Vladimír Weiss a jeho vyjadrenie na adresu bojkotu a fans

O športe...
Vandal
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Vladimír Weiss a jeho vyjadrenie na adresu bojkotu a fans

Príspevok od používateľa Vandal »

Co si o tom myslite? Zaujimalo by ma to...
Tu je clanok: http://www.pluska.sk/sport/2008/11/komp ... h-sfz.html
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Chalan nehnevaj sa ale tomu mám chápať teraz tak, že si pre každý prije*** članok budeme otvárať tému???
Už vidí ako si sem zopár jedincov napíše tupý "akože" názor, ale inak fakt ako nonsense.
Vandal
Amateur
Amateur

Ked ta to nezaujima tak si to neotvaraj ... Nonsens si napisal akurat tak ty, ved sme predsa na diskusnom fore... Ked k tomu nemas co napisat, radsej nepis nic...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Bla bla bla... a jedna pani povedala...
A máš v jednom pravdu. Sme na diskusnom fore a nie na pokeci.
Takéto tupoty si rozoberaj s kamarátom pri pive.... Veď ten odkaz čo si sem hodil, nie je hoden ani portálu bleskovky a nieto prehodenia slova, či dokonca diskusie.

Tieto sračky s korupciou celkovo v slovenskom športe sa tu X krát rozoberali a všetci o tom vedia... čo chceš nové počuť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cely bojkot repre je trapny a je to obycajna fraska, pretoze reprezentacia nezije z prijmu za predane listky, maximalne potesi tak dobra atmosfera na stadione. Ale to, ze nemaju ludia peniaze sa da povedat aj normalne a nie to hadzat na bojkot :D
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Vedeniu je ukradnute ze nepojdete na zapas sak iri ci poliaci to bohate nahradia a stadion sa naplni, jedine komu skodide su samotni hraci ktori za to nemozu, chodia reprezentovat aj ked vela z nich by si radsej oddychli, boli s rodinami...klopete na zle dvere treba ist spravit daky pochod na zvaz na nie toto

inak ma pobavilo ako niektori martinski hokej. fans (mozno aj cely fanklub) sa hlasia k tomu bojkotu...martin ma velke slovo v slovenskom futbale...
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

ved martinskí fašisti pravidelne chodia na akcie a zápasy futbalového Slovanu, aj teraz so Žilinou tam mali svoju vlajku.. tak sa prikmotria aj oni, veď vzťahy s najsilnejším táborom, ktorý má aj veľké slovo sa vždy zídu..
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Dovolte aby som vas viviedol z omylu... Martin ma velice dobre vztahy s fanusikmi Slovana ci hokej ci futbal...To ze za tym hladate daco ine to je vas problem nie nas... Martincania (hokejovi) maju velice dobre vztahy s hokejovymi fans slovana preto na ich vzajomnych zapacoh v lige nepocut krive slovo na druhu stranu...nie ako na Trencin alebo Kosice...

Cos a tyka futbalu tak vznikom OZ BS sa zacala nova era organizovania fanusikov slovana po Slovensku vznikaju rozne divizie mozeme to nazvat zjednocovanie fanusikov slovana pod hlavickou divizie resp OZ BS co dopomaha k zvysovaniu poctov na domacih alebo vyjazdovych zapasoch Slovana (futbal) a jednou z takychto divizii je aj Divizia Martin resp Ultras Martin... ale to len tak pre vase pochopenie...

Btw som za jednoznacny bojkot Slovenskej repre... Komunisti von!!!...hraci vedia ze to nieje namierene voci nim ze je to proti SFZ. Debilko Waiss ci ako sa vola si moze ist akurta robti dobre na zachod nad atmosferou na repre zapasoch, clovek co si nevie priznat ze daco nieje v poriadku a je vdacni za AZ 2000 PRAVYCH divakov ktori boli v ZA tak u mna skoncil po repre stranke...

Pytam sa preco ked na Polsko doslo xxxxx ludi zo Slovenska a podla neho vytvorili fantasticku atmosferu a tiez to boli PRAVI fanusikovia tak kde mal tych PRAVYCH fanusikvo na tom zapase? Cele to povzbudzovanie bola jedna VELKA FRASKA, "povzbudzovat" az za stavu ked Slovensko vyhrava ze mu to uz neujde je fakt vynikaju vykon fanusika... Podla mna fanusik repre zapasu vyzera inak... staci sa pozrte na poliakov aj ked ku koncu zapasu prehravali oni stale povbudzovali alebo z ligy priklad... Trnacania prehravali nvm s kym uz a fanusikovia hucali az do konca Slovanisti hucia tak isto az do konca za HOCIJAKEHO stavu a HOCIJAKEHO pocasia vid posledny domaci zapas...Takze len tolko z mojej strany...

