Net na dialku
Net na dialku
mam wifi z dvomi ip adresami (pc a notebook),a chcel by som si objednat rychlejsi net ,stym ze budem primat od providera signal cez 5ghz antenu a neakym vysielacom posielat asi o 400m dalej do wifi routera (do bytu)ktory bude mam tu druhu ip adresu.Samozrejme ze by som platil len ako 1 uzivatel.Dalo by sa to ?Co by som ktomu potreboval?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Budes potrebovat zariadenie na 5GHz, cize antenu, AP a ostatne doplnky (kabel, koncovky...). Z tohto 5GHz AP budes signal pomocou druheho 2.4 GHz AP posielat tam, kam to potrebujes. A na konci budes potrebovat 2.4 GHz AP, ktore bude tento signal prijmat a budes mat nan napojeny PC a notebook, musi mat vsak funkciu routra, pripadne si tam kupis este router a das to za to APcko. Celkovo mi to prijde ale dost zlozite.
Nie je mozne, ze doma budes mat len 5GHz AP a pripadne router pomocou ktoreho by si chytal ten signal??? Potrebujes ten net posielat este o 400 metrov dalej???
Nie je mozne, ze doma budes mat len 5GHz AP a pripadne router pomocou ktoreho by si chytal ten signal??? Potrebujes ten net posielat este o 400 metrov dalej???