Aký mate fotoaparát ?
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako mozes porovnavat d40 a 450D ved to sa nedaseth82 napísal:zaujimave, no. pretoze ja som ho dnes porovnaval prave s d40x, ktory ma kamos, je to stara vrana a vysledky su neporovnatelne. Vsetky testy na nete tvrdia to iste, ale tak neviem no, ked sa ti paci viac ten nikon, ja ti to neberem.
a ta jeho velkost sa da riesit battery packom co odporucam
Nj a vobec o tom nic nevies teda......ja niesom ziaden expert ale taku kktinu trepnut.....sa nehnevaj....ved to je uzasny fotak v svojej cenovej kategorii...necakaj za lacny peniaz vela muziky omfg......Canonu islo hlavne o tom, aby to stalo co najmenej a aby bo lvhodny pre ZACIATOCNIKOV tak od neho nemozes ocakavat nieco ako od 1Dckaawtt napísal:ta 450d je podla mna nic moc, vyzera ako hracka
A inac nekupil by som si v zivote DSLR fotak s bundle objektivom ty vole....ved to su najhorsie skla....
-
seth82
Darca
Preco by sa to nedalo porovnavat? Ved ten Nikon je v rovnakej cenovej kategorii. Porovnavaju ich aj na strankach o DSLR...Jeremy napísal:ako mozes porovnavat d40 a 450D ved to sa neda
a ta jeho velkost sa da riesit battery packom co odporucam
napriklad
http://www.digicamreview.com/canon_eos_ ... review.htm
test nikonu:
http://www.trustedreviews.com/digital-c ... on-D40x/p1
-
awtt
Medium Professional
ja som mal tych fotakoch uz v ruke dost aby som vedel ocom hovorimLub0$ napísal:Nj a vobec o tom nic nevies teda......ja niesom ziaden expert ale taku kktinu trepnut.....sa nehnevaj....ved to je uzasny fotak v svojej cenovej kategorii...necakaj za lacny peniaz vela muziky omfg......Canonu islo hlavne o tom, aby to stalo co najmenej a aby bo lvhodny pre ZACIATOCNIKOV tak od neho nemozes ocakavat nieco ako od 1Dcka![]()
A inac nekupil by som si v zivote DSLR fotak s bundle objektivom ty vole....ved to su najhorsie skla....
-
Shark NX
Addict
Zaujimavy nazor ... Jasne vidno ze 450D ani nepreklzla cez tvoje zorne pole ...Lub0$ napísal:A inac nekupil by som si v zivote DSLR fotak s bundle objektivom ty vole....ved to su najhorsie skla....
Bundle Objektiv je 18mm-55mm 1:3,5-5,6 IS. Oproti predoslym modelom sa o dost zlepsil ... Su aj horsie ... ver mi.
Nie kazdy ma minimalne 7000 na dalsi objektiv a aj zaklad je lepsi ako vacsina Kompaktovych skiel
-
jin
VIP
No...teraz si zasa trepol ty.Lub0$ napísal:A inac nekupil by som si v zivote DSLR fotak s bundle objektivom ty vole....ved to su najhorsie skla....
Páni a diskusiu si presuňte do SS - teraz ste vo vážnom OT
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2008, 0:59 )
Prišiel mi nový stroj
Nikon D300 + Sigma 24-70mm f/2,8 + NIKKOR 50mm f/1,18 + Sigma 10-20mm 1:4-5,6 + Sigma 50-500mm f/4-6,3 + NIKKOR 85mm f/1,8 + SB600 + MB-D10
italics - mal som už skôr
Je to mo jnazor a neustupim od nehoShark NX napísal:Zaujimavy nazor ... Jasne vidno ze 450D ani nepreklzla cez tvoje zorne pole ...
Bundle Objektiv je 18mm-55mm 1:3,5-5,6 IS. Oproti predoslym modelom sa o dost zlepsil ... Su aj horsie ... ver mi.