Srdce pre Slovan, Slovan je vecny!!!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior: Hlavne nazor, ze toto nie je bojkot hracov ci zapasu, ale je to mierene proti SFZ je celkom zaujimavy, pretoze ako som uz pisal vyssie, SFZ sa moze vykaslat na prijem zo vstupneho zo zapasu. Tym, ze sa spravi bojkot, tak sa okrada len amtmosfera a mozna podpora nasich hracov. Aj tak papalasi SFZ budu sediet vo VIP tribunach na kozenych sedadlach, popijat kavicku a sledovat futbal z teplej lozie, bez ohladu na to, ci tam bude 1000 divakov alebo 15 000 divakov vratane vsetkych fanklubov & ultras. Chces ma snad presvedcit, ze tym, ze sa bude robit bojkot, tak sa nieco na zvaze zmeni??? Myslis si, ze ked pride par stoviek divakov na zapas, ze to hracov tesi a tesi ich hrat zapas v ktorom je viacej pocut superovych fanusikov??? Skutocne si myslis, ze ten bojkot nieco zmeni???
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko: Nie nezmeni, lebo je to ako boj proti veternym mlynom, to ze to maju papalasi zo sfz hlboko niekde je kazdemu jasne, hracov to urcite netesi hrat pred par stovkami divakov alebo ked je pocut omnoho viacej fanusikov supera ale ked si to neprizna trener a tvrdi presny opak tak to svedci o niecom...inak pred bojkotom s Polskom bolo OZ BS kontaktovane SFZ aby odvolali bojkot a prisli na zapas... ano okradame repre o atmosferu ved da sa porovnat atmosfera zo zapasov napr SVK - RUS (kval. MS 2006) , SVK - POR (Kval. MS 2006) a tie posledne a rozdiel je jasne badatelny vtedy dokazali ultras a vsetci fanusikovia odlozit rivalitu z ligy a spojit sa pre repre ale tym casom je zrejem na istu dobu koniec...ale mozno sa pohne to lepsim smerom lebo Laurinec pre media vyhlasil ze v najblizsich volbach za prezidenta nebude kandidovat tak dufam ze to aj dodrzi... Laurinec a spol maju jedine stastie a to ze slovaci su aki su...keby tot urobil na takom Balkane tak ma v uliciach protesty a sidlo zvazu musi byt chranene kuklacmi co by tam chceli vsetci vtrhnut...Tam by to neostalo len pri pasivnom bojkote zrejme...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior: Takze aj sam priznavas, ze to nema ziadny efekt a vplyv na vedenie, hoci tam bolo oslovenie Slovanistov, ale bolo to marne. Ja v tom nevidim ziadne pozitiva, zial. Kedy konci Laurincovi funkcne obdobie???
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

dead_warrior presne stebu suhlasim aj ked som Trnavak mas pravdu my sme teraz naposledy prehravali so Zilinu a stale sme povzbudzovali dokonca aj po zapase sme este povzbudzovali a aj sa podakovali hracom za vykon aj ked bol taky aky bol (5:1 pre zilinu)

Weiss je magor kt. si nevie priznat ze SVK repre a cela futbalova liga na cele so SFZ upada korupcia je taka aka nikdy nebolo vsetko s alen podplaca

Bojkotom dame najavo ze stym nesuhlasime a ked si to papalasi nevsimaju nas bojkot tak si vsimnu aspon media kt si to aj vsimli a ako dead warrior pisal ze laurinec by najblizsie nemal kandidovat tak mal pravdu nebude a ked tam nebude on tak to bude o 50% lepsie.

Fakt som aj ja stoho smutny ze to neni take ake tovolakedy bolo (2006) teraz uz repre nesledujem a ani neviem skym hra a ako hra
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Chalani, obaja, máte pravdu. Súhlasím s vami nemám čo vytknúť.

