Listocky a dievcenske samopodcenovanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

V pondelok som si hovoril, ze na to kaslem, bo sa ku mne spravala dost lahostajne, ale nezaujem vyvolava zaujem.
Uvidim, co bude na buduci tyzden... ja by som tomu este dal sancu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ked maš niekoho rad popripade aj niečo viac jeho problemy mu treba pomocť riešiť nie utekať gothar.......nvm čo si zažil ty a preto ti nepišem že si zbabelec.(čo ma ako prve napadlo) .........ale myslim že keby si tu tvoju babu fakt lubil tak jej nejako pomožeš pokial to nebolo niečo fakt važne
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mastros: Nemyslím, že to myslela ironicky. Naozaj si to napísal veľmi pekne, až dojemne. Ale tak puberta... Asi holka nemá jasno, čo chce, resp. koho chce a nemá jasno nejako vo svojom živote. Asi to bude vyžadovať viac času a trpezlivosti. :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ale tak pre teba je to aj dobre aj zle ..........tak trochu si našla vtebe osobu ktorej sa može vyrozpravať...........a opora sa jej teraz zide .......aj ked v takom stave ak by si ju aj poriešil tak by snou chvile neboli bohvie ake alebo druha možnosť je že vdaka tebe prestane myslieť na te blbosti a bude myslieť na teba a bude vpohode alebo tretia .......takto končia všetcia tebe podobny a aj sa tak končia stovky tem tejto podobne........ferko prepač ale ostaneme kamarati ok ? bude to tak lepšie nekcem naše kamaratstvo pokaziť
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

GothaR: Existuje privela pre nas neznamych premennych na to aby sme usudili ci zdrhat ci nie. Mozes mat pravdu, nemusis.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zaxman napísal:ked maš niekoho rad popripade aj niečo viac jeho problemy mu treba pomocť riešiť nie utekať gothar.......nvm čo si zažil ty a preto ti nepišem že si zbabelec.(čo ma ako prve napadlo) .........ale myslim že keby si tu tvoju babu fakt lubil tak jej nejako pomožeš pokial to nebolo niečo fakt važne
Uz som o tom pisal ne predchadzajucej strane - zle je to, iba ked je to chronicke. Proste kazdy druhy den depka bez priciny, to je uz po mesiaci na nervy. Je jasne, ze nejaku nenechas len tak kvoli tomu, ze ma horsie obdobie, ale tato tu ma jeden den skvelu naladu a na druhy uz zase zlu.
Fabo: dobry argument, no ja uz taketo pubertacky co chcu, aby ich vzdy niekto utesoval, nechcem, tak sa snazim tuto skusenost posunut dalej :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

GothaR napísal:..., ale tato tu ma jeden den skvelu naladu a na druhy uz zase zlu.
Nie. Asi som to napisal zle ja alebo si to zle pochopil Ty.
Teraz ma asi spominane PMS (to je len skromny tip, nevyznam sa do zenskej biologie) alebo to "horsie obdobie".
Nenapisal som, ze bol zrazu vesela, ked ma uvidela... len nahodila siroky usmev. Uprimny. Odhalila zubky, smiali sa aj oci a nemyslim, ze to bolo preto, lebo som nejak smiesne vyzeral.
Nechcem byt namysleny, nechcem nic zakriknut, no mozno mam aspon v tychto chvilach schopnost ju rozveselit. (Klop klop po stole.)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Podla mna je toto lepsie, ako by mala byt namyslena.. Ze aka je ona bohyna, uzasna, krasna, mudra..A ty maly cerv co od nej chces...
Casom jej to v pohode vyhovoris. Len navazuj casty kontakt, zbliz sa s nou a vsetko bude tak ako ma...
Keby bola namyslena, mozno by sa s tebou ani nerozpravala, ni ze aby sa dala zmenit..
Gothar
Moderátor
Moderátor

will.i.am napísal:Podla mna je toto lepsie, ako by mala byt namyslena.. Ze aka je ona bohyna, uzasna, krasna, mudra..A ty maly cerv co od nej chces...
Casom jej to v pohode vyhovoris. Len navazuj casty kontakt, zbliz sa s nou a vsetko bude tak ako ma...
Keby bola namyslena, mozno by sa s tebou ani nerozpravala, ni ze aby sa dala zmenit..
Ale to je druhy extrem :)
Ja poznam niekolko normalnych bab, ktore sa proste vedia zabavit, pokecat a pritom nie su namyslene. Je jasne, ze na kazdu raz za cas dojde depka, ale ta trva len kratko :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mastros napísal:len nahodila siroky usmev. Uprimny. Odhalila zubky, smiali sa aj oci a nemyslim, ze to bolo preto, lebo som nejak smiesne vyzeral.
Tak si na dobrej ceste. Viditeľne Ťa rada vidí. Môžeš aj Ty na ňu slovne pri rozhovore, že ju rád vidíš aj osobne (lebo ten pokec je predsalen diagnóza).

