chcel by som sa spytat... uz vela ludi mi vravelo,preco som neskusal ist "za modela"
Ako začať v modelingu? :)
Ako začať v modelingu? :)
aahojte...
chcel by som sa spytat... uz vela ludi mi vravelo,preco som neskusal ist "za modela"
... neviete ako by sa mi to mohlo podarit?... co by som mal spravit, kam poslat fotky alebo ja neviem co ... poradit nejaku agenturu, s ktorov mate osobne skusenosti,abo tak.... taak mi poradte prosim .. 
Ja na to nemam predpoklady, ale kamos to robi, takze o tom viem dost 
Musis sa ist niekam nafotit, fotky posles do agentury a cakas. Musi si ta vybrat nejaky zakaznik (agentura, ktora robi prehliadky, berie ludi na fotenie katalogov, atd.) a tak v podstate zacina tvoja kariera
Ak si dobry, tak ta volaju castejsie a na lepsie akcie.
Kamos je v agenture Czechoslovak models.
Musis sa ist niekam nafotit, fotky posles do agentury a cakas. Musi si ta vybrat nejaky zakaznik (agentura, ktora robi prehliadky, berie ludi na fotenie katalogov, atd.) a tak v podstate zacina tvoja kariera
Ak si dobry, tak ta volaju castejsie a na lepsie akcie.
Kamos je v agenture Czechoslovak models.
No znamosti ti velmi nepomozu ked vyzeras ako lopataKibo napísal:alebo zvolit tu lahsiu cestu - znamosti, co ale sudiac podla tvojho prispevku nemas
V tejto oblasti fakt staci dobre vyzerat a do roka si uz na slusnej urovni, ked si modelingom dokazes rozumne privyrobit. Ale to plati pre Prahu, neviem ako je to na Slovensku
//no hej, makacka to je, s pripravou na prehliadku sa bez problemov zabiju tri dni - kasting, skusanie, prehliadka. Ale potom maju rauty a to je uz iny zivot
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
skus sa zaregistrovat na
Kód: Vybrať všetko
www.fotopatracka.czagentury do ktorych dojdes a nemusis spisovat ziadne zmluvy prosteč ta odfotia a ked je nejaka zakazka tak ta zavolaju na casting tu mas par takych:
charlie brown
m choice
a este nejaka bola ale nepoviem ti presne nazvi toto su seriozne agentury, kde nemusis platit poplatky a ani si hned zalozit book...a vzdy si riadne citaj zmluvu co podpisujes !! vela ludi sa takto od..balo
charlie brown
m choice
a este nejaka bola ale nepoviem ti presne nazvi toto su seriozne agentury, kde nemusis platit poplatky a ani si hned zalozit book...a vzdy si riadne citaj zmluvu co podpisujes !! vela ludi sa takto od..balo