Winrar - hromadne rozbalenie zaheslovanych rar-ov
Winrar - hromadne rozbalenie zaheslovanych rar-ov
Ahoj pomozete mi ako na to? mam stiahnute vsetky serie jedneho serialu konkretne 10...kazdy diel je v dvoch raroch...a nechce sa mi to rozbalovat po jednom...proiblem je ze je to zaheslovane a neviem ako zadat hromadne rozbalenie a pouzit na to main heslo...
DAKUJEM
DAKUJEM
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ešte jeden príspevok napíšeš farebne a basa.
K téme: nedá sa to. Ludia za posledných 5-10 rokov používania počítača prešli na ďalší stupeň evolúcie, ktorý sa vyznačuje nadmernou lenivosťou. Čo je ale ešte horšie, myslia si že všetko sa dá. Ak aj existuje nejaký super špeciálny program ktorý si napísal niekto za rovankým účelom ako to chceš ty, kým ho nájdeš budeš to mať rozbalené. A sa čudujem že sa ti to potom chce pozerať, pri tolkej lenivosti
K téme: nedá sa to. Ludia za posledných 5-10 rokov používania počítača prešli na ďalší stupeň evolúcie, ktorý sa vyznačuje nadmernou lenivosťou. Čo je ale ešte horšie, myslia si že všetko sa dá. Ak aj existuje nejaký super špeciálny program ktorý si napísal niekto za rovankým účelom ako to chceš ty, kým ho nájdeš budeš to mať rozbalené. A sa čudujem že sa ti to potom chce pozerať, pri tolkej lenivosti
Myslis ze zelena je s tvojim nickom cool? Stavim sa ze ostatnych to bude tak ako mna len otravovat...
A tiez by som rad vedel ako by som mohol pri rozbalovani vytvorit queue ako napriklad v Total commanderi pri kopirovani (F5 a potom F6), lebo ked tak ako si aj ty povedal stiahnem napriklad komplet seriu nejakeho serialu nechce sa mi do kazdeho priecinku s jednou epizodou chodit, dat rozbalit a cakat a potom zas...
A tiez by som rad vedel ako by som mohol pri rozbalovani vytvorit queue ako napriklad v Total commanderi pri kopirovani (F5 a potom F6), lebo ked tak ako si aj ty povedal stiahnem napriklad komplet seriu nejakeho serialu nechce sa mi do kazdeho priecinku s jednou epizodou chodit, dat rozbalit a cakat a potom zas...
ja ked mam vela suborov tak to robim takto:
najprv cez prikazovy riadok vypisem do suboru vsetky RAR subory vo vsetkych podzlozkach
potom otvorim unrar.bat v notepade a pridam pred kazdu cestu:a za cestukde HESLO je heslo k raru... ulozim a pustim unrar.bat
pre lepsie pochopenie ten unrar.bat by mal vypadat nejak takto:
najprv cez prikazovy riadok vypisem do suboru vsetky RAR subory vo vsetkych podzlozkach
Kód: Vybrať všetko
dir *.rar /S /B > unrar.bat Kód: Vybrať všetko
winrar e "Kód: Vybrať všetko
" -pHESLOpre lepsie pochopenie ten unrar.bat by mal vypadat nejak takto:
WinRAR e "C:\Documents and Settings\user\Desktop\work\rar\1\1.rar" -pasdfg
WinRAR e "C:\Documents and Settings\user\Desktop\work\rar\2\2.rar" -pasdfg
WinRAR e "C:\Documents and Settings\user\Desktop\work\rar\3\3.rar" -pasdfgheh pocuj moderator...tu co pises za veci? co je koho do mojej lenivosti? ked mam stiahnutych 10 seri priatelov po 24 castiach tak sa mi vaaazne nechce 240x po sebe zadavat heslo...aka lenivost? dalej uz som ti pisal aj ss...podla ktoreho pravidla nesmiem menit farbu pisma? pravidla mam precitane a pozrel som si ich este raz teraz....
a ty clovek pod nim...cool? no a? co mas za problem? je tu taka moznost? je...tak ju vyuzivam...zakazane su smajle v hojnom pocte a nie toto...
chlapi(baby?) laskavo sa starajte o temu a nie o to ci ja chcem alebo nechcem byt zo zelenym textom cool a ci som alebo nie som lenivy...nie je to vas problem...
a poslednemu prispevku dakujem,
PEACE
a ty clovek pod nim...cool? no a? co mas za problem? je tu taka moznost? je...tak ju vyuzivam...zakazane su smajle v hojnom pocte a nie toto...
chlapi(baby?) laskavo sa starajte o temu a nie o to ci ja chcem alebo nechcem byt zo zelenym textom cool a ci som alebo nie som lenivy...nie je to vas problem...
a poslednemu prispevku dakujem,
PEACE
takze trochu som to zlednodusil:
staci vytvorit vytvorit *.bat subor (napr. run.bat) a zapisat don:
ps.: ked tie subory niesu zaheslovane tak tam treba zadat hocijake heslo (nesmie to byt bez hesla)
//edit: Gangy a tento sposob nefunguje?
staci vytvorit vytvorit *.bat subor (napr. run.bat) a zapisat don:
@echo off
del unrar.bat /f /q
set /p heslo=zadaj heslo k rarom:
for /r %%X in (*.rar) do (echo winrar e "%%X" -p%heslo% -ibck -o- -y >> unrar.bat)
unrar.bat//edit: Gangy a tento sposob nefunguje?
Gangy skus ten druhy sposob...
som teraz skusal dva filmy tak rozbalit a ide to:
//edit: znova som to upravil:
som teraz skusal dva filmy tak rozbalit a ide to:
//edit: znova som to upravil:
@echo off
xcopy "C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" /q /y
set /p heslo=zadaj heslo k rarom:
for /r %%X in (*.rar) do (winrar e "%%X" -p%heslo% -ibck -o- -y)
del winrar.exe /f /qked tam zadas heslo a archiv nieje zaheslovany tak sa aj tak rozbali... to zadane heslo sa pri nezaheslovanych archivoch bude proste ignorovat
ked chces odstravit to pytanie sa na heslo tak mozes vyskusat toto:
ked chces odstravit to pytanie sa na heslo tak mozes vyskusat toto:
@echo off
xcopy "C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" /q /y
for /r %%X in (*.rar) do (winrar e "%%X" -ibck -o- -y)
del winrar.exe /f /q