400sk zlava na net od T-comu objednaný cez net
400sk zlava na net od T-comu objednaný cez net
sorry že zakladám novú tému ale neviete ako to myslí ten T-com že ked si objednáš ten ich internet cez net že dostaneš zlavu 400sk?
lebo klasicky prvých 6 mesiacov je cena 400 sk a potom 600 ale táto akcia ma zaujala a nikde som o tom moc nenašiel
lebo klasicky prvých 6 mesiacov je cena 400 sk a potom 600 ale táto akcia ma zaujala a nikde som o tom moc nenašiel
-
miso.kubachy
Light Expert
neviem ako si na tom s viazanostou, ale kamosovi koncil 4G internet, zavolali mu ci si chce predlzit viazanost a mesacne bude platit o vyse stovku menej...mito85 napísal:diki
takže len pre nových zákazníkov![]()
takže my stáli máme zase prd
cize aj stalym zakaznikom by mali dat nejaku zlavu, len dufam, ze na mna nezabudnu...
Mate skusenosti s DSL routermi zakupenymi samostatne?
Zaujimave reakcie boli v diskusii na zive.sk z odkazu vyssie...
Takze nefunguje niekomu inet s routerom, ktory si vybral a kupil samostatne?
no men končí 2.1 ale povedala mi tá pani za pultom že si môžem predĺžiť viazanosť aj teraz napríklad, ale neviete kedy akože pred skončením viazanosti by mi mohli voalť?
mám turbo 2 neobmedzený, takže akože prvých 6 mesiacov budem platiť 400 a potom 600 a keby mi volali tak by mi mohli spraviť ešte lepšiu cenu?
to by bolo dosť v pohode!!!
mám turbo 2 neobmedzený, takže akože prvých 6 mesiacov budem platiť 400 a potom 600 a keby mi volali tak by mi mohli spraviť ešte lepšiu cenu?
to by bolo dosť v pohode!!!
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Malo by ti to ist. S kazdym routrom, ktory ma ADSL ti to pojde.minob napísal:Mate skusenosti s DSL routermi zakupenymi samostatne?
a ešte veľmi dôležitá otázka: mám si zobrať aj nový modem alebo mi postačí ten môj starý Glitel, kt. mám 18 mesiacov?
lebo neviete ako je to s tými modemami od T-omu či sa kazia lebo nie? lebo neccem aby sa mi po pol roku pokazil a budem si museť kupovať nový ale už nie v akcí, alebo len chcú ťahať od ludí love?
lebo neviete ako je to s tými modemami od T-omu či sa kazia lebo nie? lebo neccem aby sa mi po pol roku pokazil a budem si museť kupovať nový ale už nie v akcí, alebo len chcú ťahať od ludí love?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak ak si ho kupis za akciovu cenu mas nanho plnu 2rocnu zaruku, takze ak sa pokazi za 6 mes mozes reklamovat,...mito85 napísal:a ešte veľmi dôležitá otázka: mám si zobrať aj nový modem alebo mi postačí ten môj starý Glitel, kt. mám 18 mesiacov?
a napr ja pouzivam router(dsl modem+wifi AP) kupene z agemu za nejake 2 tisicky a fici to krasne, ziadne problemy, ziadne vypadky,... jedinou podmienkou je podpora annex B, nato si dajte pozor, bo existuje aj annex A ale t-com pouziva annex B
-
webmasterr
Medium Professional
ja pouzivam wifi dsl router Ovislink wt-2000arm a ziaden problem s t-com DSL som zatial nemal ..a to uz ho mam vyse rokaminob napísal:Mate skusenosti s DSL routermi zakupenymi samostatne?