smutna laska... :(
smutna laska... :(
ludia plss pomozte mi co mam spravit aby ma cel jeden chalan?on mi povedal ze som pekna a tak ale ked tomu nemozem uverit pisali sme si pred rokom na pokeci a mali zme aj stretko ale co stoho ze mal frajerku!
noo po nejakyych tyzdnoch sme si prestali pisat a nemali sme ziadny kontakt na seba!!! ale stoho som bola smutna asi iba ja!ja som ho proste nenormalne lubila!a trvalo mi to moc dlho kym som nanho zabudla a teraz som mu zase napisala myslela som si ze som uz ztoho vonku!ale zrazu mi napisal ze som peknaa!!! A vtedy sa vsetko vratilo!!! a po pol roku a spoznal!bola som taka rada!a sme si pisali a bola sranda a ja som mu pisala ze sa mi paci a tak a nakonec mi napisal ze ma holku!bol to velky gool .
vtedy som mala taky pocit akoby mi niekto strcil noz do srdiecka!doteraz sa stoho nemozem spametat!povedala som m ze som bola hlupa ze preco som doho nehucala aby sme sa dali do kopy a on mi nato ze ved si mohlaa a tak!jooj vtedy mi bolo ete horsie ja nemozem!ja ho strasne milujem a nemozem nanho prestat mysliet!po celom roku a mzno ze aj dlhsie sa mi otvorila stara rana po nestastnej laske!som stoho zufala plss pomozte mi ze co mam spravit!!!
ja nemozem ja ho velmi lubim! a este mi vcera napisal ci sa znim newylizem!chapete?ja som mu nato povedala ze aj ked cem ale nemozem lebo ma holku a on ze no skoda ked neces tak neces!jooj boze to ma ani nemrzy ved to je kazdy chalan taky!ale mna myrzy to ze ma holku z ktorou sa moze bozkavat,volat, pisat sms, a tak!a ja som sama!a velmi ALE Z CELEHO MOJHOO SRDIECKA HO LLLLLLUUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!
potrebujem teraz nejaku oporu ale koho?nemam nikoho newem co spravim!.som zufala!
a cem mu povedat aspon raz

šeci chalani su taky ?? to akože je teraz svina že ma holku ?? sa ma kvoli tebe snov rozisť ?? .................nvm no neostava ti nič iba snim pisať a tak stretni sa snim neboj sa možno mu dojde že je mu lepšie stebov ako stou jeho holkou a bude chodiť viac zatebou a ktovie možno sa rozidu a ty budeš happy
-
Sagittarius
Guru
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lol ty si bud sedis na kabli abo si v zivote nemala vztah abo mas 10 rokov. Zlato budem skaredy a hnusny ale z jeho spravania je jasne ze nelubi ani teba ani tu co ma teraz a jedine oco mu ide je dakam strtcit jazyk (v tom lepsom pripade). Moj nazor na vec je to ze keby si s nim zacala chodit vydrzi vam to asi tak 1 max 2 tyzdne potom by vas to omrzelo teda asi hlavne teba. On je zjavne typek ktori este zatial nic neciti a ide mu skor o vyzor holky. Inak celkom rad by som videl ako teda vyzeras
. Vobec by som sa necudoval keby okrem teba si takto pisal este z dalsimi 15timi a mal to rozdelene na pondelok utorok streda .... No a ta tvoja neskutocna laska je len tvoj pocit
ktori je len dakou fantaziou sposobeny ako si ho vykreslujes. Skus si povedat otazocku co nanom ej take uzasne co nikto na okolo nema 
-
Sagittarius
Guru
-
qwerty-xyz
Re: smutna laska... :(
tak za prve slovo milovat sa pise mYlovat (pretoze s malym a makkym sa to neda)
Za druhe:chlapec je zadany tak ho nechaj tak alebo ho jednoducho presvedc ze si lepsia ako jeho frajerka a preber jej ho. (je to svinstvo ale dneska to uz je tak ) A hlavne sa pred nim nehraj na to ako ho strasne mYlujes a budes sa pri nom lutovat,to akurat sposobi ze ta iba zneuzije popri svojej frajerke a ty budes z toho na lieky.
Napis svoj vek
Za druhe:chlapec je zadany tak ho nechaj tak alebo ho jednoducho presvedc ze si lepsia ako jeho frajerka a preber jej ho. (je to svinstvo ale dneska to uz je tak ) A hlavne sa pred nim nehraj na to ako ho strasne mYlujes a budes sa pri nom lutovat,to akurat sposobi ze ta iba zneuzije popri svojej frajerke a ty budes z toho na lieky.
