Nieco ako Princ of Perzia
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nieco ako Princ of Perzia
Caute!Nemozete mi prosim poradit,prip. upnut nejaku podobnu akcnu hru ako je Princ of Perzia?? Ale aby mi to islo na Intel pentium 4, 3 GHz proc., 512 Mb RAM, ATI RAdeon 256 MB ... Dikess!
To je kvoli modu ktory spaja prispevky. Ked som napisal ten druhy tak sa spojil s tym prvym a vytvorili novy, takze link ktory si mal v maili na ten prvy uz neplatil.
A na druhy ti mail neprisiel, pretoze ti vzdy pride len jedna notifikacia aj keby sa tu objavilo 5 prispevkov po sebe ale ty si ani jeden neprecital. Takze ak by som napisal jeden prisla by ti notifikiacia a ty by si vosiel do temy, potom by napisal niekdo dalsi prisla by ti dalsia notifikacia. Ale kedze si si neprecital ani ten prvy bolo by to zbytocne.
Chapandos?
A na druhy ti mail neprisiel, pretoze ti vzdy pride len jedna notifikacia aj keby sa tu objavilo 5 prispevkov po sebe ale ty si ani jeden neprecital. Takze ak by som napisal jeden prisla by ti notifikiacia a ty by si vosiel do temy, potom by napisal niekdo dalsi prisla by ti dalsia notifikacia. Ale kedze si si neprecital ani ten prvy bolo by to zbytocne.
Chapandos?