Hojko: pozri si niektoré fotky, s reprezentácie..
Keď si ich pozreš všeimni si koľko úsilia to toho človeka musela stáť kým všetko bolo tak ako to vypadalo na zápase.
Dám ti príklad na nedávnom zápase Slovan : Žilina
Okolo 11:40 som vyrazil autom z domu a o 12tej som už trčal na štadióne.
Asi dve hodiny v tej najväčšej fujavici sme davali kartonovačky na novú tribúnu. Boli sme uplne premrznutý no i tak sme pokračovali. Pracovali sme potom na igelitoch, ktoré sme použili hneď na začiatku zápasu..
A výsledok?
netreba komentovať stačí sa len pozrieť
http://www.belasaslachta.sk/galeria//my ... 9_0021.jpg

Tu máš tie fotky z repre, ešte keď to vypadalo veľmi dobre:

http://ultrasslovan.webconsult.sk/fotog ... ?image=488

http://ultrasslovan.webconsult.sk/fotog ... ?image=492

http://ultrasslovan.webconsult.sk/fotog ... ?image=480

Ak si pozeral posledné zápasy našej reprezentácie myslím si, že sa to nedá porovnávať..
TFT-kenny
Light Star
Light Star

robertko: stare dobre casi inak to vase choreo no nwm moc sa mi to nepacilo stymi igelitmi a ta kartonovacka nevynikla moc dobre ale aj tak klobuk dole ucel to splnilo.

Ja viem co to je sa srat o 5 hodin skor na stadion a davat na sedacky kartony a ked sa nahodu niekto pomily ked ide o daco narocnejsi napis tak to mozme prerabat zas niekolko hodin ale ten vyslendy efekt stoji zato. Proste ten pocit z dobrej urobenej roboty vam nic nenahradi a je vam uplne jedno aj kebyze sa stym serete aj 2 dni :)

ROBERTO & DEAD_WARRIOR k+ aj ked slovan nemam rad

...ake aby som sa nezaprel SK SLOVAN skur**** Bratislava :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko: ano priznavam si to ciastocne ale media vedia o nas a vedia o bojkote a vtedy pred zapasom bolo okolo toho velke buum kebyze slovenske vtedy prehra s polskom tak by pokracovali media dalej ale kedze SVK vyhralo tak dostali media nalepku na usta a vsetko je zase v "poriadku"

Robertko: ta nedela nemala chybu :D kks najlepsia bola ta snehova burka ktora nas zastiihla ked sme to tam prave davali, najlepsi odkaz pre policjatov "Tu bolo pyro =) a uz tu nieje"

TFT-kenny: tych poslednych 5min dale cavase sa vam podarilo slusne ale aj tak j...t Trnavu :) :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Robertko: Nemusis mi hovori o tom ako dlho trva praca s choreom, neraz som nieco take pomahal robit a viem, ze v pripade strihania ci lepenia par tisic papierov je to aj pre mensiu skupinku robota aj na par dni, takze sam viem o tom svoje.

Robertko & Dead_Warrior: Za jednym si vsak stojim a to je, ze Weiss je trener, ktory uz co to dokazal a to, ze sa robi bojkot kvoli SFZ, tak to hracom vobec nepomoze a nikam to nevedie. Ak sa ma nieco spravit, tak je to velky transparent urceny pre SFZ a popri tom poriadne fandit na zapase. Ci si radsej pozries ten zapas v telke a budes sa na internete hrdo buchat do prs, aky si velky fanusik, pritom sedis doma a smutne sa pozeras na televizor, ale jedno je iste, ze si podporil svoj fanklub ci ultras v ktorom par ludi rozhodlo o tom, ze sa ide bojkotovat zapas???
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Dead warrior: Hej ten odkaz nemal chybu, i keď trošku sme si to osladili menším "konfliktom" s pándlami :? bohužiaľ, tie zápalky trebalo vyniesť a no. Dopadlo to jak to dopadlo.
Ale tak ta snehová fujavica nemala chybu :D :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko: bolo uz XXX transparentov po skroo vstekych Slovenskych stadionoch vysledok bol jedine mastna pokuta od SFZ...a skus prinist anti-SFZ transparent nebodaj na repre zapas tak ti ho pri vchode zoberu a za rohom ti vysvetlia ze s "gumenymi kamaratmi" ze takyto protest sa netoleruje... takze asi taka je sloboda prejavu voci SFZ na slov.stadionoch...

Robertko: nj sak tych 100ohnov za branou sa neodpali samo :D
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Dead_warrior: uplne suhlasim sloboda na SVK stadionoch neexistuje a uz sa vela krat skusalo prist s anti-sfz transparentom a dopadlo to tak ako si vravel... a ked aj sa daco prepasuje tak kameri si to vobec nevsimaju a tym padom to nikto nevidi iba to chabe publikum a hraci....
Vandal
Amateur
Amateur

Hojko: a myslim, ze bojkot nieje koli peniazom za predane listky z repre zapasov... Ved to by nemalo zmysel kedze na ligu sa chodi a na repre nie... Cielom je upozornit verejnost na to, co sa v sfz deje tym, ze budu prazdne tribuny. Cize ciel bojkotu niesu peniaze pre sfz, sfz si ryzuje tak ci tak...
Napísať odpoveď