Nie kazdy ma minimalne 7000 na dalsi objektiv a aj zaklad je lepsi ako vacsina Kompaktovych skiel
A kto nema na novy objektiv nech si nekupuje zrkadlovku ne? Logika, naco si budem kupovat auto, ked nemam na benzin....
A fakt by som si nikdy bundle objektiv nezobral, zdaju sa mi take 'plastove' a vacsina je o nicom co sa tyka clony...
Cest vynimkam, lebo su aj znacky fotakov ktore pribalia fakt kvalitny set objektiv..tod moj nazor..
-
makaveli
King
tak k tomu benzinu a autu v paralele s fotakom skor logicky vyplyva: kto nema na pamatovu kartu nech si nekupuje zrkadlovku..Lub0$ napísal:A kto nema na novy objektiv nech si nekupuje zrkadlovku ne? Logika, naco si budem kupovat auto, ked nemam na benzin....![]()
a k tym dalsim objektivom v paralele s autom vyplva: kto nema na nove spoilere, 19" disky a tucny vyfuk, nech si nekupuje auto..
takze podla mna si trochu mimo s tymi tvrdeniami
mam uz dva roky zrkadlovku od Olympusu konkretne E-300 so set objektivom ekv. 28-90, bola mi podarovana uz dvojrocna, na moje je to celkom v pohode fotak, som s nim spokojny.
Ale co mi vadi je strasne drahe prislusenstvo, planoval som kupit tele objektiv lenze v slovenskych bazaroch nieje absolutne nic a nove kusy su predrazene tak som sa na to vykaslal.
Ale co mi vadi je strasne drahe prislusenstvo, planoval som kupit tele objektiv lenze v slovenskych bazaroch nieje absolutne nic a nove kusy su predrazene tak som sa na to vykaslal.
-
Shark NX
Addict
Diky makveli 
Lubos treba si uvedomit ze zrkadlovka napr. Canon 400D je Skoda Octavia medzi zdrkadlami ... A aj s oktavkou je clovek spokojny.
Tzn. Vela ludi si kupuje tieto LowCost HP serie len na rekreacne fotenie. Na to im Setak aky je v 450D staci az az. A nehovor ze nie.
Keby si ten fotak dostal do paprce tak zaklad bude az prevysovat tvoje fotograficke schopnosti. Nastavis to na □ A fotis ... ine rezimy ani nevies co znamenaju.
Pre takehoto uzivatela je zbytocne kupovat napr 18mm-51mm 1:1.8F za 35000Sk
Ked si uz clovek kupuje zrkadlovku ako Profesional tak ide do Canonu 40D, 50D, 4D, 5D, 1D Mark III atd... a tie sa ani zo zakladnym sklom nepredavaju.
*Ospravedlnujem sa ze spominam len Canon ale v inych znackach niesom zbehly
Lubos treba si uvedomit ze zrkadlovka napr. Canon 400D je Skoda Octavia medzi zdrkadlami ... A aj s oktavkou je clovek spokojny.
Tzn. Vela ludi si kupuje tieto LowCost HP serie len na rekreacne fotenie. Na to im Setak aky je v 450D staci az az. A nehovor ze nie.
Keby si ten fotak dostal do paprce tak zaklad bude az prevysovat tvoje fotograficke schopnosti. Nastavis to na □ A fotis ... ine rezimy ani nevies co znamenaju.
Ked si uz clovek kupuje zrkadlovku ako Profesional tak ide do Canonu 40D, 50D, 4D, 5D, 1D Mark III atd... a tie sa ani zo zakladnym sklom nepredavaju.
Nj zase netvrdim, kupovat sklo za 35k hned. Ale ja som fakt toho nazoru, ze ked uz sa nieco kupuje tak uz nech to stoji za to, a ked sa dozijem ja raz situacie, ked si budem kupovat zrkadlo, a bude to Canon, tak si zakladne skol nezoberiem, ale zoberiem si body only, plus nejaky (nie velmi drahy) Tamron.....tamron som uviedol iba ako priklad....Shark NX napísal:Pre takehoto uzivatela je zbytocne kupovat napr 18mm-51mm 1:1.8F za 35000Sk
takze tak.
