Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Pažravá pri Zvolene VS Stratená pri Bystrici je najlepšie slovenské derby :twisted:

25.11.2008
Dnes to bol podľa mňa celkom zaujímavý zápas v prvej tretine v Košiciach a Martin ma teda pozitívne prekvapil. Ináč nebolo žiadne prekvapko.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dnes v Martin aj v okliestenej zostave hladko s Bystricou 5:0 - Appel dva goly, zda sa, ze sa rozohral do svojej streleckej formy a po trapeniach dve sezony v 1.lige mu to konecne pada. Len tak dalej David!
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

t0m4s3 napísal:Dnes v Martin aj v okliestenej zostave hladko s Bystricou 5:0 - Appel dva goly, zda sa, ze sa rozohral do svojej streleckej formy a po trapeniach dve sezony v 1.lige mu to konecne pada. Len tak dalej David!
dnes sme mohli vidiet opet ten stary dobry martin :) konecne jednoznacne najlepsi hokej v podani MHC :) a to v takej zostave klobuk dole :)
Hacker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

BYSTRICA

Príspevok od používateľa Hacker »

lenze Bystrica sa setrila na zajtra s Kosicami, bude to aj v telke, tak chcu urcite podat dobry vykon 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hacker: Ano, urcite sa BB setrila, coho dokazom bola aj nervozna hra a vyssie tresty v podobe Bystrice, ale aj normalne 2min tresty. Pocet trestnych minut 14 ku 106 hovori jasne o setreni, strely 38 ku 14 su toho taktiez dokazom. Ak BB nechcela zdolat oslabeny Martin, ktorych hral bez par hracov zakladnej zostavy, tak neviem ako chcu potom zdolat Kosice.
Hacker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

BB

Príspevok od používateľa Hacker »

sorry, ja statistiky neviem, viem vsak ze zatial je 2. tretina a BB vedie 2:0 8) 8)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Ja Famdím Košiciam a určite to dotiahnu toho roku až do finále aj ked teraz sa posledné 2 týždne sa im veľmi nedarí
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

to čo trepeš???minule vyhrali 7:3! a ten zápas predtým prehrali len preto,že hrali 2 dni za sebou tak nekecaj!
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

V sobotu je v KGB Mikulášska Párty, chystá sa niekto???
http://hcslovan-fans.sk/party/info.php
:smt039
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Martin44: Ja som bol na jednej akcii cez leto v KGB, bolo tam par fans Slovana, pamatam si len Davida a chalana s menom maciakba, no bolo to tam dost divoke a keby nas v noci nevyhodili, tak kto vie co by sa tam este dialo. David potom s nami pokracoval aj na hotel, tam sme sa opili a zaspali. Ale dobre bolo :)

Menojenanič: Banska Bystrica nehrala dva zapasy po sebe nahodou (minuly piatok a sobotu), ved v sobotu vyklepala doma Kosice, co ty na to??? ;)
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

begbeee napísal:Pažravá pri Zvolene VS Stratená pri Bystrici je najlepšie slovenské derby :twisted:
TAk ty si tomu dal :D:D zvolen su bryndziari a BB pažrava ked uz. A co sa tyka toho nato ze sme 1. rok v extralige sa BB drzi, a tie zapasy vs. Zvolen fakt stoja za to! BB forever
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Skús sa spýtať starších Zvolenčanov.

Za to, že ty to nepoznáš, ešte to nemusí byť blbosť. Navyše tieto prezývky sa objavujú v širšej súvislosti ako len hokej. :wink:
Pažravá pri Zvolene = BB
Stratená pri Bystrici = ZV
Nezdá sa mi, že si to celkom pochopil. Skús sa zamyslieť z čoho asi vznikli tie názvy.

//: Nikdy som nepovedal, že ZV neprezývajú aj ako "bryndziari" :)
Vlado6230
Star
Star

jaaj OMG :smt044 ja som to zle pochopil pazrava pri zvolene - zv som myslel a naopak :D aha tak sry potom uz viem o com hovoris. a jj neni to len okolo hokeja. ale Zv su aj tak bryndziari tiez.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

hojko napísal:Martin44: Ja som bol na jednej akcii cez leto v KGB, bolo tam par fans Slovana, pamatam si len Davida a chalana s menom maciakba, no bolo to tam dost divoke a keby nas v noci nevyhodili, tak kto vie co by sa tam este dialo. David potom s nami pokracoval aj na hotel, tam sme sa opili a zaspali. Ale dobre bolo :)

Menojenanič: Banska Bystrica nehrala dva zapasy po sebe nahodou (minuly piatok a sobotu), ved v sobotu vyklepala doma Kosice, co ty na to??? ;)
Kokos keby si videl jak som dopadol...
Pozri si fotky na hc slovan fans a uhadni, ktory som bol ja :wink: Vychadzaj z vety predtym.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neviem a je mi to jedno, lebo sa mi to nechce hladat. Ale podla tych prispevkov, ktore tu uz nejaky ten cas po tebe citam, tak je mi jasne, ze je z teba velky ozran a tak by nemal byt problem ta najst na foto. Ale nechce sa mi.
Vlado6230
Star
Star

inak do hlasovania by ste mohli dat aj Liptovsky Mikulas je 3.a celkom dobre hraju a aj Bystricu, nieze BB by to mala vyhrat ale moze prekvapit a aj sa budem citit lepsie :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vlado6230 napísal:inak do hlasovania by ste mohli dat aj Liptovsky Mikulas je 3.a celkom dobre hraju a aj Bystricu, nieze BB by to mala vyhrat ale moze prekvapit a aj sa budem citit lepsie :D
Suhlasim mal by tam byť každý team vrátane Kežmarku. Každý ktorý hrá extraligu v daný ročník. (Okrem 20 :) )
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

aj 20tka :) podla mňa, aj ked velmi diskutabilne.. ja 20tke fandim stale nech hra proti komu chce..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

BoBor89 napísal:aj 20tka :) podla mňa, aj ked velmi diskutabilne.. ja 20tke fandim stale nech hra proti komu chce..
Ale 20tka nemôže vyhrať ligu ani teoreticky, lebo je mimo tabuľky a nemôže postúpiť do play-off :wink:
Vlado6230
Star
Star

Sagittarius napísal:Ale 20tka nemôže vyhrať ligu ani teoreticky, lebo je mimo tabuľky a nemôže postúpiť do play-off :wink:
:lol: hh asi tak play off som zvedavy ako dopadne ja by som chcel ak by BB postupila zo ZV to by boli derby :twisted:
Zamknuté