Pokús sa medzičasom vyhútať nejaký akciu, čo by ste mohli podniknúť spolu, napr. návštevu ZOO (to je iba nápad, ale pekne by sa na tých zvieratách poukázalo na jednoduchosti žiť, a porovnať to k človeku).
Mastros
Light Professional
Light Professional

Prisiel som do skoly, prisla po mne, zamierila ku mne. :) V podstate cely den som sedel s nou, ak som vobec sedel.
Na angline sa priznala, ze ma opat na kkt stavy a vcera vraj dokonca siahla po emackych praktikach, po ziletke a spolubyvajuca ju nacapala. Co jej spolubyvajuca povedala, zial, neviem. Ja som chytil nervy.

Aj dnes sme si listockovali. Na 2 ks A4.

Matka: Dnes vyzerám ako feťák a vôbec sa mi nedarí, samé zlé známky (dostala 3 zo sloviny) do pc.
Ja: A čo teraz? Známky bez problémov opravíš. Ja mám tiež na dve veci známky. ale viem, že na vysvedčku budú gut. Nemáš sa čoho báť. Koniec koncov: Známky neznamenajú všetko. :) Hlavu hore. Vyspíš sa, vstaneš a bude všetko gut. Dnes je len na prd počasie, zajtra sa vyjasní.
M: No to isto.
J: Presne ako vravím. Keď nechceš, nevyjasní sa. Všetko sa dá, stačí chcieť. Úúúúsmev.
M: :(
J: Čo? Maťka. Nemaj dlhú tvár. Vždy je sa na čo tešiť. Objať Ťa! To je liek! Koho chceš objať? Kým chceš byť objatá?
M: Ja neviem, ja už nič neviem. Ja si objatie nezaslúžim!!!
J: Vieš a vieš! Objatie si zaslúžiš už len za to, že si.
M: Ja si ho nezaslúžim a radšej by som asi nebola!
J: Každému sa zdá, že je lepšie vždy tam, kde nie sme. No keď sa ta dostaneme, zistíme, že lepšie je tam, kde sme boli. Tak ber to zlé ako súčasť života, nie ako príťaž.
M: Budem sa snažiť.
J: Nie je to o snahe, to nestačí. Nesnaž sa, konaj! Zvykni si na to. Zvykni si a už Ťa kraviny tohto formátu trápiť nebudú.
M: Aha...
J: Irónia? Si nehaj! To Ti nepomôže.
M: Jaj, Bože, ja Ťa nechápem, ja by som sa na seba, keby som bola Tebou, vyj*bala!! Lebo som p..a..
J: Prestaň sa poceňovať! Že si pi*a?! Hovno! Nie si! Tým si, kým Ťa tak otitulujú iní. A aj to robia len preto, že Ti asi v danom momente šibe. Chcú s Tebou žiť, tak Ti to vravia. Povedal Ti už niekto priamo do očí, že Ti je*e alebo že si pi*a???
M: Nie, ale ja som to povedala!!
J: To je subjektívny názor. Aj anorektička sa v zrkadle vidí ako tlstá a pritom je ako radiátor. Nie je všetko také zlé ako to vidíme.
M: OK. Zbytočný človek = JA.
J: (Jej posledny "post" som podciarkol a spravil sipky smerujuce hore. Pod ne som napisal:) SUBJEKTIVITA
M: OK, už prestanem, ale celkom.
J: A zase si subjektívna. Spýtaj sa na môj názor. Óóó, ďakujem za spýtanie. Aj nabudúce sa mi pokojne posťažuj, ale spolupracuj pri tom. Jedine tak sa dopracujeme k Tvojej spokojnosti.
M: Už sa nebudem.
J: A budeš to v sebe dusiť? Radšej sa vysťažuj, ver mi, bude sa Ti ľahšie žiť. Want a hug? Nehodiace sa škrtni: ÁNO NIE
M: The end!
J: Vyjadri sa!
M: The end!
J: Ne, neni konec. Ešte si nič neškrtla. ÁNO/NIE?
M: Už Ti nič nebudem písať, nechcem Ťa už zaťažovať!
J: Nezaťažuješ ma. Len ma štveš svojím odmietaním vlastnej úľavy.
M: Mno som asi fakt debilná... Čo Ti povím...
J" Čo mi povieš? "Áno, objím ma." alebo "Nie, neobjímaj ma.". Nie si debilná. Keď budeš debilná, niekto Ťa s tým oboznámi, no ja to určo nebudem. A povie Ti to, lebo na to má dôvod: chce s Tebou ŽIŤ!

