Co robit doma?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

omg moj brat je starsi o osem rokov, ale ze by mi skusil dat niekedy zaracha? :lol: Teda neviem ci si temu nezalozil po tom, ako ste dotahali tu fajku.
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

možno by pomohol ten vek .............teda ak maš ja nvm 11 rokov a tahaš fajkynzon ................tak to by nasralo aj mna keby si moj mladši brat ale skorej by som ti dohovoril aby sa to neopakovalo a tak
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Uč sa, aspoň sa ti zlepší prospech v škole, čo teraz počas skúškového/ na polroku oceníš. :D A teraz nejaké príjemnejšie varianty: knihy, cvičenie alebo si kúp sudoku, maľované krížovky, omaľovánku a čiň sa. :) A s kamarátmi môžeš chodiť von?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

jj, tie malovane krizovky vedia zabavit na hodiny, len ak ich nikdy nerobil, tak samemu sa to tazko uci.
Alebo objednaj knihu z netu a zacni skladat origami, nedavno tu bola zalozena aj tema. Mozes skladat napr. aj vianocne ozdoby :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol to neni brat to ej magor ja mam dvohch starsich a je fakt ze nfajcim nepijem a s casti aj koli nim bo som sa bal ze keby som zacal tak mi asi rozkopu prdel :-D (ked som mal cca 14-16 rokov) inak stoja zamnou nech sa deje cokolvek plati pravidlo " toho sa ani nedotkni toho mozem len ja" ked sa mi dakto vyhrazal ani nedopovedal vetu a uz ho brat zmastil hehe. Ja byt tebou tak to zahram stylom tati vies ja sa ti musim z niecim priznat ja viem ze nemas rad fajcenie a tak ale vies ja som to chcel vyskusat a skusali sme to doma z kamaratom ani nam to nechutilo ale proste bla bla bla :-D
A to ze ti je brat schopny prij..bat myslis ?? ako normalne ze prask abo len klasicky pohlavok abo facka bo ak toto tak nic ale ak myslis normalne ze ranu by ti dal tak to je fakt magor a by som to nenechal tak by som aj trestne oznamenei podal nanho, mne brat raz v zivote vrazil ale to sa chudak tak zlakol ze uz mi ani facku odvtedy nedal proste v amoku prask a potom ze :cry: co som to spravil.
Inak s tym volnim casom .. skus rozvijat svoje schopnosti ja nefim co ta bavi ak ta abvi kreslit kresli a tak. Pripadne si kup normalne jojo a ides na freestyle ;-) za mesiac sa da toho naucit vcelku dost pak nato budes balit holky a provokovat brata .
Inak napis kolko mas orkov ty kolko brat co studujes ty a co studuje brat., ale ty si asi na ZS a brat dade na SS ze :-)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

sakra ved to mas ako basu...aj tam mozu akurat len posilovat.:D...co tak ist sa prejst do prirody?.ale asi len s baterkou..alebo sa svitu mesiacika? :wink:
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

A tvoj brat ma kolko rokov, alebo ty?? inak uprimnu sustrast mat takeho surodenca, no a k veci...co robit doma, keby ja nemam komp tak prakticky nie som doma vobec, akurat tak najest, naucit, vyspat...doma by som zomrel od nudy, ani tie 2 mesiace by som asik neprezil :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm tak do siestej by som bol pri pc, potom tam pustil brata, a potom by som zasiel do izby na vodnu fajku :D....
A ked nie tak tie puzzle su vyborny napad ja uz som poskladal dve 5000cky a celkom sranda na zahnanie volneho casu, aj ma to bavi a obidva (teraz uz) obrazy mam doma na stene.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

takze, ja mam 15 (aj pol :D ), som na SS... brat ma 21, ci 22, ani neviem presne... ide o to, ze on ked ma nervy z niecoho (nestuduje, pracuje) a ja ho niecim vytocim, vyleje si to na mne... no a zas nemozem teraz povedat, ze ma nikdy nepodporil a pod., nakolko som s nim fajcil na svadbe, aj so este starsim bratom a tak, pili sme atd. atd. ... zatial citam knizku Hadia izba, to ma celkom chytilo... mam este nejake 4ry, ked docitam vsetky, menim za nove...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

do siestej PC, a potom sa zacni ucit do skoly, potom sprav ulohy aj spoluziakom a spoluziackam. Potom sa pomodli ruzenec, najedz sa a chod spat.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Tak si pozvi kamaratov ^^..ked mohamed nemohol k hore , hora prisla za mohamedom :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

V prvmo rade si to cele pojal uplne zle.

Mas chu*a brata, ma ta cim vydierat (fajcenie) a to mu dava pocit moci ktory si nalezite uziva. Problem nieje v tom ze si ty fajcil vodaro ale ze on si na tebe lieci svoje problemy.

To znamena ze ty nemas rozmyslat nad tym co robit doma ked ti on vsetko zakaze, ale co robit preto aby ti to zakazat nemohol. Cize si musis najst nieco co budes mat ty na neho, cim ho budes moct vydierat, ale pozor (!) nezacat to prehanat tak ako on. Len ked treba...

Mas kopu casu, tak ho sleduj. Kam chodi za kamaratmi, s akymi, aku ma priatelku/o koho ma zaujem. Sleduj ho nejaky cas a ked budes vediet ze napriklad ak ide do nejakeho klubu tak sa ide naje***, alebo ide s nejakym kamaratom do podniku bude fajcit, alebo sa proste ide kurv**** zozen si fotak. Zdokumentuj a ukaz mu to.

