ale ona najväčšia ale nie ..............no strašne ju kceš lebo sa ti pači po dvoch tyždnoch ked snov budeš chodiť tak už ju kcieť nebudeššš už sa ti tolko pačiť nebude..............aspon podla mna ........o tom ze si sa zalubil je dosť možne pochybovať
Chlapče, takto som sa spraval ked som mal 8 rokov, a možno ani to nie. Pokiaľ si neni uplny debil tak si k tebe sadne každá baba s ktoru sa aspoň trochu poznáš a možno ani nepoznáš. A skládali ste puzzle? Tak to si v riti dosť, to ked si dáte pusu postavíte panelák že?
quancej napísal:internet kazi dnesnu mladez. ja ti mozem poradit len otrepane frazy, alebo mozes skusit moj recept. teda on ani nie je moj, videl som neuverejnenu cast SOS.
1. predstieraj, ze nie si dobry v gramatike a potrebujes doucit.
2. zisti si jej adresu ked budes na doucku
3. objednaj jej internetovu pripojku, samozrejme musis zariadit aby ju dostala za vyhru v sutazi o najkrajsie usi na ulici.
4. opät zopakuj bod 1 a tajne si zisti jej nick na pokeci
5. pozvi ju von cez chat
nabuduce si vysvetlime ako sa aj vy mozte stat vitazom v sutazi o najkrajsie usi na ulici.
sorry ale nedalo mi, taketo temy by nemali ani uzriet svetlo sveta.
PS. musis sa osmelit, inac to nejde. net ulahcuje partnerom kontakt, ale co moze byt lepsie ako byt s babou kazdy den. pred skolou,v skole a po skole. len do toho, drzim ti palce
hlavne ju nepozyvaj cez net, kym ta tu gramatiku nedouci, lebo by s tebou nikam nesla