Osobne nemam rad nazori, ze teraz si zaciatocnik tak si kup tuto 'supku', ktora nieje bohvieco, ale urcite ti bude stacit.....lebo este len zacinas, a potom ked uz budes viac zabehnuty tak si kupis nieco lepsie.....preco? Preco si nekupit hned nieco co uz stoji za to? Tod moj nazor na vec.
-
Shark NX
Addict
Preco nie?? Lebo!
Naco je jozovi z Hrabusic Canon 450D s niecim inym ako zo Setom.
Chce nieco lepsie ako predrazeny vykonny kompakt, nieco co moze neskor upgradovat, nieco co zvladne aj zakladne fotenie aj plne profesionalne fotenie.
Vuala a mas zrkadlovku zo Setovym sklom. Velkost senzoru zvysuje kvalitu fotografii, moze na to neskor kupit aj sklo za 250000Sk, Zvladne aj odfotenie psa zaoberajucim sa kladenim kabla(vykonavanim potreby) v meste aj portretove a umelecke fotenie.
Co si kupi?? Ultrazoom od Sony ktory ma sum a farebnu aberaciu jak Sung Quang fotak za 25000 alebo Kvalitne DSLR za 16000 z velmi dobrym setovym sklom?? (Vid 18-55 IS na 450D)
Btw teba trapi len to ze ten objektiv vyzera jak plastova hracka?? Nezaujima ta ze le jepsi ako ake kolvek sklo na Kompakte??
Btw 2 Ten tvoj tamron tiez nieje lacny spas. Skoro rovnaka cena ako 400D zo Setom.
//Ze sa zo setom nepredava som mieril na 1D M3
A 18-55 1,8 som myslel obrazne
Len tak pre upresnenie. Za Fabiu povazujem 350D a 300D za Favoritku 
Naco je jozovi z Hrabusic Canon 450D s niecim inym ako zo Setom.
Chce nieco lepsie ako predrazeny vykonny kompakt, nieco co moze neskor upgradovat, nieco co zvladne aj zakladne fotenie aj plne profesionalne fotenie.
Vuala a mas zrkadlovku zo Setovym sklom. Velkost senzoru zvysuje kvalitu fotografii, moze na to neskor kupit aj sklo za 250000Sk, Zvladne aj odfotenie psa zaoberajucim sa kladenim kabla(vykonavanim potreby) v meste aj portretove a umelecke fotenie.
Co si kupi?? Ultrazoom od Sony ktory ma sum a farebnu aberaciu jak Sung Quang fotak za 25000 alebo Kvalitne DSLR za 16000 z velmi dobrym setovym sklom?? (Vid 18-55 IS na 450D)
Btw teba trapi len to ze ten objektiv vyzera jak plastova hracka?? Nezaujima ta ze le jepsi ako ake kolvek sklo na Kompakte??
Btw 2 Ten tvoj tamron tiez nieje lacny spas. Skoro rovnaka cena ako 400D zo Setom.
//Ze sa zo setom nepredava som mieril na 1D M3
A 18-55 1,8 som myslel obrazne
-
chlapec10
Addict
podla mna kazdy z vas pise z casti blbosti:
40D - kit 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM Standard Zoom
50D - kit 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM Standard Zoom
4D - taky fotak ani neexistuje
5D - kit 24-105MM F/4L IS USM
1D m3 - nepredava sa s kitom
18mm-51mm 1:1.8F??? to je akoze nejaky objektiv? ak ano, tak sem s nim lebo s tymi parametrami co si napisal za 35 tisic hned zoberiem dva
takisto si myslim ze 400D je skor fabia, nakolko 400d je najzakladnejsi model(neskor prisiel 1000d)
Na margo tvojich plastovich skiel, drzal si uz v ruke Canon 50mm 1.8? Lebo ak ano, tak by si vedel ze je cele z plastu
Moj nazor je, ze ked niekto zacina s zrkadlokou, tak ten kit uplne postaci, bud zisti ze mu to vyhovuje a ostane pri kite alebo sa bude dalej rozvijat. Takisto vela ludi si kupuje DSLR ako konecnu, s tym ze uz nic viac, takych ludi som videl dost. Ale samozrejme kazdy podla svojich $$$ schopnosti..
