Audi navigation plus

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Audi navigation plus

Príspevok od používateľa Fuxxo »

mam taky mensi problem. potreboval by som radu ohladom auta Audi A6 rv 2004 1.9 TDI. obsahuje navigaciu Audi navigation plus, ale nie je tam mapa SR. akym sposobom by som to rozbehal? a rad by som rozbehal aj to, aby sa dala kukat telka a pozerat videa. ak by tu bol niekto ochotny a co v tom chodi, tak sa prosim ozvite. dalsie potrebne informacie dodam podla potreby, lebo neviem co vsetko potrebujete vediet. dufam, ze toto nebude deletnute.. THX for anything
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Predpokladam, ze mapy su napalene na DVD, ktore je umiestnene v kufri auta. Trebalo by zohnat nove mapy a vymenit DVDcko, inak to nevidim. Televizor sa ti da pozerat len ked stojis, za jazdy sa automaticky vypne, aby to nerozptylovalo vodica. Niekde na internete som vsak videl inzerat na odblokovanie, pytali za to 4 tisic, tak si to skus pohladat. Ako je to s DVD filmami, tak to vobec netusim.
Fuxxo
Darca
Darca

v kufri auta? a kde v kufri??? nevies to nejako odfotit alebo aspon nejak priiblizne vysvetlit kde to najdem?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak ma pamat neklame, tak otvoris kufor a vlavej casti bude vytahovaci box, tak tam.
Fuxxo
Darca
Darca

no okis teda... ja to zajtra omrkam... len este uvediem veci na pravu mieru. nejedna sa o moje auto :)

//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2008, 0:16 )
tak v kufri sme toho moc nenasli... takto vypada ta navigacia... ak ma niekto nejake napady aj hojko. diky moc fakt
Prílohy
audi navigation plus
audi navigation plus
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Tak to DVD budeš cpať niekde inde (skutočne by mal byť CD menič v kufri, ak nemáš menič tak asi do diery na rádiu), každopádne potrebuješ najprv DVD. Skúsil by som zavolať do Audi, ako to je s dostupnosťou navigačného DVD pre SR.
To pozeranie filmov na DVD by možno išlo odblokovať (za jazdy, aj keď je to blbosť podľa mňa).
Prípadne si zisti presný typ navigácie... Sú nejaké DX a nonDX (netuším o čo ide) ale pre nonDX ešte aspoň vlani neexistovala mapa Česka (tým pádom tipujem že ani Slovenska, ale vravím o stave z roku 2007, takže zavolaj do toho Audi radšej.
Tu si nájdeš návod na použitie.
http://sk.diplodocs.com/znacka-navod-na-pouzitie/AUDI
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A6 r.v.2005 vyzera trochu inak... Kufor sa mi nehcelo fotit, tam kde sa dava ta navigacia, to ti cvaknem zajtra, pretoze je uz tma a nemam fotak pri sebe a mobilom toho vela vidiet nebude.
Prílohy
01122008(008).jpg
01122008(007).jpg
01122008(006).jpg
01122008(005).jpg
01122008(004).jpg
01122008(003).jpg
01122008(002).jpg
01122008(001).jpg
01122008(000).jpg
Fuxxo
Darca
Darca

diky moc hojko. uz viem kde je to DVD.. (ak je tam). stiahol som navod na audinu a prelistoval som to a nasiel som kde by to malo byt.. na lavej strane (udajne) za tym omrdanym odkladacim suflikom. dnes som to chcel okukat, ale nedostal som sa k audine. mozno zajtra. aj tak diky moc vsetkym :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Fuxxo: Ano, vlavo by malo byt DVD s navigaciou, v prave casti zase poistky a nejaka elektronika. Zajtra to este cvaknem a mozem odfotit aj DVDcko, aby si vedel ako vyzera a aky je na nom popis (kvoli mapam).
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja som riesil nedvano problem na jednom Forde.Konkretne Mondeo.DVD sme vypalili asi na 10x-nie na kazdej napalovacke to ide vypalit tak,aby to fungovalo.V UK problem nebol.Ale akonahle kamos dosiel domov,tak zistil,ze pokrytie map pre SVK je viac nez slabe.Neviem ako to je u AUDI.Inac skus popozerat nejake AUDI fora,alebo fora pre navigacie.My sme vela informacii nasli prave na nejakom ford fore cz.

