Retro slnecne okuliare

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Molitan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Retro slnecne okuliare

Príspevok od používateľa Molitan »

Zdravím,
už dlhšiu dobu neviem zohnať nejaké takéto slnečne okuliare. Viem kde sa dajú kúpiť, ale stoja okolo 3000Sk a toľko za okuliare nechcem dať. Neviete kde sa lacnejšie dajú nejaké podobné kúpiť?
Prílohy
1418320083410153327350263_L.jpg
15142200863231755228909_L.jpg
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

spytaj sa fotrovcov, ja mam doma minimalne 4 ks take, ale zasa bacha, to co mam su origo adidasy z tych rokov, takze asi uz maju aj hodnotu :D ale vtedy sa to hufne nosilo, takze je velka sanca, ze sa toho po domacnostiach kopa povaluje
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Na eBay stoja do 10 libier aj s postou. (Pri vyhladavani zadaj heslo "wayfarer".)

Mimochodom sa tento model vola wayfarer a original vyraba Ray Ban. V lete som ich videl len v New Yorkeri.

V BA som bol skoro v kazdej optike a tento model od Ray Ban som tam nenasiel. :)

Vela stastia. :)

P.S. Tie Ray Ban stoja tiez okolo 3000SK, takze po nich sa nepozeraj, ak nechces take drahe.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

OMg uz aj na Slovensko to dorazilo :D , v lete tu kazdy druhy/druha mali take okuliare a teraz cez zimu, ram ostal len ciste skla tam maju, alebo dioptrie... No ale kazdy :D
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Retne napísal:OMg uz aj na Slovensko to dorazilo :D , v lete tu kazdy druhy/druha mali take okuliare a teraz cez zimu, ram ostal len ciste skla tam maju, alebo dioptrie... No ale kazdy :D
Holt, 60s style sa vracia, ci uz vplyvom britskeho indie alebo neustalej popularite The Beatles. :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Mám niekoľko párov takýchto na chate. Doteraz som ich používal pri kosení, ale ako vidím tak sa možno ešte zídu aj do spoločnosti
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to sa normalne nosi ? ? ? rofl, ja som myslel ze su to take tie odvazove "party okuliare", ked clovek nutne potrebuje vyzerat jak vool [:vúl:] :-) :-)
Napísať odpoveď