Aky telefon kupit za 6 az 8 tisic ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aky telefon kupit za 6 az 8 tisic ?

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia uvazujem vazne nad kupov tychto produktov , bud to iphone 8gb alebo nokia n95 8gb,nokia n82 za cca 8 tisic , alebo uz ked pisem ,neviete niekto ponuknut nieco ine ? jedna sa cisto len o mobilny telefon vyssej rady alebo ak mate tak nejaky notebook ,pri notebooku zavisi od parametroov alebo nieco ako asus eee ,ale nie typ 7xx
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Iphone by som urcite nekupoval, na behanie po nete je to supa ale inak su to podla mna vyhodene peniaze...

Myslim ze nejake eecko by ti za to vyslo.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Iphone by som urcite nekupoval, na behanie po nete je to supa ale inak su to podla mna vyhodene peniaze...

Myslim ze nejake eecko by ti za to vyslo.
praveze to chcem dost kvoli tomu vies ,laka ma aj n95 8gb ale je to dost nad moj rozpocet ,ten iphone by som bral hlavne kvoli tomu netu len ma zas sere ze tam nieje flash
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Jailbreaknuty iphone nejsu vyhodene peniaze, je to vec s ktorou sa da zabit vela casu jak v skole tak pri pocuvani hudby. Ja by som z tychto produktov isiel prave do Iphonu, po chvili pouzivania si ho zamilujes a je to fakt supa, vsetky tie aplikacie, hry, vychytavky, filmy na velkom displeji, intuitivne ovladanie, rychlost, safari a hl velka podpora uzivatelov a kvalitny dev team.

A pozor, to som bol velky odporca iphonu! kym sa mi neobjavil doma za tisic korun na akciu... teraz ho pouzivam stale. N95 je dobry telefon, ale iphone je iphone. To je o niecom inom. Kto nema, nepochopi.
MIRUSKO666
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MIRUSKO666 »

nekupuj taky drahy phone ...je to skoda korun kup nieco lacne a praktycke ...je to kktina ..ked chces dobry a drahy phone ...ked ho nemas tak ho chces :? a ked ho uz mas tak ti to je uz jedno ze ho mas .. :wink:

//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 13:11 )
nekupuj taky drahy phone ...je to skoda korun kup nieco lacne a praktycke ...je to kktina ..ked chces dobry a drahy phone ...ked ho nemas tak ho chces :? a ked ho uz mas tak ti to je uz jedno ze ho mas .. :wink:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

Bud iPhone alebo nokia N82. Obydva telefony mam odskusane. Ak chces mat aj navigaciu zadara tak ber N82, ale zas na iPhone mas zas uplne super aplikacie(hry,atd.), za ktore nevyhodis ani korunu. Je to na tebe, ale este pozri videa na youtube ake su tam tie aplikacie alebo rovno aj cez applestore.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

zober iPhone mam s nim uz nejake skusenosti.. myslim ze dobry fon sice ani N82 neni na zahodenie ale mne sa viacej paci a aj vyhovuje iPhone..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nj aj ja sa prave priklanam skorej k tomu iphonu ,to ovladanie a safari ma lakaju velmi pretoze mam doma wifi router a celkom dost by som vyuzival hlavne wifi ,chcem sa spytat vas co ho mate doma , som v mac os dost lama cize neviem ako to vlastne je ,podporuje ten mobil nejako flash ? to ci je railbraknuty ci co zistim ako ? alebo ked je tak v com je to ine ako klasicky z ponuky nasich operatorov ?
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Takze flash nepodporuje, ked je jailbreaknuty stratis zaruku a budes ho mat hacknuty(ak by si dosiel tak by som ti to spravil alebo niekto iny), do klasickeho nemozes nahravat cracnute aplikacie, mozes iba free z appstore.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tvrdas napísal:Takze flash nepodporuje, ked je jailbreaknuty stratis zaruku a budes ho mat hacknuty(ak by si dosiel tak by som ti to spravil alebo niekto iny), do klasickeho nemozes nahravat cracnute aplikacie, mozes iba free z appstore.
aha ,hmm a kolko by si za to chcel resp da sa dat naspat firmware ktory bol original ?
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

naspat sa to da spravit na original ale neviem potom ako je to s tou zarukou. uz mi rukami tak preslo zopar iPhonov ale tak za 300 a dam ti tam aj 1,5gb aplikacii
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

myslim si ze 300 je smiesna cena takze by som ani nevahal..
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

aj ja si myslim :D je to jednoduche a mam vtom prax
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia mate niekto nokiu 6220 ? laka ma tam to video a fotak ,ale odradza ma zas vyhotovenie plastov a to ze nema wifi :?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

tak to si dobre skocil od iphonu k 6220... :D

Jailbreakom zaruku nestratis, pretoze Restore cez i-tunes ti obnovi kompletne nastavenia systemu na povodne takze nehrozi. a pokial sa ti pokazi hardwarovo, nikto ti nebude pozerat ci mas jailbreak alebo nie, pokial softverovo, pravdepodobne si to opravis aj sam kedze je to plnohodnotny os.
Aj som niekde cital ze niekto reklamoval jailbreaknuty iphone a no problemo.

300 sk je smiesna suma, ja som za to dal 700 a teraz si to uz viem urobit aj sam, je to dost jednoduche. Ale tiez som do toho necel prvykrat pustat.

Btw to tak strasne vyuzivas flash? lebo ja som cez iphone na nete denne no flash mi tam este nechybal. A inak tiez mam wifi router a neni nic lepsie ako pozerat pri telke fotbal a v iphone mam zaroven pustene icq a v druhej ruke pivo :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:tak to si dobre skocil od iphonu k 6220... :D

Jailbreakom zaruku nestratis, pretoze Restore cez i-tunes ti obnovi kompletne nastavenia systemu na povodne takze nehrozi. a pokial sa ti pokazi hardwarovo, nikto ti nebude pozerat ci mas jailbreak alebo nie, pokial softverovo, pravdepodobne si to opravis aj sam kedze je to plnohodnotny os.
Aj som niekde cital ze niekto reklamoval jailbreaknuty iphone a no problemo.

300 sk je smiesna suma, ja som za to dal 700 a teraz si to uz viem urobit aj sam, je to dost jednoduche. Ale tiez som do toho necel prvykrat pustat.

Btw to tak strasne vyuzivas flash? lebo ja som cez iphone na nete denne no flash mi tam este nechybal. A inak tiez mam wifi router a neni nic lepsie ako pozerat pri telke fotbal a v iphone mam zaroven pustene icq a v druhej ruke pivo :)
ved hej zdielame rovnake pohodlie ,sediet v obyvacke na nete :D ,ten hack sofku na iphone neriesim zatial pretoze ho este nemam ,som it schopny ,opravujem n95tky cize toto nebude nieco zlozite :D ,len mam problem a to ten ze moj rozpocet klesol na 6500sk a za to asi iphone tazko zozeniem :(
Napísať odpoveď