Vianocny darcek - MP4 prehravac

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
FT
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa FT »

Review na neho, ale že by bol nejako veľmi kladne ohodnotený sa nedá povedať. :?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

FT napísal:Review na neho, ale že by bol nejako veľmi kladne ohodnotený sa nedá povedať. :?
takze tym padom odpadava zo zoznamu...hm...po pravde sa neviem rozhodnut medzi tym verszom a zenom
FT
Light Star
Light Star

Ja osobne ti stále odporúčam ten Creative Zen. Dizajn je jednoduchý, ale pekný, neurazí ani jedno pohlavie. Plus ak nemu kúpiš dáky ten pekný bavlnený obal, do ktorého to dáš, máš vybavené. Podľa mňa sa bude páčiť. :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

FT napísal:Ja osobne ti stále odporúčam ten Creative Zen. Dizajn je jednoduchý, ale pekný, neurazí ani jedno pohlavie. Plus ak nemu kúpiš dáky ten pekný bavlnený obal, do ktorého to dáš, máš vybavené. Podľa mňa sa bude páčiť. :)
asi dam na tvoju radu,este som vsak kukal na tu stranku a hodnotenia a velmi dobre bol hodnoteny aj ten iriver ruzovy,ma vsak len 2" displej,ale hodnotenie lepsie ako iTouch :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lol
neviem ako mozes porovnavat to male pizditko s touchom.... ale ja by som bral to male 2"...kebyze zen je aj v inej farbe tak neni ocom
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Opak napísal:Gangy vysvetlíš mi prečo je podla teba M7 taký shit?
Nie podla mna ale podla takmer vsetkych ludi co si ho kupili, pravidelne totiz citam Emgeton forum :roll: Na jeho adresu sa ludia len stazuju.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vie este niekto nieco poradit??? :roll:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja by som asi kupil tento: http://www.alza.sk/iriver-e100-4gb-microsd-d96451.htm myslim ze pre babu ako stvoreny..
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:ja by som asi kupil tento: http://www.alza.sk/iriver-e100-4gb-microsd-d96451.htm myslim ze pre babu ako stvoreny..
ten sme tu uz prave spominali,je to stylovka,ale nie je moc dobre hodnotena :roll:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

By ma zaujimalo, kolko ludi vyuziva mp3 prehravac na pozeranie videa. Pri chodzi je to nemozne a pri cestovani som si nikdy nevsimla, zeby niekto drzal mptrojku pred sebou a cumel na display dlhsie ako je potrebne na listovanie v playlistoch.
A filmy uz vobec nie. Nie je to zbytocne plytvanie bateriou tie maga dispeje?
To len tak mimo temy :oops:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:By ma zaujimalo, kolko ludi vyuziva mp3 prehravac na pozeranie videa. Pri chodzi je to nemozne a pri cestovani som si nikdy nevsimla, zeby niekto drzal mptrojku pred sebou a cumel na display dlhsie ako je potrebne na listovanie v playlistoch.
A filmy uz vobec nie. Nie je to zbytocne plytvanie bateriou tie maga dispeje?
To len tak mimo temy :oops:
tak neviem ako ostatni (je to mi to teda aj vlastne jedno ci to vyuzivaju alebo nie),ale ja by som to velmi ocenil pri cetovani busom alebo vlakom...cestou do skoly elektrickou by som stihol akurat jednu cast serialu a vo vlaku film...moja holka je tiez serialovy maniak,takze to velmi oceni a myslim ze aj vyuzije,ved mimochodom na to to je aj urcene....asi tak :wink:
a este ma napadla taka vec...preco asi tak na forach je hafo serialov,filmov,klipov a ostatnych veci v *mp4,*3gp a vo vsetkym moznych rozliseniach...asi zijes niekde,kde ludia nevyuzivaju naplno svoje MP3/MP4 alebo to nevedia :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hm no ja takt trosku s tebou nesuhlasim.. lebo dnes je vela ludi co maju mobili ktore podporuju (prehravaju) MP4, MP3, 3GP atd... takze ja myslim ze tieto veci su vyuzivane skor na mobil ako na tu MP3/MP4... a myslim ze ked niekto sa ma rozhodnut medzi mobilom a MP3 tak urcite radsej zoberie mobil aj ked mobil je ovela drahsi.. a co sa tyka displejov tak tie mobili maju ovela vecsie displeje ako MP3.. napr. taky iPhone je to pekna vecicka s mobilom idu tam prehrat filmy... takze nic v zlome ale dnes je vela zariadeni (prehravacov) ktore prehravaju tieto subory teda videa..
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:hm no ja takt trosku s tebou nesuhlasim.. lebo dnes je vela ludi co maju mobili ktore podporuju (prehravaju) MP4, MP3, 3GP atd... takze ja myslim ze tieto veci su vyuzivane skor na mobil ako na tu MP3/MP4... a myslim ze ked niekto sa ma rozhodnut medzi mobilom a MP3 tak urcite radsej zoberie mobil aj ked mobil je ovela drahsi.. a co sa tyka displejov tak tie mobili maju ovela vecsie displeje ako MP3.. napr. taky iPhone je to pekna vecicka s mobilom idu tam prehrat filmy... takze nic v zlome ale dnes je vela zariadeni (prehravacov) ktore prehravaju tieto subory teda videa..
to je super,je taky az jeden iPhone alebo Omnia...povedz mi dalsie,ktore sa mozu zrovnavat s 3" displejmi...su bud mensie alebo maximalne rovnake...takze tak
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