Ak ti to pripada nerealne ci smiesne tak mozes dva mesiace sediet doma na zadku a hrat sa s legom (to pripada nerealne a smiesne mne). Ja by som to skusil a stavim sa s tebou ze ak budes trpezlivy, nieco na neho vyhrabes a budes mat pokoj.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

trochu mi to pripada ze sa na tebe brat uci za otca pubertiaka.... :lol:
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

priznaj sa otcovi a mas pokoj .. aspon sa pokus :) a uvidis.. inak tvoj brat je kvalitny princ bajaja... ( dufam ze poznate ten vtip :D:D ) .. ked sa nepriznas otcovi tak ta s tym bude vzdy vydierat
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ked tvoja mama vie, ze fajcis, tak jej povedz co sa deje a nech ti to s bratom vybavi...
2Pacaveli
Addict
Addict

uz to je jedno, chcu ma vyhodit zo skoly a tak... takze itak od fotrovcov dostanem tiez zaracha, aspon to mam zahrnute... teda budem mat :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kua tak mas zaracha cas na ucenie, vstupenie si do svedomia po ALELUJA a aj tak ta idu vyhodit zo skoly, to mozes vasim povedat ze zaracha ti nepomaha ze chces iny trest :roll:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Gangy napísal:Mas kopu casu, tak ho sleduj. Kam chodi za kamaratmi, s akymi, aku ma priatelku/o koho ma zaujem. Sleduj ho nejaky cas a ked budes vediet ze napriklad ak ide do nejakeho klubu tak sa ide naje***, alebo ide s nejakym kamaratom do podniku bude fajcit, alebo sa proste ide kurv**** zozen si fotak. Zdokumentuj a ukaz mu to.
Čo tým získa? Brat má 21, pracuje, môže si robiť čo chce. S tými fotkami ho vysmeje. Ukáže ich rodičom? Brácho môže mať v paži. 2Pacaveli má 15, tu je troška rozdiel, takže si pred rodičmi nemôže toľko dovoliť, narozdiel od brácha. Rozhodne by som však bráchovi netoleroval, zapni si TV, keď ti ho dojde brácho vypnúť tak sa kludne bráň, rodičia sa dôjdu pozrieť za vami čo stvárate. Ak povie rodičom že si fajčil tak to popri, samozrejme všetky dôkazy najprv vyhoď z domu. Čo sa môže stať? Nič, rodičia môžu zakročiť proti konaniu brata, prípadne ti dajú zaracha oni, ale to bude určite lepšie ako od brácha.
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

no ja to trosku poznam ked si buzerovany neustalle od brata prikla: moj brat ked bol mladsi o 4-5 rokov (24) chodil este na strednu tak si kupil za svoje peniaz ekomp a nechcel ma nanho pustat a ked ma pustil tak ja som si nainstaloval neaku hru tak on ma stale vydieral sprav toto lebo ti ju odinstalujem, sprav ttoto lebo ti zrusim konto a tak to stale... buzeroval ma cele 4 rroky tak chvalabohu ze teraz si chodi na vysku a ma aj pracu cize pocitac mam sam preseba a aj net mi plati :D A teraz k tvojmu problemu: bud knizky ktore ta zaujimaju alebo skus komiksy to sa tiez da, krizovky alebo take neake hovadinky podobne, pokus sa mu ale tyzden vtierat do ritky a mozno ti aspon phone da do kt. si skonvertujes neaky filmik a hned mas o hodinu apol menej nudenia, a co by bolo asi najlepsie tak skus posilovat vecer o 6 sa zober s kamosmi do posilky tam budes ale 2 hodinyt dojdes domo unaveny a hned zalahnes a spis jedina nevyhoda je ze posilovat sa da len kazdy druhy den, teda ak to xces spravne cvicit :) 8)
2Pacaveli
Addict
Addict

wolodo napísal:kua tak mas zaracha cas na ucenie, vstupenie si do svedomia po ALELUJA a aj tak ta idu vyhodit zo skoly, to mozes vasim povedat ze zaracha ti nepomaha ze chces iny trest :roll:
ono, tak ti poviem... podla mojho nazoru som v triede slusny... nic ZLE som neurobil, niektori (nie z mojej triedy, skoly) si fajcia na wcku a pod., sikana a pod. ... ja som si raz dovolil nadavat na ucitelku a svoj trest som dostal od fotrovcov... dnes napr. som sa RAZ ozval na hodine (zatial co zbytok triedy VRIESKAL celu hodinu) a samozrejme, poznamku som dostal ja a nikto iny... toto je uz, ale o tom, ze asi na mne sedi ta ucitelka... proste nebudem sa vyjadrovat k skole, tuto skolu uz z vysoka je*em... radsej prestupim na inu.

//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 18:44 )
wolodo napísal:kua tak mas zaracha cas na ucenie, vstupenie si do svedomia po ALELUJA a aj tak ta idu vyhodit zo skoly, to mozes vasim povedat ze zaracha ti nepomaha ze chces iny trest :roll:
iny trest... im nevysvetlim, ze mi mozu zakazat aj honit ko*ot a nepomoze to... keby bol na skole ferovy pristup ucitelov ku ziakom, bolo by to ine... ja som ochotny sa aj naucit, aj spravit do skoly co treba, hoci aj pomoct ucitelkam ak nieco potrebuju... vybral som si proste zly odbor, asi aj zlu skolu... asi to bude len na prestupe, len neviem, na aku by som prestupil...
Napísať odpoveď