Môj kocúr ma CECÁ!!!! Pomooc

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Je normálne keď kocúr začne cecať človeka (napr. pod pazuchami)?

Áno
13
15%
Nie
36
43%
Ja neviem ale aj môj/moja kocúr/mačka ma/niekoho koho poznám cecá
7
8%
Asi si myslí že je človek jeho mama :-D
28
33%

Celkom hlasov: 84

tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Môj kocúr ma CECÁ!!!! Pomooc

Príspevok od používateľa tom1597530 »

Dobrý deň, chcel by som sa vás spýtať PREČO ma môj kocúr (mám ho vnútri) každý večer a občas aj ráno začne cecať pod pazuchami??? Narodil sa 29.11.2007. Asi sme ho príliš skoro odvrhli alebo ja neviem. Už som sa na to pýtal aj veterinárky no nevie. Vedeli by ste mi poradiť? :?:

CECAŤ = Je to v podstate ako keď mačky sajú materinské mlieko a to robí môj kocúr ale nechápem, že odkedy sa moje pyžamá premieňajú na materinské mlieko :-D CECAŤ = cicať, siať (mlieko, vodu...)

Viem že je táto téma na hlavu ale neviem si to vysvetliť. Mimochodom mám 12 rokov.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vysvetlis mi co to znamena cecat? Lebo nejak si nemozem spomenut...dik
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

asi mu nedavas zrat... alebo smrdis ako macka a on si mysli, ze si jeho mama. ved ho na noc zavri do klietky alebo co to je a rano ho pustis a uz ta nebude olizovat
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

namoc si prst do mlieka a daj mu oblizovat... ak ta sem tam uhryzne, neboj, to preboli... ze ta cica - bud ste ho skoro odstavili (kedy ste to spravili? macata sa nemaju odstavovat skor ako 6 - 9 mesiacov... mozu sa skorej, no nemaju plnu imunitu a ine veci, ktore ziskavaju prave od matky cicanim jej mlieka, tak ako ludia...), je hladne alebo je proste uchylak :D skus ten prst v mlieku...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Možno by stačilo občas prejsť mydlom aj po iných častiach tela ako je klobáska.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som moju micu odstavil ked mala par tyzdnov, mozno ani nie 6 a silnejsiu macku som nevidel, ta prezila vsetko, zato jej mlade, co sme nechali, tomu sopel tecie doteraz a kycha prska kade ide... :roll: takze je to asi individualne a zalezi aj na predkoch :)
ale preco ciciak cica... taketo nieco pocujem prvy krat
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Skus skor napisat na nejake zvieracie forum, tam asi skor niekto bude nieco vediet. Alebo je aj dost veterinarov, ktori radia online. Treba len hladat.
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

ades napísal:asi mu nedavas zrat... alebo smrdis ako macka a on si mysli, ze si jeho mama. ved ho na noc zavri do klietky alebo co to je a rano ho pustis a uz ta nebude olizovat
1. zrat mu davam AZ MOC
2. do klietky??? to urcite nie!
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ja mam doma 3 macky. vsetko cierne. jeden kus je stara cierna macka.. ma uz asi 8 rokov. ta "nececa" nikdy. druhy kus je asi 4 rocny kacur, tiez cierny. ten "nececa" tiez nikdy. a posledny kusok je asi 3-4 mesacna macka. ta ma sklony k olizovaniu nosa a predlakti. inak nist. spavaju dnu v dome a ked chcu ist von, tak sa vypytaju... pokial to je macka, tak ju pusti vonku .. nech sa kus vybeha a ak to je kacur, tak ten duplovane potrebuje behat.. takze pustat vonku ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

btw a ako to cucanie vyzera ??? ako pride a prisaje sa a cuca abo len oblizuje abo co (natoc video) :-D Btw a ty si nahy abo mas triko abo co ty stvaras s nim :-D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Fuxxo napísal:nechutna SVIŇA
ty si trapny moralista :)
inak co si pisal ze pustat von, zijes v dome ci v byte?
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

pershing napísal:ty si trapny moralista :)
inak co si pisal ze pustat von, zijes v dome ci v byte?
moralista? wake up pls.. a to ci byvam v dome alebo v byte. ty vies citat? je to tam jasne napisane..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

