Stare nefungujuce dataprojektori.
Stare nefungujuce dataprojektori.
Zdravim mam trosku problem nedavno sa mi pokazil starsi Dell data projektor teda respektive je to skolsky data projektor ale ja som ten kto ho mal na zodpovednost. Jedine co sa na nom poskodilo je farebna clona male koliesko s 4ma farbami ktore sa toci. Problem vsak je ze aj ked je funcny strasne vrci a je nemozne tak fungovat v Dell povedali ze sa meni len kus za kus ak je v zaruke. A ze jediny nahradny diel ktory maju je Lampa ktora je samozrejme v poriadku. Zhanam preto ci niekto nema akykolvek starsi nefungujuci dataprojektor Dell ktory by sa dal odkupit aby sa z neho tato clona premontovala. Nerad by som skole kupoval novy data projektor sice uz to nie su palky ako kedysi no stale je to velka suma penazi.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
??? kus za kus a jedine co maju je lampa ... Dobry den tu SOI mame taky problem... Proste ci sa im to paci alebo nie musia byt schopny opravit kazdu poruchu.
OT. CO pokazil sa vam plynovi pedal ??? no Viete co my mame len nahradne kolesa alebo menime auto za auto... asi tak
BTW a co ti padol alebo co ??? mimo toho ze nemusis kupovat novy skole kedze projktor bol pouzivany maximalne by si mal byt "ochotny" prispiet na novy a to vo vyske zostatkovej ceny projektora pred poruchou cize ked novy stal 30 000 pouzivany bol 3 roky kaamrat robi elektrikara da stempl ze zostatkova cena 2 600sk a vybavene
lebo ziadna vec nevydrzi vecne a kazdym spustenim sa nici a zvlast ked nebola dobre skladovana (prach chlad/teplo vlhkost ...)
OT. CO pokazil sa vam plynovi pedal ??? no Viete co my mame len nahradne kolesa alebo menime auto za auto... asi tak
BTW a co ti padol alebo co ??? mimo toho ze nemusis kupovat novy skole kedze projktor bol pouzivany maximalne by si mal byt "ochotny" prispiet na novy a to vo vyske zostatkovej ceny projektora pred poruchou cize ked novy stal 30 000 pouzivany bol 3 roky kaamrat robi elektrikara da stempl ze zostatkova cena 2 600sk a vybavene
lebo ziadna vec nevydrzi vecne a kazdym spustenim sa nici a zvlast ked nebola dobre skladovana (prach chlad/teplo vlhkost ...)
no ja som to zaniesol technikovy. Ten volal do Dellu a povedali mu ze uz nevyrabaju tie clony. Tak som to chcel riesit nejak inak. Neviem kolko stal povodne budem musiet sa ist porozpravat s tym profesorom co nam ho zapozical tak ci tak. A uvidim co mi na to povie. Ono malo by to tak byt ale vraj dell k tomu neposkytuje pozarucny servis ci co. Uvidime.
Ano mali sme prakticke maturitne skusky kde sme mali priemetat nieco k teme. a bolo malo miesta vela ludi tak sme posuvali stol aby sa spravilo nejake miesto a nestasnou nahodou sa kabel zachytil a stiahlo tu premietacku na zem. Funguje vsetko ako ma len ciernobielo. Ta farebna clona odlomil sa tam s toho jeden kusok.
Ano mali sme prakticke maturitne skusky kde sme mali priemetat nieco k teme. a bolo malo miesta vela ludi tak sme posuvali stol aby sa spravilo nejake miesto a nestasnou nahodou sa kabel zachytil a stiahlo tu premietacku na zem. Funguje vsetko ako ma len ciernobielo. Ta farebna clona odlomil sa tam s toho jeden kusok.