Strana SaS

Diskusie na politické témy...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

braino.swk napísal:ad2 - to ze zbieram par podpisov este absolutne nehovori nic o mojich politickych ambiciach, ktore ani nemam.
Ako vlastne zbieraš tie podpisy? Kde sa to dá podpísať?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kali520 napísal:Mozno prinesie akurat tak novu farbu.

V clanku v uvode temy som sa vyjadroval, a stale na mna posoby ako by ta strana bola nejaka odroda SDKU.
Nie je to odroda SDKU, no je to tiež pravicova až liberalna strana (uvidíme na konečnom programe). A presne taká mne vyhovuje.

Slay: Odvážne slová. Je to kuriozne, no svojím vytupovaním mi pripomínaš práve Fica. Odborník, ktorý skritizuje všetko. Vie presne, ktoré veci su zlé a ktoré treba napraviť. No neprichádza s konkretnymi riešeniami.
Len pre zaujímavosť - zaujímalo by ma, ake vlastnosti by mal mať ideálny kanditát, aby si ho šiel voliť a mohol spokojne vyhlásiť, že s ním sympatizuješ. Mám taký pocit, že si tak trocha serieš pred vlastné dvere.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Keď by si Sulika a spol. nešiel voliť, tak prečo pre nich pracuješ???? To len preto aby tu Fico a spol. neboli večne????? Človeče, ty máš veľmi zaujímavé motivácie a dôvody, na to aby si niečo robil......... No jo, to je ten liberálny idealizmus....... Ak mám byť ale úprimný, ako som sa už vyjadril, tak predpokladám (ale môžem sa aj mýliť samozrejme), že Sulíkova strana slovenskú pravicu definitívne potopí......... a potom tu toho Fica a spol. budete mať ešte dlho........
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

JaJeNiektoIny napísal:Ako vlastne zbieraš tie podpisy? Kde sa to dá podpísať?
ja to vlastne len pomaham zbierat kamaratovi ktoreho tato strana oslovila (urcite viac ako mna), je to taky obycajny podpisovy harok kt. najdes tu:
http://web.sulik.sk/down/Sloboda_a_Solidarita.pdf
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

JaJeNiektoIny napísal:Pozerám, že mali nakoniec 15%, ale aj tak neviem presne čo si tým chcel povedať.
mal som na mysli rok 2006 a ze ked sa Sulik bude v predvolebnych tabulkach nachadzat niekde okolo 3-4%, tak kludne po vysledkoch moze byt v parlamente.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

killa_bee: Nie je potrebnych 5 percent, aby sa dostal do parlamentu??? Ci narazas na nieco take ako spravil Kanik a SDK pocas volieb 2002???
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Je potrebnych 5%. Co som mal ma mysli je to, ze pred buducimi volbami, hypoteticky, ked sa bude Sulik pohybovat okolo 3-4% v prieskumoch, tak nie je vylucene, ze nakoniec sa urcita mnozina nerozhodnutych volicov nakoniec rozhodne pre neho, co ho v konecnom dosledku moze prekopnut cez 5% hranicu, cize do parlamentu.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Toto asi patrí do tejto témy: Určité etnikum
To je politický korektný názov pre našich počerných bratov a bez ohľadu na to, aký názov zvolíme, ide popri prvom pilieri o najväčší problém našej spoločnosti. Zatiaľ čo problém s prvým pilierom je výlučne o peniazoch a existuje prinajmenšom návrh riešenia, problém s rómskou populáciou je výrazný vo viacerých dimenziách a riešenie v nedohľadne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

JaJeNiektoIny napísal:Toto asi patrí do tejto témy: Určité etnikum
Nejak tomu ale neverim ze s ciganskym problemom bude nieco robit.

Predsa len ku ciganom ma vacsina ludi odpor, aj ked to neradi priznavaju, takze to vidim zo strany Sulika ako nejaku formu reklami alebo ziskavanie hlasov.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

kali520 napísal:takze to vidim zo strany Sulika ako nejaku formu reklami alebo ziskavanie hlasov.
no to je myslim normalne pre novovznikajucu stranu
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Čo hovoríte na toto?