huh to co je pred chvilkou tu bol celkom zajimavi prispevok od tom1597530 a uz tu neni to daky admin abo sam autor dal prec ??? skoda ze som nestihol dat citovat. Bo z prispevku usudzujem ze ams ale 10 rokov a najvacsi geno na sidlisku a fakt pochjybujem co s tym kocurom robis. Btw v prispevku si mal par otazok na jednu ti odpoviem , neviem kto to pisal ale chcle povedat ze sa skus umyvat a mozno to prestane
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:huh to co je pred chvilkou tu bol celkom zajimavi prispevok od tom1597530 a uz tu neni to daky admin abo sam autor dal prec ??? skoda ze som nestihol dat citovat. Bo z prispevku usudzujem ze ams ale 10 rokov a najvacsi geno na sidlisku a fakt pochjybujem co s tym kocurom robis. Btw v prispevku si mal par otazok na jednu ti odpoviem , neviem kto to pisal ale chcle povedat ze sa skus umyvat a mozno to prestane
kur*a AJ S TEBOU!
1. Mám 12 rokov a pol
2. Kocúra sme moc skoro odvrhli
3. Ja bývam v dome a nie na sídlisku
4. Ja sa umývam každý 3. den!
5. Ja s kocúrom nič nerobím! Skôr čo on robí somnou
6. Ja som sa vás v podstate pýtal čo to znamená a nie to čo si myslíte o mne!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tom1597530 napísal: 4. Ja sa umývam každý 3. den!
no a tym to je asi mu pripominas rybu a tie maju macky radi skus teraz kazdy vecer a co to spravi
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:ze mas 12 rokov a tvaris sa drsne jak smirgel na zadku :-D btw ako casto menis tricka kazdy treit den abo kazdy tyzden ???
ale tu nejde o to ako castu sa umyvam ako casto hento toto ale mojmu kocurovi je to jedno, ci smrdim ako kontajner s 5 mrtvolami alebo ako zahrada plna vonavych ruzi ale moj kocur ma aj tak ceca. Podla mna si mysli ze som jeho mama.
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:no a tym to je asi mu pripominas rybu a tie maju macky radi skus teraz kazdy vecer a co to spravi
Vy mi nebudete prokazovať kedy mám a kedy nie a táto téma je o POMOCI že ČO TO ZNAMENÁ! Nie ako sa toho zbaviť!!!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Skus sa spytat na fore venovanom specialne mackam, tu sa odpovede tak skoro nedockas.
http://forum.cats.sk/viewforum.php?f=33
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

skusal si sa zamysliet nad tym, ze mozno mu chyba Sol? co mu davas zrat? skus zmenit krmivo, na nejaku lepsiu znacku, prip proste len zmen to co dostava zrat, mozno sa to upravi, ked ti na tom tak zalezi zajdi do nejakej veterinarnej polikliniky a nech mu spravia komplet vysetrenie, krv, biochemiu mocu, prehliadnu ho a co ja viem co vsetko sa da, ale riesenie je zvacsa velmi jednoduche, zvierata sa proste vedia vynajst ked im nieco chyba ani nevedia ako...;)
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

pryja napísal:Skus sa spytat na fore venovanom specialne mackam, tu sa odpovede tak skoro nedockas.
http://forum.cats.sk/viewforum.php?f=33
Ďakujem

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 12:10 )
ColdRain napísal:skusal si sa zamysliet nad tym, ze mozno mu chyba Sol? co mu davas zrat? skus zmenit krmivo, na nejaku lepsiu znacku, prip proste len zmen to co dostava zrat, mozno sa to upravi, ked ti na tom tak zalezi zajdi do nejakej veterinarnej polikliniky a nech mu spravia komplet vysetrenie, krv, biochemiu mocu, prehliadnu ho a co ja viem co vsetko sa da, ale riesenie je zvacsa velmi jednoduche, zvierata sa proste vedia vynajst ked im nieco chyba ani nevedia ako...;)
ALE JA NECHCEM VEDIEŤ TO ABY PRESTAL ALE TO ČO TO JE????
Napísať odpoveď