Ma tu niekto BlackBerry ... treba vytvorit nejaku komunitu lebo nikoho nepoznam co ma ten telefon a rad by som soom sa spital na nejke veci ktore mi nejdu a tak tak pokial ma niekto skusenosti s tymito telefonmi tak nech da vediet ....
ja mam blackberry 8320 momentalne mam s neho nervy lebo sa vypina pocas hovoru, nevie niekto poradit cim to je ? ci pomoze preistalovat soft alebo ho ist reklamovat uz ma vazne stve diky za radu
kamarat ma ten novy čierny čo je v pomaranči nekce sami hladať nazov tak si to tam pozrite .na stranke .......ale povedal mi toto pokial nemaš net a nepišeš furt emaly alebo niesi na icq cely den tak ten mobil neni nič extra pretože za tu cenu sa daju najsť aj ine pokial nemaš net pokial hej tak je to super mob.
dair napísal:Blackberry Storm vyzera dost huste. Tak teraz uz iPhone really suxx
telefon bez wifi nema sancu prebrat zakaznikov od applu, navyse to browsovanie(a ovladanie ako take) ma daleko od toho iphonackeho (samozrejme je to len moj nazor)
havko-mt napísal:ja mam blackberry 8320 momentalne mam s neho nervy lebo sa vypina pocas hovoru, nevie niekto poradit cim to je ? ci pomoze preistalovat soft alebo ho ist reklamovat uz ma vazne stve diky za radu
ja mam tiez 8320 from Orange a robi to preto pretoze mas spustenym vela aplikacii nestlacaj ESC ( tota sipka ) ale daj si menu a potom daj Zatvorit
hmm to znie ako mozna chyba, ale nezda sa mi ze by boli nejake aplikacie spustene ked to roby, lebo ono to roby aj hned po spusteni mobilu, inak je nieco take v tom fone ako prehlad spustenych aplikacii?
alebo nieco ako zistenie zatazenia operacnej pamete? lebo sa mi nezda ze to roby preto pocas jedneho hovoru ktory trva priblizne 20 min sa vypne aj 15 x to je hrozne a este horsie je to ze je to novy mob. ktory ma 3 dni, takze teoreticky by mal slapat
ja mam BB 8320,hned ako bol novy putoval do opravy, , prehrali soft teraz ide ok ja som s nim spokojny ale 8120 nepoznam tak neviem povedat, 8320 je super pre mna
tak vcera som dostal konecne Blackberry Pearl 8120 a musim povedat ze qwerty klavesnica SUXX na ntu. Phone je super ale klavesnica to cele dost kazi. Rozhodol som sa ho teda predat dalej a presedlam na SONY ERICSSON G900 co je dost podobna vecicka s touch displayom atd..
cafte nema niekto document to go premium na blackberry? neviem to nikde najst
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2009, 22:21 )
zatial som to nikde nenasiel nemato fak nikto? je fakt problem zohnat aplikacie na Blackberry ako vidim iba same trial verzie nachadzam toho documet to go, alebo ak nie to tak nevie niekto nahodou o inom programe co by otvoril pdf format alebo excel a dovolil aj vytvarat world dokumenty?