Je potrebny vztah alebo...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

To je podla mna taka ironia, ze vyberaju si asi skor holky ale prvy krok sa zvacsa ocakava od chalana :) .
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Klingonka napísal:No nemôže ! Pretože muži si vyberajú a nie my ženy mužov !
Nemyslím že toto by platilo až dodnes. Ale kľudne sa toho drž a spoliehaj sa, že snáď nejaká dobrá duša si Ťa vyberie.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

jj baby si vyberaju komu daju sancu ...ale chalan by mal urobit prvy krok ..teda aj cakat na odozvu..bud alebo...ale dnes sme v tej dobe ze ani jedna ani druha strana neurobi prvy krok a tak sedime doma na zadku.:)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dnes sme v dobe ze prvy krok znamena nick na pokeci a icq cislo :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja som napr. vcera urobil prvy krok a ziadne icq a spol. :) . Ano ano, som na seba hrdy :D .
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

begbeee napísal:Ja mam pocit, že všetky sú zadané. Je to na draka za posledné 2 roky som stretol 3 úžasné ženy a každá má doma nejakého bimbasa.. :roll:
hh je to vtipne ale toto som si hovoril aj ja ale ked si vezmem ze ted si daky bimbas bucha doma hlavu ze moja priatelka ma doma tiez bimbasa :-D proste kolobeh :-)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

musim uznať je to čista realita,a pravda!! malo je takych ktroé su nezadané, a ked su nezadané tak sa sa s nimi velmi ťažko dá komunikovať...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mi-chau napísal:Dnes sme v dobe ze prvy krok znamena nick na pokeci a icq cislo :roll:
nj... vtipna prihoda zo zivota: pytal som si telefonne cislo a dostal som icq :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Fabo napísal:nj... vtipna prihoda zo zivota: pytal som si telefonne cislo a dostal som icq :roll:
hehe ja ked som sa zoznamil z mojou aktualnou tak som sa spytal ze ci neni nahodou na pokeci a ona jj je a musel som odbehnut a ona to akosi zle pochopila a ked som sa vratil dostal som listocek z jej telefonom a pak zacala velka love story ktora trva dodnes :-D

BTW podla mna neni rozidel medzi pytanim si telefoneho cisla icq abo nicku na pokeci mne osobne viac vyhovuje net kedze povedzme si uprimne ked dostanes cislo od baby tak jej zavolas abo najprv sms ??? ja osobne nerad volam ja radsej tie smsky a rozdiel emdzi sms a RP na pokeci je skoro ziadny :idea:
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Noo ja si to inak ani newem predstavit... :D Bez pokecu a sms-iek by som bol odpisany :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no vidis, to je problem dnesnej debilnej generacie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

presne o tom hovoríme.. že vy dnes ste bez pokecu, icq, smsiek odpísaní...
strácate sebavedomie a "chlapy" ste len cez písmenká (obrazne povedané) a v reale ste tichí a neviete s babou ani len prehovoriť.. je to podla vás dobré?
ja si radšej zoberiem teflon do ruky a zavolám si, aj ked len hoj ako sa máš a bla bla.. čo pokecom riešite dve hodiny ja mám vyrozprávane za 5 min a už sme aj dohodnutí...

pokec a icq pužívam jedine na udržanie kontaktu s ludmi ktorí sú odomna daleko alebo na zahnanie nudy v robote
BoBor89
Medium Star
Medium Star

podla mňa pokec, a ine podobne kraviny.. su len zabijak času/a pre ludí čo nevedia č oso sebou, preto to nepoužívam :wink: /, ked chceš s holkou kecať, tak cez pismena to nejde.. ale pismenka vela vecí ulahčujú, lahšie sa cez ne komunikuje to je pravda.. ale ten real je o niečom inom.. ked človek píše tak napíše také veci, že možno ich v reale nepovie, alebo si na ne v danom momnte nespomenie.. a to je možno jedna mala výhoda/nevyhoda/
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