Trocha OT-Najviac ma irituje na tychto zabudovanych navigaciach,ze za kazdu aktualizaciu map,ktora vychadza v podobe noveho DVD,treba platit nemale peniaze.Teda ak sa jedna o bezneho uzivatela,ktory nevie spravne"nakupovat".Napr.taky TomTom ma aktualizacie uplne zadara a co som mal ja moznost skusit navigacie,tak co sa tyka TomTom-u,tak jednoznacne vyhrava.Pokrytie,podpora atd..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

dudo02: Ja som to prepaloval z originalneho DVDcka a tiez mi to neslo normalne, potom som pouzil program BlindWrite 6 a nebol problem. Skusal som aj pouzit DVD navigacie zo sedmickovej rady BMW, no samozrejme to nefungovalo. Pouzit TomTom v takejto stavanej navigacii by bol uz skutocny luxus.
Rades11
Novice
Novice

Re: Audi navigation plus (pomoc!!! )

Príspevok od používateľa Rades11 »

Mám podobný problém, ale ja mám ešte RNS-D. Problém je v tom, že nemám žiadne DVD, či CD s mapamy. Vie mi niekto poradiť, kde by som si ich mohol stiahnuť? Pre RNS-E som našiel nejaké, ale to mne pravdepodobne nepôjde. Díky za pomoc!
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

hojko: kazde audi ma telku od vyroby bloknutu pocas jazdy?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Rades11: skus autorizak alebo originalnu predajnu, neviem, ci je to warez, ale to sa tu neriesi, musis pohladat inde...
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Hellboy248 : Ano kazde, co sa tyka Audi Navigation Plus staci ju vybrat a vzadu precviknut kabel, ktory navigacii udava rychlost. Nebude ti fungovat GALA, ale myslim, ze to ani nikto nepouziva. Na druhu stranu v nasich TV ani nic pozeratelne nedavaju, takze za ten rok, co ju mam som ju mal zapnutu raz na zraze, ked sme prespali v aute.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Okrem toho sa vypina analog a len novsie na MMI maju hybridny tuner. Pri MMI gala nestaci cvaknut, odpalis tak tusim aj GPS. Treba sw zasah alebo odblokovaci kabel s cipom, ktory je na jedno pouzitie. Investicie su tak 200 eur.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tak ten kabel musim pozret, nakolko som pozeral telku pocas jazdy ..

heker: no gps fungovalo, takze bud ten sw zasah or odblokovaci kabel ako pises
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

mám otázočku : audi a8 MMI2G: vlozim napalene DVD a vypise ze check DVD. DVD bolo pálené presne podla originalu.... dam original.. funguje... Je tam ešte neaka forma blokacie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neni tam ziadna forma blokacie. Neviem ci ho staci prepalit z originalu, ale na internete (IsoHunt, ThePirateBay) najdes na stiahnutie Audi MMI 2G 2012. Niekto tvrdi, ze to treba palit cez BlindWrite, IMG Burn alebo Alcohol 120 na 8.5GB DVD+R DL, niekde to palili na normalne DVD-R Verbatim a v pohode. Ak ti pise "Please check navigation DVD", tak je to viacmenej jasna pricita a ta je v optike na mechanike. DVD treba z kufra vytiahnut a dat niekomu kto to cisti, trebars aj v pocitacovom obchode by ti vedeli pomoct, vyjde ta to tak 10 eur, je to robota na 30-45 minut. Sosovku treba vycistit na to urcenym roztokom, v ziadnom pripade nepouzivat cistiace CD/DVD, pretoze to absolutne nepomoze a len posriabes sosovku. Sosovku treba jemne vycistit roztokom na to urcenym, potom mechaniku zlozit a vlozit spat do auta. Realativne mas este jednu moznost a to skusit niekolko medii (Verbatim, Sony, Traxdata...) a mozno najdes to spravne, ktore ti mechanika este rozpozna, hlavne to napaluj najpomalsou rychlostou akou to ide, napriklad 1x, v horsom pripade 2x. Rozdiel v kvalite zapisu je velmi dolezity a zial taketo palene DVD media sa nedaju porovnat s lisovanym originalnym DVD.

Ak by si nevedel ako vybrat mechaniku, tak mi posli do spravy VIN cislo auta, stiahnem ti z ELSY navod.
Napísať odpoveď