noo ako ja netvrdim ze kazdy mobil ma 3" uhlopriecku.. ale take ako N95, N96 atd. maju dost velke displeje a je ovela viac mobilo ktore maju 3" alebo aj vecsiu uhlopriecku..
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:noo ako ja netvrdim ze kazdy mobil ma 3" uhlopriecku.. ale take ako N95, N96 atd. maju dost velke displeje a je ovela viac mobilo ktore maju 3" alebo aj vecsiu uhlopriecku..
ale ako mozes porovnavat prehravace do 2500 s takymito mobilmi preboha??
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

djxtreme napísal:ale ako mozes porovnavat prehravace do 2500 s takymito mobilmi preboha??
no ako ja neviem ale ja neporovnavam ale ja som hovoril o tomto "preco asi tak na forach je hafo serialov,filmov,klipov a ostatnych veci v *mp4,*3gp a vo vsetkym moznych rozliseniach...asi zijes niekde,kde ludia nevyuzivaju naplno svoje MP3/MP4 alebo to nevedia" takze ja som preto napisal ze vela ludi ma mobil taky a taky preto ze mozu natom pozerat filmy atd...

//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 15:48 )
djxtreme napísal:to je super,je taky az jeden iPhone alebo Omnia...povedz mi dalsie,ktore sa mozu zrovnavat s 3" displejmi...su bud mensie alebo maximalne rovnake...takze tak
noo a este ty si tu zrovnaval ale okej nechcem sa s tebou hadat kaslime nato aky kupis je to natebe my sme ti len radili..
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mas este niekto nieco?...poradte pls
FT
Light Star
Light Star

Myslím, že všetky najlepšie možnosti tu už boli postnuté, takže už je to len na tebe, vybrať si z nich ten, ktorý sa ti bude najviac páčiť.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

FT napísal:Myslím, že všetky najlepšie možnosti tu už boli postnuté, takže už je to len na tebe, vybrať si z nich ten, ktorý sa ti bude najviac páčiť.
asi pojdem do toho zena...bol som aj v jednom PC shope a v tejto kategorii je best on...ale vychvalili tam aj ten ruzovy iriver s 2"...vraj je vynikajuci,teda az na ten displej...ale ja asi pojdem do toho zena...a nevies kde by som zohnal nejaky obal nan alebo tu tvoju spominanu "ponozku"? :D
FT
Light Star
Light Star

Púzdra:
http://www.alza.sk/SK/mp3/prislusenstvo/18843202.htm
http://www.alza.sk/SK/mp3/puzdra-pre-pr ... 848296.htm

No a tie ponožky.. No, však dáke pekné, rozmerovo podobné, čo aj k mobilom napríklad predávajú, choď niekde pozrieť. :wink: Dačo ako toto som myslel. Veď rozmery približne vieš, tak myslím nebude problém.
Napísať odpoveď