Problem z nastartovanim Pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GLOOSO
Amateur
Amateur

Problem z nastartovanim Pc

Príspevok od používateľa GLOOSO »

Dnes rano mal moj sused zapnuty pocitac a otec nechtiac vybil v celom dome poistky.Odvtedy sa neda dostat do windowsu ani cez nudzovy rezim a ani ho repairnut.Ma windows xp a original len by nerad prisiel o vsetko co v pocitaci ma.Toto mu stale naskakuje.Je to slaba kvalita lebo fotene z fonom.

///obrazky patria do prilohy

Vie niekto poradit?
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Myslim ze uplne presne takuto chybu hadze aj mne, ale hockedy ked mam uz PC zapnuty... nikto neporadil.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Ovladace do dosky, alebo od grafickeho adaptera, jedine preinstalovat, ked mas starsiu grafiku, nahodit tam tie co tam boli z cd, alebo proste starsie, niektore novsie uz nemusi dana doska, grafika podporovat.

A ked sa ani do winu nedostanes. Tak jedine preinstalovat. Potom by to uz malo fachcat. :?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ale aspon tie data by sa dali zachranit :

HDD s nefunkcnym Win napojit na ine PC s funkcnym Win a scopnut donho data ktore kce a potom tten nefunkcny Win reinstall teda ak nieco nieje s HDD
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Alebo ak to ma rozdelene na particie, co je pri dnesnych velkostiach diskov snad samozrejmost a je to aj viac uhladne, tak staci dake liveCD bud win, alebo nejaka linuxova distribucia alebo dake zachranne cd ako UBCD a skopirovat si potrebne data na spravnu particiu. Potom si pohodlne nainstalovat win.
Napísať odpoveď