Hlavne, ze vy ste vsetci svatiETieNne napísal:101. Dnešné ženy sú kur*yhovorte si čo chcete
Pravdy o dnesnych zenach...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
[email protected]
Medium Expert
106. Spomenul som si na zaver mojho nedavneho depresivneho dumania z nedostatku zenskej pritomnosti:
Ked nemas dievca, si sam sebou. Si taky, akym Ta vychoval zivot (rodicia, znami...). Niekto hovado, nadavajuce a plujuce na okolie. Iny je svatuskar, nepovie ani "Do riti!" a svojho vtaka pouziva len na cikanie.
Dievca (zena) Ta chtiac nechtiac donuti zmenit sa. Hlavne ak sa Ti paci, lebo sa jej chces pacit aj Ty. Nejako si zistis ake hodnoty uprednostnuje a podla toho sa zacnes menit. Hovado sa upokoji a zmeni slovnik, svatuskar zase zacne zdravo nadavat a mysliet brcavejsie (uchylnejsie).
Stanes sa lepsim clovekom. Konanie sa podriaduje myslienke na vzajomnu naklonnost dvojice.
Za vsetkym hladaj zenu.
Ked nemas dievca, si sam sebou. Si taky, akym Ta vychoval zivot (rodicia, znami...). Niekto hovado, nadavajuce a plujuce na okolie. Iny je svatuskar, nepovie ani "Do riti!" a svojho vtaka pouziva len na cikanie.
Dievca (zena) Ta chtiac nechtiac donuti zmenit sa. Hlavne ak sa Ti paci, lebo sa jej chces pacit aj Ty. Nejako si zistis ake hodnoty uprednostnuje a podla toho sa zacnes menit. Hovado sa upokoji a zmeni slovnik, svatuskar zase zacne zdravo nadavat a mysliet brcavejsie (uchylnejsie).
Stanes sa lepsim clovekom. Konanie sa podriaduje myslienke na vzajomnu naklonnost dvojice.
Za vsetkym hladaj zenu.
-
jin
VIP
111. V tejto téme sa môžeme snažiť akokoľvek chceme, môžeme vynaložiť akúkoľvek námahu, prepínať svoj um, empirické skúmanie, pozorovacie a analytické schopnosti akokoľvek, nikdy neprídeme nakoniec. Nikomu by som neradil podľa týchto bodov sa riadiť. Obas si možno povieme, keď pozorujeme správanie nejakej ženy / dievčiny: "jéj, presne ako písali na hojko.com", ale žena sa nedá charakterizovať cez nejaký rádoby-archetyp. Vždy je to osobnosť.
Vigor prepáč, ale napísal som Ti hneď po tom, ako si založil tento topic, o jeho nevyužiteľnom potenciáli. Preto osm napísal aj vyššiepoložené riadky. Naviac sa to tu začalo nechutne zvrhávať...fuj
//vďaka tomu, kto to tu premazal
Vigor prepáč, ale napísal som Ti hneď po tom, ako si založil tento topic, o jeho nevyužiteľnom potenciáli. Preto osm napísal aj vyššiepoložené riadky. Naviac sa to tu začalo nechutne zvrhávať...fuj
//vďaka tomu, kto to tu premazal
-
Začiatok Konca
Professional
-
Sagittarius
Guru
-
Vigor
King
119. Zena dokaze chlapovi popliest hlavu v priebehu niekolkych minut a behat mu po mysli dni...
120. Ach, ten zensky usmev...
121. Zeny bavi sa s nami hrat...a my im to casto dovolujeme...Preco?
122. No predsa ten usmev...
123. Ach ten sibalsky usmev a nadherny pohlad...
124. Tie hry su uzasne, ked vyhravate...alebo ked vas nechavaju si mysliet, ze vyhravate:).
(Ach som ja ale...mimo...)
//audio
120. Ach, ten zensky usmev...
121. Zeny bavi sa s nami hrat...a my im to casto dovolujeme...Preco?
122. No predsa ten usmev...
123. Ach ten sibalsky usmev a nadherny pohlad...
124. Tie hry su uzasne, ked vyhravate...alebo ked vas nechavaju si mysliet, ze vyhravate:).
(Ach som ja ale...mimo...)
//audio