Wifi upload speed issues

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mrsk
Novice
Novice

Wifi upload speed issues

Príspevok od používateľa mrsk »

bry vecer,
moze mi niekto povedat, ci ma "mraz" teda nizsie teploty vplyv na wifi? mam dost neobycajny problem, pocas dna cca do 3pm slape upload v pohode stabilne, po tejto hodine vsak klesne az na 0 ... pricim download je pocas celeho dna okej

som mierne zufaly a neviem cim to moze byt... uz ma napadla i paranoidna myslienka, ze ci sa nahodou neprehrieva sietova karta..... ked rano zapnem pc vsetko je ok:-(

dakujem i za akukolvek radu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pocasim to nebude, bude to normalny problem pri wifi a to je rusenim. Poobede zacnu prichadzat zo skoly deti, ludia z roboty a tak je viacej ludi na internete, prichadza k vzajomnemu ruseniu a preto sa tvoj internet stava nepouzitelny.
mrsk
Novice
Novice

RE:

Príspevok od používateľa mrsk »

ono ako bral by som tuto odpoved, ale trva mi to tak 3-4 dni tento problem... dokonca vcera vecer to od 10pm islo zase v pohode ...
fakt divne, nechcem s tymto otravovat isp ... ved predsa sa zvykne najcastejsie agregovat download a nie upload (a toto je neagregovane)
este taka drobnost, nepouzivam to na p2p (som si to vsimol, ked nieco upujem k sebe do prace, na firemne ftp....)

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 0:35 )
este pripominam, ze DOWNLOAD mam OK... len mi blbne ten UPLOAD, a to tak ze padne na 0 .....:-(
Napísať odpoveď