strašne veľa robí aj intonácia.. ked človek slovo napíše nevyjadrí tým to ako keby to povedal.. a pak vznikajú zbytočné nedorozumenia
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ja som sa skôr stretol s tým, že v podvedomí to chcem povedať, ale neviem najsť to spravne slovo.. pričom pri písaní ho dám... a to nemyslím len komunikáciu s babami :) to skôr tak všeobecne... komunikacia s holkami u mňa spočíva väčšinou pri kontakte z oči do očí, je to predsa len lepšie a zaujimavejšie
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Vy starsi to nechapete....internet je zachrannou brzdou...
Casy sa zmenili....Dnes sa nestane, ze prides za neznamou babou aj ked v skole a oslovis ju...teda stane sa to ale len v tom pripade ak si odvazny maco, pocuvas hiphop a si obleceny v o 3 cislach vacsich jeansoch, zaujimas sa len o diskoteky, baby, sex a "uzivani" si zivota, vyjadrujes sa stylom "Caw cica pojdes somnou von hahaha xixiq ?"....Ak by sa to spytal takyto clovek slo by len o zabavu a nic viac....Ak by som sa to spytal ja myslel by som to naozaj vazne, naozaj by som toho cloveka chcel spoznat blizsie....Moje postoje, nazory a to ako zijem su diametralne odlisne od tich ktore uznava dnesna mladez....
Myslim si ze kinjeril vie aky som clovek....a rozumie tomu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Takze ak som to spravne pochopil, nie si dostatocne odvazny?
Dnes maju pravo randit uz len hop-hoperi?
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak net ti vela vecí ulahčí, ale ja si osobne myslím ked je baba nromálna tak jej nebude vadiť ani ked ju oslovíš nromálne.. ako len na nete.., osobne s tym čo je normalna baba som sa v živote stretol tak s 2ma, zbytok same slepice.. ked som ešte kedysi chodieval na pokec tak tam to bolo podla mňa niečo strašne..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ty vole tak to som potom už starý? (22).. vyzerám ako hip hoper? chodín na "didžiny"? (hh už aké slovo som vymyslel) ty vole výhovorka.. nemáš gule podla mňa
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

triple napísal:ty vole tak to som potom už starý? (22).. vyzerám ako hip hoper? chodín na "didžiny"? (hh už aké slovo som vymyslel) ty vole výhovorka.. nemáš gule podla mňa
Vraví sa , že staroba prichádza skoro a potichu , no ale toto som teda fakt nečakal. :lol: " vy starší " :lol: ... idem si pre istotu hned skontrolovať sivé vlasy na hlave :lol: ....LOLCATS, pobavil si nás, vyzerá to tak
8)
LOLCATS :

K hip-hoperom ..návažaš sa do nich, len preto,že majú guráž, drzosť, ktorú ty nie ? Zrejme áno, u mna na škole to boli zase Metalisti, kto bol vedúcou skupinou, proste si outsider a myslíš si, že na toto holky pozerajú.
Noooo...áno, pozerajú, ale len tie blbé :D , takže je to len dobrá vec.

Ked nechodíš na didžiny si automaticky u potencionalnej odpisaný ? No neviem ako i to poevdať. Nemusiš, ak si nájdeš holku, ktorá nestojí o spoločnosť a chce byť len s tebou, na prechádzkach, v kine, v reštike ...len a len s tebou, nevidim rpoblem. Ale ako spoločenská bytosť musiš chodievať sa aspon raz za čas zabaviť, hoci aj sukromne s kamošmi ... didžina ( to slovo znie skvele :lol: ) je len iný druh takehoto odväzu :D

Proste zrhnute : maš nasrané v gatiach , že ked sa sám sebe nezdáš in oproti iným, tak sa nebudeš zdať ani holke. Ale tu je jedna obrovská výhoda ( pre väčšinu z chlapov neskor nevyhoda ) = ženy nepochopíš, nie sú ako chlapi, takže na tieto tvoje insider-outsider veci okolo kašlúúú.... :idea:
Napísať odpoveď