Presne, vsetky slova ktore povie su take bezcharakterne, mozno akurat pasaze kedje nastvata sa daju ako tak zniest...Dizzy napísal:tento zaner jej potom nesedi. jasne je vidiet, ze sa nedokaze vzit do svojej postavy. podla mna najhorsi herecky vykon zo vsetkych postav.
Panelák
ja tiež panelak a pači sa mi že su tam fakt veci zo všetkeho ako napr ordinacia iba laska vztahy a gynekologia sem tam nejaky problemik ktory vyriešia v dvoch častiach čista telenovela proste blbost ale panelak kukam pravidelne ...........vkuse su tam nove postavy v každom dieli sa niečo udeje .......čo ma prinuti sa divat aj nabuduce.............je tam aj štipka humoru čo sa mi pači ................poslednej dobe ako došiel imro je tam toho humoru o dve štipky viac
.............................je to super len dufam ze to neseknu ako všetky seriali v strede ze to nijak neskonči
no mas pravdu ze je to jeden zo serialov ktory sa da kukat ale ak clovek vymeska napr 2-3 diely vobec nestrati prehlad o tom co sa tam deje pretoze dej napreduje len velmi pomaly. Ja som to zo zaciatku kukaval takmer kazdy den no teraz kuknem tak 2 casti za tyzden a stale viem o co tam ide(samozrejme nejake detaily mi uniknu no to ma netrapi)
no premna je to jediny serial na ktory sa teraz dokažem divať ..........priatelky je serial komedialny pri ktorom som sa doslovne nikdy nezasmial ordinacia som pisal telenovela potom je tma tusim obchod zo štastim to je klasicky slovensky serial nuda,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ešte rad pozrem kutyl s.r.o nič pre pos.r.o
a profesionalov ale to len vtedy ked neni nidko von ani v telke tak zapnem to spravim si hranolky a kukam
da sa natom zasmiať ..................jedina ta viki mi nesedi proste v panelaku nevie hrať dojemne situacie atd. je to uplna amaterka nato ale sprostu madarku vie zahrat vid susedia a kutyl ..............bude to asi tym že je madarka 
ešte rad pozrem kutyl s.r.o nič pre pos.r.o
No ja som to prestal pozerat po prvej seriibegbeee napísal:Ale hej, je to fajn..
Niekto povie, že grc ale aspoň sa niečo točí (aby herci & spol mali čo žrať) a rozhodne je to pozerateľné a aj zábavné.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
100% súhlasímmirak2 napísal:ja uz nie...vsetci sa tam kurv**** jak im pride a sklzlo to do cistej telenovely...v juznej amerike aspon hercov maju sympatickych
begbeee napísal:Ale no... Fialová tam síce nehrá ale väčšina tých mladých žabiek by aj tak stála za hriech
ja to pozeram tusim od prvej casti a stale ma to drzi ,
btw: o tej Rakovej mate pravdu ona uz nemala hrat od tretej serie...
a k Imrovi tak niekedy vie zapotiti neaku hlasku . ale aby bol neaky zabavny tak to sa onom neda povedat
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa: