No a? Vratili by sme sa do cias kedy este boli krali (myslim ze Monako je kniezactvo alebo take nieco). Len by na nich dohliadali obcania (aby si nerobili co sa im zachce ako kedysi).hojko napísal: A prezident + par ludi by riadilo stat, schvalovali zakony...???
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
mastermind
VIP
ehm teraz budem OT tej temy o kt sa tu teraz diskutuje. ale pozeral som dnes na Markize Na telo. bol tam financ majster Miklos. no a bol tam aj nejaky poako zo smeru(neviem meno). ale len tolko chcem povedat ze SMER by mali zakazat!!! tie <|> co tam rozpraval, tie populisticke reci.... tak mi bolo zle z neho. joj. a hned potom islo na jojke nieco podobne. a zase tam bol miklos a ten isty fasinger. vam poviem ze toho cloveka by mali vykazat zo slovenka... SMER sucks!!!
no a teraz k tomu o com tu debatite. ten post co poslal t0m4s3 sa velmi podobal tomu co mi rozpravali moji znami kt boli v USA studovat alebo robit Aupair... proste ze to bolo....
no a teraz k tomu o com tu debatite. ten post co poslal t0m4s3 sa velmi podobal tomu co mi rozpravali moji znami kt boli v USA studovat alebo robit Aupair... proste ze to bolo....
No tak som si precital strany spamu a neda my nevyjadrit sa!
Je to preklad z madarciny
"Všetko späť!
Nad Ostrihomom maďarská zástava, ale čaká ešte na Komárno,
Bratislavské korzo, most a zrúcaninu košického hradu.
Ľud Lučenca, Rožňavy, Užhorodu prijíma naše heslo!
Všetko späť, všetko späť, všetko späť!
Späť každý vrch - dolinu našej krásnej Hornej zeme!
Späť každý jeden dub našich bohatých lesov!
Rieky, ktorých vodu naša zem pije!
Dolinou Váhu sa maďarská pieseň vznáša do vysokého neba,
A na hrebeňoch Karpát naše fakle horia.
Nitra, Ipeľ a malý Hornád má dnes ešte čisté vody,
sčervenieva však, ak nedostaneme všetko - všetko späť!
Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť!
Bude, bude, bude, napriek tomu bude,
Na horách a v dolinách hostina, oslava bude!
naše ešte budú Košice, Bratislava, Prešov!
Akokoľvek sa vzpierajú,
vztekajú - nadrapujú,
O to, to, to sa postará bravúrny Maďar!
táto krajina znova len naša bude.
Naša bola tisíc rokov,
ani jednu dedinu im nenecháme,
toto, toto, toto bude vierovyznaním každého Maďara.
Bude, bude, bude napriek tomu bude,
Maďarsko znovu veľké a šťastné bude!"
Túto kazetu či CD možno bezproblémovo dostať v Maďarsku v predajniach s CD nosičmi. Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva, a obsahuje viacero revizionistických piesní, týkajúcich sa i Srbska, Rumunska a ostatných častí bývalého Uhorska.
Btw: vyhladaj si v slovniku slovo extremizmus(v tom slovenskom slovniku)
Ako ti to bolo jasne, to ti poviem ze by ma to setsakramentsky zaujimalo!!Les napísal: Ja som z CSSR usiel pred komunistami, ale to, ze komunizmus a hlavne komunisticke myslenie nieje mrtve, uz mi bolo jasne po prvej navsteve Slovenska.
Toto snad nemyslis vazne??!! Ty asi vazne nevies co pisat! Si zisti rozdiel medzi Eropov a zvyskom sveta v tej dobe a mozno zistis preco vznikli tie vojny tu!! Inak bez tych vojen by bolo USA teraz velke hovno na velkom kontinente!!Les napísal:Je zaujimave, ze obidve svetove vojny sa zacali v "tolerantnej" a "mierumilovnej" Europe a nie niekde v USA alebo v Azii.
Ako ti uz niekto pisal pozri si Farenheit 9/11 a aj Bowling for columbine a zistis co su americania zac!!Les napísal:Slovania s usmevom na tvari pachaju vojnove zlociny so sadizmom, ku ktorym maju blizko len gestapaci. Vid. napr. Haagsky medzinarodny tribunal pre vojnovych zlocincov, ktora je plna srbskych, chorvatskych a albanskych sadistov, ktorych este aj dnes ludia vo svojich krajinach povazuju za narodnych hrdinov.
Myslim ze na mieste Tisa by urobil kazdy to iste a ak nie tak by sme boli teraz pravdepodobne polmilionovy narod!Les napísal:Musim sa ta spytat na jednu vec- ze "milujes" napr. takeho Tisa, Hlinku a pod.?
Mne to je uplne jedno, ale ak si niekto spieva nieco taketo tak nim pohrdam(zdroj:PROP.SK)!!>>Les napísal:Co sa tyka obcanov madarskej narodnosti zijucich na Slovensku, si zapamataj jednu vec: maju Slovenske obcianstvo. A to je koniec diskusie, lebo vsetci povazuju za svoju vlast Slovensko a nie Madarsko ako si to mnohi tzv. "hejslováci" namyslaju
Je to preklad z madarciny
"Všetko späť!
Nad Ostrihomom maďarská zástava, ale čaká ešte na Komárno,
Bratislavské korzo, most a zrúcaninu košického hradu.
Ľud Lučenca, Rožňavy, Užhorodu prijíma naše heslo!
Späť každý vrch - dolinu našej krásnej Hornej zeme!
Späť každý jeden dub našich bohatých lesov!
Rieky, ktorých vodu naša zem pije!
Dolinou Váhu sa maďarská pieseň vznáša do vysokého neba,
A na hrebeňoch Karpát naše fakle horia.
Nitra, Ipeľ a malý Hornád má dnes ešte čisté vody,
sčervenieva však, ak nedostaneme všetko - všetko späť!
Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť!
Na horách a v dolinách hostina, oslava bude!
naše ešte budú Košice, Bratislava, Prešov!
Akokoľvek sa vzpierajú,
vztekajú - nadrapujú,
O to, to, to sa postará bravúrny Maďar!
táto krajina znova len naša bude.
Naša bola tisíc rokov,
ani jednu dedinu im nenecháme,
toto, toto, toto bude vierovyznaním každého Maďara.
Bude, bude, bude napriek tomu bude,
Maďarsko znovu veľké a šťastné bude!"
Túto kazetu či CD možno bezproblémovo dostať v Maďarsku v predajniach s CD nosičmi. Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva, a obsahuje viacero revizionistických piesní, týkajúcich sa i Srbska, Rumunska a ostatných častí bývalého Uhorska.
Neviem kde si prisiel k tvojmu % vyjadreniu nastevujucich toto forum, ale dufam ze si to nemyslel vazne, lebo potom by si si mal precitat ako sa robi statistika alebo predbezne zistovanie a nie tu len tak tresnut co ma napadne a pomedzi to nas vsetkych odsudit ze sme nenormalni, pritom my sme ovela normalnejsi ako amici a aspon sa nestrielame ako sialeny uz v zakladnych a strednych skolach!!Les napísal:Ruku na srdce, toto forum navstevuje velke % skinov, xenofobov a tzv. hejslovákov. Ludia ktori sem prispievaju niesu v nazorovej vacsine obyvatelov Slovenska. Chvalabohu ! Ale ja ked som na Slovensku, tak sa snazim stykat len s normalnymi Slovakmi. Narozdiel od vas
Ja tiez nenavidim komunizmus, fasizmus a podobne totality! K tym abnormalnym a extremistickym nazorom si prisiel kde, ked si na slovensku velmi malo? Som z BB(stredne slovensko!!!!!) a myslim si ze moje nazory nie su ani kusok extremisticke!Les napísal:Ako som uz napisal predtym, ja som si nevybral, kde som sa chcel narodit. Komunizmus som nenavidel a nenavidim, teraz ho uz na Slovensko nemate, ale ako vidim extremisticke a abnormalne nazory ludi hlavne so stredneho Slovenska pretrvavaju.
