Zdravím
Prednedávnom som si kúpil notebook ktorý je v pohode avšak jeho technické parametre su o niečo horšie a s hraním hier je to bieda.
Pre predstavu aké hry sa na tom približne dajú hrať tu prinášam malý zoznam:
Fallout 2
NFSU 1
Diablo 2
Counter strike 1.6
Deus Ex
...
Novšie hry buď znateľne sekajú alebo vôbec nejdú a tak hľadám alternatívu v starších hrách alebo menej náročných hrách. Mal by som hlavne záujem o nejaké akčné hry alebo závodne (niečo na spôsob NFSU).
Technické špecifikácie PC
* Procesor Intel Atom N270 (1,60 GHz, 533 MHz FSB, 512 KB L2 cache)
* Pamet 1 GB
* Chipset Mobile Intel 945GSE Express (DDR2 400/533 MHz)
Ďakujem
Poraďte hry pre slabší notebook
asi taky isty notebook som mal aj ja, za najvacsi uspech som povazoval uplne bezproblemove hranie Prince of persia: warrior within (VRAJ by mal ist aj two thrones), Flatout 2 na cca stredne detaily (dost prekvapive) a okrem toho uz asi iba warcraft 3, C&C: generals a Warhammer 40k: dawn of war
edit: este som si na mafiu spomenul
pecka hra, som bol strasne rad ze mi to islo, taktiez kamarat ktoremu isli hry horsie ako mne normalne hrava GTA:San Andreas na najnizsich detailoch
edit: este som si na mafiu spomenul
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
%Dakujem za tipy všetky
Stopa: JA som skúšal GTA 3 - Liberty city a je to také pochybné...20FPS to dáva a pokial som na nejakej "rušnej" ulici tak aj o polovicu menej
Tu mafiu skúsim tiež, ale pochybujem že to pojde kedže to je tuším naročnejšie než to GTAčko.
To WoWko potvrdzujem, včera som to hral na najmenších detailoch a fičí to v pohode. Pokial nejdete na Raid alebo Battlegrounds alebo do Stormwindu tak to je v pohode
Stopa: JA som skúšal GTA 3 - Liberty city a je to také pochybné...20FPS to dáva a pokial som na nejakej "rušnej" ulici tak aj o polovicu menej
Tu mafiu skúsim tiež, ale pochybujem že to pojde kedže to je tuším naročnejšie než to GTAčko.
To WoWko potvrdzujem, včera som to hral na najmenších detailoch a fičí to v pohode. Pokial nejdete na Raid alebo Battlegrounds alebo do Stormwindu tak to je v pohode