čakaj nie ?? priroda ................nejakymi liekmi narastieš iba par cm a bude ti to trvať dlho a neboj maš 16 a 156cm tak buc sa vyšvihneš v 17-18 o 20-30cm ako moj brat alebo vobec a budeš trpaslik
Lub0$ napísal:ades ma 16, kedy ako ma cakat na rastovu exploziu? Ta uz by davno prisla viem podla seba.....
a co si jediny co rasties? u muzov je explozia prave vo veku 16-18, takze chlapec nam moze este kus podrast. muzi rastu tak do 20-21, samozrejme, ze uz dost pomaly, ale predsa
ades napísal:a co si jediny co rasties? u muzov je explozia prave vo veku 16-18, takze chlapec nam moze este kus podrast. muzi rastu tak do 20-21, samozrejme, ze uz dost pomaly, ale predsa
presne! ja stale dufam ze mi este cicina podrastie iked v 22 pomaly stracam nadej....
Tak to je nieco presne pre teba Dufam, ze nedostanem za ten link basu.
A pre autora temy, je tu jedna moznost a to znizena tvorba rastoveho hormonu. Vtedy sa podava injekcne. Ale to by si si musel zistit u lekara. Ak je to dedicne, tak asi ee.
inak s hormonmi nieje sranda, tam sa jedna o take male mnosztva ze ked sa to coilen troska prepiskne tak nastane taka dysharmonia ze az.... co mi kamos hovoril tak lekari sa neradi serkaju s hormonmi...
iked mal som jedneho znameho co chodil na hormonalnu liecbu koli rastu ale mam pocit ze mu to moc nepomohlo
Pockej jeste rok .. ja mel kamose .. na zakladce to byl prcek .. potkali sme se asi kdyz sme byli oba ve druhaku nebo tretaku na stredni skole a byl vyssi nez ja a to merim 180cm .. takze jeste vydrz .. kdyby ne tak te snad doktor nadopuje nejakyma hormonama.