Btw: vyhladaj si v slovniku slovo extremizmus(v tom slovenskom slovniku)
no ja chcem pocut co je na amerike dobre. ako som povedal mam tam dost znamych a nik, absolutne nik tam nechce ostat byvat. v amerike neexistuje rodina, 18 rokov a chod si po svojom, len malo ludi drzi deti doma (tak ako sa to ukazuje vo filmoch). mame tam aj rodinnych znamych, ktori maju dost penazi a aj ty poslali deti kade lahsieLes napísal:Tom: Ja som si nevybral, kde by som sa chcel narodit, keby som mal na vyber, tak co uz teraz viem o USA, urcite by som ju vybral za krajinu, v ktorej by som sa chcel narodit aj zit. Ja sa za Slovaka nepovazujem, som American slovenskeho povodu. Ja si myslim, ze kazdy clovek by mal mat tu sancu zit a byt stastny v tej krajine, kde naozaj sa mu paci, co sa tyka aj ludi. Ako som uz napisal predtym, ja som si nevybral, kde som sa chcel narodit. Komunizmus som nenavidel a nenavidim, teraz ho uz na Slovensko nemate, ale ako vidim extremisticke a abnormalne nazory ludi hlavne so stredneho Slovenska pretrvavaju. To som vsak aj stale vedel, pocas komunizmu to existovalo tiez, ale nemohlo sa to nahlas vyslovovat. Ja Vam zo srdca prajem, aby ste boli spokojni a stastni na Slovensku, tak ako ja som v USA. Rozdiel je v tom, ze ja Vam to prajem zo srdca a Vy mne nie. A to uz je chore.
jednoducho americania su magori, nevedia co je radost zo zivota!
malokto je tam normalny!
a este by som chcel podotknut ze americania ako taky niesu, vsetko su len vystahovalci a myslia si ze su gangstri
ta krajina je tak tupa, ako afrika. to skolstvo tam stoji za hovno, je to vidiet pri porovnavani stredoskolakov vo svete, su vzdy posledny.
jednoducho na americanov mam svoj nazor, na teba nie, nepoznam ta ale opis mi co je tam take super. ako tvrdi moj otec "amerika je tu"
je vidiet ze si zarobil bez podvodov sam! a dost
Keby som sem zase napisal, co je na USA super a co nie, zase by ste sa na mna osocili, je to zbytocne sem nieco o USA pisat. Napisal som toho uz dost a koho zaujima moj nazor moze si to najst a precitat. Ty si admin a tiez urazas Americanov. Asi to mas povolene a pravidla pre teba neplatia.lammer napísal: no ja chcem pocut co je na amerike dobre. ako som povedal mam tam dost znamych a nik, absolutne nik tam nechce ostat byvat. v amerike neexistuje rodina, 18 rokov a chod si po svojom, len malo ludi drzi deti doma (tak ako sa to ukazuje vo filmoch). mame tam aj rodinnych znamych, ktori maju dost penazi a aj ty poslali deti kade lahsie
malokto je tam normalny!
a este by som chcel podotknut ze americania ako taky niesu, vsetko su len vystahovalci a myslia si ze su gangstri
ta krajina je tak tupa, ako afrika. to skolstvo tam stoji za hovno, je to vidiet pri porovnavani stredoskolakov vo svete, su vzdy posledny.
jednoducho na americanov mam svoj nazor, na teba nie, nepoznam ta ale opis mi co je tam take super. ako tvrdi moj otec "amerika je tu"
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim si, ze Americka ambasada na Slovensku profituje z nicoho. Zaplatit poplatok 100 dolarov pri poziadani viza a denne dostane vizum len par ludi (5), tak to je pri navstene okolo 70-100 ludi denne pekna suma penazi... Ja len tolko o tych vizach a politike USA pri udelovani viz.Les napísal:No hej, nedostal(a) vizum, tak potom kyda na ameriku, to je celkom pochopitelne.