Napis svoj vek
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
cica ja ta nahodou dost dobre chapem, ja som zazil to iste ... napisala na pokeci na sklo, bola odvážna, blonďavá a zelenooká, v momente mi bolo jasne ze je to láska jako remeň ... skvelo sa s nou pisalo, ale malo to jeden hacik - mala chalana ... bol to dost buchac, narozdiel od teba ma to vsak nebolelo hned, ale az ked som to vyriesil najlepsie ako sa dalo ... nasral som sa a povedal som si ze ked nechce chodit somnou, tak ja ju znicim tiez a zacal som chodit s jej chalanom ...
... a teraz na realnu notu ... neviem ci si moc mlada, moc blba, alebo tak emocionalne narusena, ale to aby sa niekto do teba zamiloval asi nespravis ... mozes pristupit na jeho hru, alebo zabudnut ... oboje nebude bohvie co, ale lepsie ako dorotm do oka
...
-
manager666
Star
A vari nie je ??
Kazdy tu pise iba pravdu...ze je mladaa a podla mna to bere dako vazne... kazda holka v jej veku teraz riesi vztahy,tak aj ona.
Lenze ona to berie dako velmi vazne... moja rada... nevtieraj sa mu...keby daco chcel, tak sa ozve sam... chalan byva ten iniciativnejsi (aj z mojich skusenosti
) a ked sa holka hrozne snazi o vztah, tak si o nej kazdy pomysli svoje... je to teraz moda, ze mladule musia byt uz s poparene (nie doslovne
)...
Kazdy tu pise iba pravdu...ze je mladaa a podla mna to bere dako vazne... kazda holka v jej veku teraz riesi vztahy,tak aj ona.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: smutna laska... :(
Ach jo ...merry12.1 napísal:ludia plss pomozte mi co mam spravit aby ma cel jeden chalan?on mi povedal ze som pekna a tak ale ked tomu nemozem uverit pisali sme si pred rokom na pokeci a mali zme aj stretko ale co stoho ze mal frajerku!noo po nejakyych tyzdnoch sme si prestali pisat a nemali sme ziadny kontakt na seba!!! ale stoho som bola smutna asi iba ja!ja som ho proste nenormalne lubila!a trvalo mi to moc dlho kym som nanho zabudla
Ber to ako pekné gesto, že povedal pravdu o tom, že má frajerku a povedal Ti to na rovinu (síce po dlhej, veľmi dlhej chvíli, ale predsa). V horšom prípade by to na Teba hral, Ty by si reagovala ako inak a mali by sme tu po istom čase tému v inom duchu.merry12.1 napísal:a teraz som mu zase napisala myslela som si ze som uz ztoho vonku!ale zrazu mi napisal ze som peknaa!!! A vtedy sa vsetko vratilo!!! a po pol roku a spoznal!bola som taka rada!a sme si pisali a bola sranda a ja som mu pisala ze sa mi paci a tak a nakonec mi napisal ze ma holku!bol to velky gool .![]()
![]()
![]()
![]()
vtedy som mala taky pocit akoby mi niekto strcil noz do srdiecka!doteraz sa stoho nemozem spametat!
A práve takto to vyzerá, keď dievča čaká, že prvý krok urobí chalan.merry12.1 napísal:povedala som m ze som bola hlupa ze preco som doho nehucala aby sme sa dali do kopy a on mi nato ze ved si mohlaa a tak!jooj vtedy mi bolo ete horsie ja nemozem!
Čaká, sedí na zadočku, verí v spravodlivosť a myslí si, že pokiaľ je oná tá pravá, tak ju chlapec osloví a ona šťastná ako nikdy predtým v živote sa mu hodí okolo krku. Žiaľ, nie každej sa táto nádherná chvíľa prihodí práve s tým, ktorého chce ona
Slečny, trochu sa zmodernizujte
Viem že si zaľúbená až po uši, ale si si istá že práve takého chceš? Takého čo si bude poza Tvoj chrbát dohadovať lízačky s kadejakými "peknými" na pokecimerry12.1 napísal:ja ho strasne milujem a nemozem nanho prestat mysliet!po celom roku a mzno ze aj dlhsie sa mi otvorila stara rana po nestastnej laske!som stoho zufala plss pomozte mi ze co mam spravit!!!ja nemozem ja ho velmi lubim! a este mi vcera napisal ci sa znim newylizem!chapete?ja som mu nato povedala ze aj ked cem ale nemozem lebo ma holku a on ze no skoda ked neces tak neces!jooj boze to ma ani nemrzy ved to je kazdy chalan taky!
Pohľadaj si nejakú kamarátku. A nemusí byť práve z pokecumerry12.1 napísal:ale mna myrzy to ze ma holku z ktorou sa moze bozkavat,volat, pisat sms, a tak!a ja som sama!a velmi ALE Z CELEHO MOJHOO SRDIECKA HO LLLLLLUUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!potrebujem teraz nejaku oporu ale koho?nemam nikoho newem co spravim!.som zufala!
a cem mu povedat aspon raz
![]()
A: Cením si, že nelezieš do kapusty jeho frajerke, keďže je zadaný.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
qwerty-xyz