CECAŤ = Je to v podstate ako keď mačky sajú materinské mlieko a to robí môj kocúr ale nechápem, že odkedy sa moje pyžamá premieňajú na materinské mlieko
Viem že je táto téma na hlavu ale neviem si to vysvetliť. Mimochodom mám 12 rokov.
kur*a AJ S TEBOU!Runes napísal:huh to co je pred chvilkou tu bol celkom zajimavi prispevok od tom1597530 a uz tu neni to daky admin abo sam autor dal prec ??? skoda ze som nestihol dat citovat. Bo z prispevku usudzujem ze ams ale 10 rokov a najvacsi geno na sidlisku a fakt pochjybujem co s tym kocurom robis. Btw v prispevku si mal par otazok na jednu ti odpoviem , neviem kto to pisal ale chcle povedat ze sa skus umyvat a mozno to prestane
ale tu nejde o to ako castu sa umyvam ako casto hento toto ale mojmu kocurovi je to jedno, ci smrdim ako kontajner s 5 mrtvolami alebo ako zahrada plna vonavych ruzi ale moj kocur ma aj tak ceca. Podla mna si mysli ze som jeho mama.Runes napísal:ze mas 12 rokov a tvaris sa drsne jak smirgel na zadkubtw ako casto menis tricka kazdy treit den abo kazdy tyzden ???
Ďakujempryja napísal:Skus sa spytat na fore venovanom specialne mackam, tu sa odpovede tak skoro nedockas.
http://forum.cats.sk/viewforum.php?f=33
ALE JA NECHCEM VEDIEŤ TO ABY PRESTAL ALE TO ČO TO JE????ColdRain napísal:skusal si sa zamysliet nad tym, ze mozno mu chyba Sol? co mu davas zrat? skus zmenit krmivo, na nejaku lepsiu znacku, prip proste len zmen to co dostava zrat, mozno sa to upravi, ked ti na tom tak zalezi zajdi do nejakej veterinarnej polikliniky a nech mu spravia komplet vysetrenie, krv, biochemiu mocu, prehliadnu ho a co ja viem co vsetko sa da, ale riesenie je zvacsa velmi jednoduche, zvierata sa proste vedia vynajst ked im nieco chyba ani nevedia ako...