Koniec pisania. Zazvonilo. Vylozili sme stolicky, papiere si chcela vziat. Chvilu sme sa o ne natahovali, potom povolila. Zase sme sa ani nerozlucili.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Tak toto dievca prehana... nevyzera to dobre ja by som sa na nu vykaslal asi... sak to je uplne mimo chapania :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja už nechápem, čo chce počuť. Ponúkaj jej oporu, podporu, pomoc a ona sa absolútne nechytá. Nechcem byť hnusná, ale dievča asi potrebuje riadnu facku, aby si uvedomilo, čo má a že si to neváži...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, dievčina fakt nevie, čo chce. Nájdi si chvíľku, keď budete sami a jednoducho sa na ňu nasosni (rozumej daj jej pusu). Zjavne potrebuje, aby o ňu niekto prejavil patričný záujem. To by s ňou mohlo pohnúť, keď je emočne na tom dosť zle...
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

vedel som, ze baby v jej veku maju komplexy zo vsetkeho mozneho, ale toto je uz moc :? nebudes to s nou mat lahke, mozno sa sklamala a nechce si nikoho pustit k telu. kamosky by to mali vediet, spytaj sa ich.

nebite ma, ale musim to napisat... skus ju opit(nie ozrat!), mozno ti to prinesie uspech.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nechaj plovat, hladaj inu, hento je fakt strasne uz len citat a nie ze este byt tebou a pisat si to s nou
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ked ja mavam stavy, vacsinou kvoli babe, chcem, aby vyvinula nejaku iniciativu... skusim to prisosnutie. Aj ten alkohol ma inak napadol. Cas otvorit vodku v skolskej skrinke.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mastros napísal:Prisiel som do skoly, prisla po mne, zamierila ku mne. :) V podstate cely den som sedel s nou, ak som vobec sedel.
Na angline sa priznala, ze ma opat na kkt stavy a vcera vraj dokonca siahla po emackych praktikach, po ziletke a spolubyvajuca ju nacapala. Co jej spolubyvajuca povedala, zial, neviem. Ja som chytil nervy....
Toto uz patri na psychiatriu.
A pokracovanie toho rozhovoru... :surrender:
J: Čo? Maťka. Nemaj dlhú tvár. Vždy je sa na čo tešiť. Objať Ťa! To je liek! Koho chceš objať? Kým chceš byť objatá?
M: Ja neviem, ja už nič neviem. Ja si objatie nezaslúžim!!!
J: Vieš a vieš! Objatie si zaslúžiš už len za to, že si.
M: Ja si ho nezaslúžim a radšej by som asi nebola!
...
M: Jaj, Bože, ja Ťa nechápem, ja by som sa na seba, keby som bola Tebou, vyj*bala!! Lebo som p..a..
...
M: OK. Zbytočný človek = JA.
Patri do ruk doktorom, toto uz nie je zdrave zmyslanie.
Tiez nechapem, co vobec chce, sadne si k tebe, ale vyrozpravat sa nechce, dotknut sa ta nechce, omggg :aasmile10: Zaujmu si prejavil dost, neviem na co caka.
Hovoril som to uz pred tyzdnom: ruky prec
//Opak: no tak si spolu zacnu, no ked mu bude kazdy den pilit usi s tym, ze si ho nezasluzi a ze sa ide rezat, tak to tiez nebude vyhra.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Kamoš to vyzera fakt zle s nou..Skús isť na isto proste ako tu niekto písal že sa na ňu vrhni a daj jej pusu alebo niečo podobne..keď sa potom neuvedomí tak sa na to radšej vykašli..</Moj názor>
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

to kuratko male by potrebovalo prečistiť žaludok, aby sa uvedomila a nie ťuťuli muťuli slovička,,, To nie je podceňovanie sa, to je samoľutosť!
Napísať odpoveď