vážne súrne potrebujem poradiť
najprv som chcel nejaký samsung okolo 8000sk ale potom som si povedla že načo aj tak hry nehrám, tak teraz potrebujem poradiť že napr. tento Samsung SM 2223NW (v metre stojí 4400sk) či je celkom v pohode?
lebo najskôr som sa orientoval aj na LG W 2252 TQ-PF za nejakých 5800 ale preto sa chcem spýtať že
1. je moc vidieť rozdiel medzi odozvou 5 ms a 2 ms? (ked moc nehrám hry a mám pekne starú grafiku, 128MB Gforce 4 MX)
2 potom kontrastný pomer- u tohoto samsungu je len 1000:1 a pri tom LG má dynamický 10 000:1- či je v tom moc rozdiel?
3. a myslíte si že mám ho kúpiť teraz pred vianocami alebo počkať na jarné výpredaje? a nedajúsa lacnejšie zohnať v rakúsku?
4. a ešte jedna vec- tie pozorovacie uhly- je moc veľký rozdiel medzi uhlami 170 a 160 supňov pri samsungu ako pri 170 a 170 pri LG?
Samsung SM 2223 NW vs. LG W2252 TQ PF
takze ta odozva ti moze byt uiplne ukradnuta ked nehras hry....s tou grafkou si aj tak moc nezahras....pozorovacie uhly:oba tiehen monasi su TN panely cize pozorovacie uhly su tak ci tak naho*no...kontrast je dolezity ten "staticky" cize ten dinamicky je na na 2 veci(podla mna je nepouzitelny-mozno pri filmoch ale inak nie)....