N95 problem

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

N95 problem

Príspevok od používateľa shanoy »

Dobry den..mam tento mobil jeden den a vsimol som si jednej chybicky..
Na spodnej strane mobilu, tam kde sa dava nabijacka a usb tak ta cast sa trosku odchyluje resp. spravne neprilieha ku klavesnici, vlastne jej prava cast...lava cast tohto krytku je dobre dolahnuta ale jeho prava je dost suro a ked som v tme tak normalne tade ide vidiet aj vnutro a aj to modre svetlo tadial prenika... Preto sa pytam ako to spravit? Nechcem to dat na reklamaciu...Na nete som nasiel nato nahradny diel:
http://www.123mobil.eu/product_info.php ... ts_id=5449
Ale ako sa to da vymenit? Na nete som nikde nenasiel navod...Prosim povedzte ci ste nemali rovnaky problem a ako ste ho riesili.. Dakujem,
shanoy
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ked to je funglovka tak chod radsej reklamovat musia ti to spravit lebo ekd to spravis ty stratis zaruku mimo toho ze zo zakona by ti v takomto pripade (do 7 dni od zakupenia) mali menit kus za kus to je v pripade poskodenia od vyrobi - skryte chyby vyrobku
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Okay..diky......A este niecoo? nestretli ste sa tym este niekto? Ja som to bral z Orangeu, tak snad to vymenia.....a inac pri prvom alebo prvych nabitiach sa ma maobil ako dlho nabijat? Normlane standardne? alebo nejak extra dlho kvoli naformatovaniu sa baterky?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

to z baterkou si tu najdi sa to tu riesolo normlane nabi ako je pisane v manuali dako tusim 2hod a nechaj ju tam este pol hodku naviac a v pohde odpoj ale priprav sa ze N95 ma slabu vydrz na baterke
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

diky...
Napísať odpoveď