mam ku990 a asi 1,5 GB zbytocne nevyuzitej pamate na karte a aj tak ta kur*a kazde dva tyzdne chce premazat sms. Tak isto som mal predtym s500i, situacia s nim bola rovnaka takze s tymto ziadnu skusenost nemam.
Zatial diky vsetkym za pomoc a tesim sa na dalsie navrhy.
-
Shark NX
Addict
Skvely vyber ... 7610 Supernova ma spoluziacka a velmi sympaticky telefon. Pre zenu akurat.brm napísal:Napr. sestra si pred mesiacom kúpila 7610 Supernova vo fialovej verzii a je zatiaľ spokojná. Baterka jej vydrží 5-6 dní.
Co ty splietas, 7070 ma 11MB vnutornej pamate a ziadny slot na pamatovku, tam sa tych sms zmesti urcite kvantum21rOBO21 napísal:yop,súhlasim stebou,toje telefon spravený na telefonovanie a písanie sms na nič iné.a má strašne pekný dizajn a naj. natom že neni vôbec drahý,skús čeknúť NOKIA 7070 Prism,stojí len 2 litre ale oplaťi sa podla mna![]()
tak oki prepáč,ale pekný telefon s velkou pametou a dlhou výdržou baterky som nenašiel....čo tak LG chocolate ??Gangy napísal:Co ty splietas, 7070 ma 11MB vnutornej pamate a ziadny slot na pamatovku, tam sa tych sms zmesti urcite kvantum7900vka uz je potom drahsia ako supernova, to nehovorim o tom ze sa mi zda ze na tej prism serii je ta klavesnica uplne k hovnu. Najlepsi navrh bola zatial supernova.