-
mastermind
VIP
-
t0m4s3
Admin
este stale si mi neodpovedal, ze co ma nepridelenie viz spolocne s tym prispevkom od ceskeho obcana co bol v USA?Les napísal:Tentoraz s hojkom musim suhlasit. Ten poplatok je koli tomu, ze toho cloveka presetria, ci nema kriminalny rekord, ci nebol uz niekedy z USA vyhosteny, ci nema mravnostne delikty a pod.
-
ikovan
Darca
Ludia tu basne som videl prvykrat ale verim ze Madarov u nas (tak na politickej scene ako aj obyvatelov) som videl posledny...
LES ak citas tento odkaz a plus par odkazov predomnou hlavne tu basen
tak mas dve nazorove moznosti:
1. bud si uvedom čo su Madari (ale to bude tazke lebo ty zijes v Amerike a počas komunizmu sa tu uznaval Komunisticky internacionalizmus)
2. alebo sa radsej sa staraj o spoločenske problemy vašho Melt pot-u a vyjadruj sa k nemu ale ak nepoznas problematiku nehovor ze ty si za Madarov lebo si robis hambu
..........................................................
A čo sa tyka predoslich prispevkov dakujem za hodnotny prispevok vsetkych nazorovo racionalnych ludi
LES ak citas tento odkaz a plus par odkazov predomnou hlavne tu basen
tak mas dve nazorove moznosti:
1. bud si uvedom čo su Madari (ale to bude tazke lebo ty zijes v Amerike a počas komunizmu sa tu uznaval Komunisticky internacionalizmus)
2. alebo sa radsej sa staraj o spoločenske problemy vašho Melt pot-u a vyjadruj sa k nemu ale ak nepoznas problematiku nehovor ze ty si za Madarov lebo si robis hambu
..........................................................
A čo sa tyka predoslich prispevkov dakujem za hodnotny prispevok vsetkych nazorovo racionalnych ludi
-
Komo
Star
lammer, uplny suhlas..bol som v USA minuly aj predminuly rok..mal som moznost na vlastnej kozi vyskusat co je to ked ta "vlastny" dodrbavaju a vravia ze ake to mate lahke ked mate vizum...vacsina ludi si myslela ze aky budeme nadseny s celej posratej USA, ze padneme na zadok ked uvidime K-MART alebo WALL-MART, alebo nedaj boze SEARS-TOWER... poviem ti amicka vlada masiruje ludom mozgy ze ako super je u nas...lammer napísal: no ja chcem pocut co je na amerike dobre. ako som povedal mam tam dost znamych a nik, absolutne nik tam nechce ostat byvat. v amerike neexistuje rodina, 18 rokov a chod si po svojom, len malo ludi drzi deti doma (tak ako sa to ukazuje vo filmoch). mame tam aj rodinnych znamych, ktori maju dost penazi a aj ty poslali deti kade lahsie
malokto je tam normalny!
a k tomu vyjadreniu tvojho otca ze "amerika je tu" taktiez upny suhlas
Ale uvedom si to ze kto nezazil tazko pochopi... skoda
...ak by niekto nechapal co je ze ked ta "vlastny dodrbavaju" tak to je to, ze kym si moj otec nenasiel dobru robotu tak ho jeden vychodniar vyviviaval a mal take sproste reci ze on je nieco "viac"....
cela AMERIKA stoji na pristahovalcoch - aj na NAS!
no a teraz k tej slovenskej politike: vzdy mi starka alebo mama vravela ze ked uz budem moct volit ze mam ist, ze nech si sam zvolim svoju "buducnost", len problem je ten ze ja v tomto "chaose" ziadnu buducnost nevidim, rozmyslam ze ked uz budem mat tych 18 ze vobec nepojdem volit..
tak tak ja budem mat 21 a este ani raz som nebol volit (a naco)no a teraz k tej slovenskej politike: vzdy mi starka alebo mama vravela ze ked uz budem moct volit ze mam ist, ze nech si sam zvolim svoju "buducnost", len problem je ten ze ja v tomto "chaose" ziadnu buducnost nevidim, rozmyslam ze ked uz budem mat tych 18 ze vobec nepojdem volit..
ved nemam ani koho (ako som spomenul vyssie tak by som vsetkych vyhodil)