Jo, a aby som nebol OT:
Tak aktualne mam: Nikon S52(na hranie sa), Nikon D90 + MD-80 grip, Blesky Sb-600 a Sb-900, skla: 12-24mm F/4, 24-70mm F/2.8, 50mm F/1.4, 70-300mm F/4-5.6(tu momentalne predavam a prechadazam na 70-200mm F/2.8 VR), batoh lowepro Vertex 200 a potom vela malickosti ako filtre, stativy, dialkove odpalovace atd atd...
Mam pocit ze ani v Canone moc zbehli nie si:Diky makveli Smile
40D - kit 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM Standard Zoom
50D - kit 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM Standard Zoom
4D - taky fotak ani neexistuje
5D - kit 24-105MM F/4L IS USM
1D m3 - nepredava sa s kitom
18mm-51mm 1:1.8F??? to je akoze nejaky objektiv? ak ano, tak sem s nim lebo s tymi parametrami co si napisal za 35 tisic hned zoberiem dva
takisto si myslim ze 400D je skor fabia, nakolko 400d je najzakladnejsi model(neskor prisiel 1000d)
Prepac, neni to osobne, ale celkovo nemam zrovna v laske ludi co vypisuju o dobrych a zlych a inych sklach a fotakoch, a sami pri tom ziaden (DSLR) nemaju. Mas vlastne skusenosti s fotenim, objektivmi a tak, nejake referencie?Nj zase netvrdim, kupovat sklo za 35k hned. Ale ja som fakt toho nazoru, ze ked uz sa nieco kupuje tak uz nech to stoji za to, a ked sa dozijem ja raz situacie, ked si budem kupovat zrkadlo, a bude to Canon, tak si zakladne skol nezoberiem, ale zoberiem si body only, plus nejaky (nie velmi drahy) Tamron.....tamron som uviedol iba ako priklad....
takze tak.
Osobne nemam rad nazori, ze teraz si zaciatocnik tak si kup tuto 'supku', ktora nieje bohvieco, ale urcite ti bude stacit.....lebo este len zacinas, a potom ked uz budes viac zabehnuty tak si kupis nieco lepsie.....preco? Preco si nekupit hned nieco co uz stoji za to? Tod moj nazor na vec
Na margo tvojich plastovich skiel, drzal si uz v ruke Canon 50mm 1.8? Lebo ak ano, tak by si vedel ze je cele z plastu
Moj nazor je, ze ked niekto zacina s zrkadlokou, tak ten kit uplne postaci, bud zisti ze mu to vyhovuje a ostane pri kite alebo sa bude dalej rozvijat. Takisto vela ludi si kupuje DSLR ako konecnu, s tym ze uz nic viac, takych ludi som videl dost. Ale samozrejme kazdy podla svojich $$$ schopnosti..
Jo, a aby som nebol OT:
Tak aktualne mam: Nikon S52(na hranie sa), Nikon D90 + MD-80 grip, Blesky Sb-600 a Sb-900, skla: 12-24mm F/4, 24-70mm F/2.8, 50mm F/1.4, 70-300mm F/4-5.6(tu momentalne predavam a prechadazam na 70-200mm F/2.8 VR), batoh lowepro Vertex 200 a potom vela malickosti ako filtre, stativy, dialkove odpalovace atd atd...
Sipix Ultra 360
Sipix Ultra 360
Ide o asi prvy fotak ktory ma v sebe mp3 prehravac.Je to velky shit ale mam ho uz velmi dlho.
Ide o asi prvy fotak ktory ma v sebe mp3 prehravac.Je to velky shit ale mam ho uz velmi dlho.