Ake mate auto?
AUTO???
No je pravda ze by som take bral.. ale co poviete na BMW 555.
5 rada s 5,5LITROM motorom diesel
koza,vyhrievane sedadla, LCD aj s DVD, navigacny.. nemam slov..
SKODA ze som nemal moznost si ho nechat ....
ale vyzehlili sme mu len prijemnych 240km/h
Nebolo zle ani BMW M3 cabrio .. 3,3liter 350koni, max.250km/h HARMAN KARDON zostava..
(v zahranici je uplne iny svet ako u nas..)
SKODA ze taketo auta si priemerny clovek v SR nemoze dovolit!
5 rada s 5,5LITROM motorom diesel
koza,vyhrievane sedadla, LCD aj s DVD, navigacny.. nemam slov..
SKODA ze som nemal moznost si ho nechat ....
Nebolo zle ani BMW M3 cabrio .. 3,3liter 350koni, max.250km/h HARMAN KARDON zostava..
SKODA ze taketo auta si priemerny clovek v SR nemoze dovolit!
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zrejme stary Land Cruiser.hojko napísal:Veru neviem ale vcera som sa vozil na jeepe Toyota v lese, no nieco neskutocne, este stary a hranaty tvar auta, 4x4, 3.5 liter a bolo to coool. Serem na Skodu, Toyota rulezzzz.
to frodimir1: samozrejme, ze motory Toyoty a Hondy su nad tymi z nemecka - VW, Opel... (teda okrem specifickych motorov ako napr BMW 5.0 V10).
AMG je trochen rozdiel ako seriovka mercedes.
- Prílohy
-
- DSCN2603.JPG (22.05 KiB) 1728 zobrazení
-
frodimir1
Star
Trosku je iny no maju ho na svojej page mercedes-benz.sk a maju ho tam normalne takze myslim ze to moze byt seriovo robene motory

A este ti poviem, ze taketo auta mozem obsrat!!!!
Taketo auta su nap*cu, lebo ako LES povedal z A do B to ti staci aj skoda 120
, ale na zabavu si mozem kupit VW GOLF III VR6 + komplet tuning auta podla mojej predstavy 

A este ti poviem, ze taketo auta mozem obsrat!!!!
Taketo auta su nap*cu, lebo ako LES povedal z A do B to ti staci aj skoda 120
Na kratsie vzdialenosti sa da pouzit aj skodovka. a vacsie vzdialenosti 400km uz neico lepsie. O podobne stare auta sa treba velmi starat, je to jednoducho technika a technologia stara 20 a viac rokov.frodimir1 napísal:z bodu A do B to ti staci aj skoda 120, ale na zabavu si mozem kupit VW GOLF III VR6 + komplet tuning auta podla mojej predstavy
V Golfe3 mas menej miesta(pohodlia) a horsie sa s tym (sportovo) jazdi.
-
rsc
Medium Star
To je dohoda Mercedesu a AMG, ze priamo v mercedesackej ponuke bude AMG verzia. Lebo kedysi si si musel ist sam do AMG, ak si si chcel spravid tuning na Mercedes. Teraz ti to staci objednat. Seriovka to urcite nie je aj ked to tak vyzera.frodimir1 napísal:Trosku je iny no maju ho na svojej page mercedes-benz.sk a maju ho tam normalne takze myslim ze to moze byt seriovo robene motory![]()
Re: AUTO???
mozes dat link kde je to BMW 555Markee1 napísal:No je pravda ze by som take bral.. ale co poviete na BMW 555.
5 rada s 5,5LITROM motorom diesel![]()
koza,vyhrievane sedadla, LCD aj s DVD, navigacny.. nemam slov..![]()
SKODA ze som nemal moznost si ho nechat ....![]()
SKODA ze taketo auta si priemerny clovek v SR nemoze dovolit!![]()
-
ROKI49
Medium Professional
Re: AUTO???
Aj ja si myslim lebo aj M5 ma iba 5.0l motor.hodko napísal: mozes dat link kde je to BMW 555![]()
pretoze BMW 555 podla mna neexistuje..
-
frodimir1
Star
Treba citat cele ak nevies co je to motor VR6 tak si to najdi niekde inde, a ak nevsimas ze komplet tuning to je tvopja vec(pravdaze ak vies co to znamena) t.j. sportovy podvozk, sedacky, audio, spojlere, prahy, kridlo, audio, nizkoprofilove pneumatiky+elektrony, . . .cert napísal: Na kratsie vzdialenosti sa da pouzit aj skodovka. a vacsie vzdialenosti 400km uz neico lepsie. O podobne stare auta sa treba velmi starat, je to jednoducho technika a technologia stara 20 a viac rokov.
V Golfe3 mas menej miesta(pohodlia) a horsie sa s tym (sportovo) jazdi.
Komplet tuning vyjde velmi draho, skor by som uvazoval o novom aute v sportovej vybave. Navyse tie vytunene auta(typu Golf) vyzeraju dost skaredo(obcas; je pomerne tazke zladit povodny vzhlad a tuning. doplnky do pekneho celku).frodimir1 napísal: Treba citat cele ak nevies co je to motor VR6 tak si to najdi niekde inde, a ak nevsimas ze komplet tuning to je tvopja vec(pravdaze ak vies co to znamena) t.j. sportovy podvozk, sedacky, audio, spojlere, prahy, kridlo, audio, nizkoprofilove pneumatiky+elektrony, . . .![]()
![]()