Richard Sulík: Predstavujem Vám môj tím
Na výzvu pridať sa k nám reagovalo vyše 400 ľudí, z ktorých prípravný výbor vybral 100 zakladajúcich členov. Z nich sme zostavili tím ľudí, s ktorými tiahneme do boja za správnu vec. O každom jednom z nich som presvedčený, že majú potrebnú odbornosť a dobrú povesť a že im ide o to, aby táto krajina bola o niečo lepšia.
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

cital som

velke plus ze tam ma mladych(aj ked chren mi tam hrozne vadi), bolo by fajn keby sa dostali do parlamentu

btw ta visnovska je neskutocne sexy :D
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:lol: uff uff.. kolko tam ma este neobsadenych miest.. a tuna na fore mame tolko ambicioznych svetomenicov.. no toto.. sup sup sa tam prihlaste nech sa nemusim strachovat o svoju buducnost.. :aasmile1:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

slay napísal::lol: uff uff.. kolko tam ma este neobsadenych miest.. a tuna na fore mame tolko ambicioznych svetomenicov.. no toto.. sup sup sa tam prihlaste nech sa nemusim strachovat o svoju buducnost.. :aasmile1:
ach ach, kolko ironie...A co ked? Hm? Ironia + pesimizmus, ktore nie su na mieste = choroba Slovakov...
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

kali520 napísal:Nejak tomu ale neverim ze s ciganskym problemom bude nieco robit.

Predsa len ku ciganom ma vacsina ludi odpor, aj ked to neradi priznavaju, takze to vidim zo strany Sulika ako nejaku formu reklami alebo ziskavanie hlasov.
Kali cuduj sa ale nie vsetci maju odpor...Ten Vladimir Schwandtner co figuruje v Sociálnej a rómskej problematike tak toho poznam...
Ten k romom urcite ziadny odpor nema...On lieci vselijakych narkomanov a drogovo zavislych jedno ci ciganov alebo bielych...nema ziadny ustav ani nic podobne vsetkych ma vo svojom vlastnom dome!Zo zaciatku ich liecil len tak(nedostaval ziadnu podporu od statu)az neskor mu zacali davat almuznu...Takze ten o tejto problematike urcite nieco vie a navyse to ani nerobil koli ziskom!...neviem presne kolko ludi takto liecil ale vyliecil ich vsetkych...
Takze si predstav ze by si do svojho domu zobral nejakych romov navyse drogovo zavislych...ja by som to teda urcite nedokazal...

Inak nemyslim si ze by sme potrebovali novu stranu...vzdy len slubuju co vsetko zmenia k lepsiemu ale povacsine to zostane len pri tych sluboch...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hirwils pisal som vacsina nie vsetci :roll:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

a co takto zaviest volebne pravu pre tych,ktorych platia dane?viem,ze v polofeudalnom Rak.-Uhorsku mohli volit ti,ktori mali nejaky majetok,a hlas vysokoskolaka sa pocital za 2 hlasy a pod.a zeny tusim ani nemohli volit(s tym jedinym by som dnes uz nesuhlasil)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

taurus666 napísal:a co takto zaviest volebne pravu pre tych,ktorych platia dane?viem,ze v polofeudalnom Rak.-Uhorsku mohli volit ti,ktori mali nejaky majetok,a hlas vysokoskolaka sa pocital za 2 hlasy a pod.a zeny tusim ani nemohli volit(s tym jedinym by som dnes uz nesuhlasil)
To by v dnešnej dobe neprešlo. A nepatrí tvoj príspevok do inej témy? http://www.hojko.com/ludia-chodte-volit-t52513.html
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

teraz ked uz prasklo ze sa kupcilo s hlasmi sa moze zacat aj ozivovanie opozicie ... mali by popadat hlavy ktore su uz dlho obrazom korupcie a mali by dojst mlade tvare s novymi reformami ... teraz prichadza do hry sulik (podla mna) ... fico bude mat povest posramotenu skandalmi jeho vlady a fin. kriza ho tiez utopi (vsetky dosledky mu ta lahko ovplivnitelna zberba pripise na ucet) ... staci dobre miereni marketing ...

by sa mozno hodilo nieco na sposob I'm a MAC and I'm a PC ... na sposob ja som modry a ja cerveny a polopate na kratkych scenkach predstavyt vyhody znalostnej ekonomiky oproti social. zmyslaniu
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pom, bohuzial/nastastie, predstavenim svojho velebneho timu sa o dobre mierenom marketingu urcite hovorit neda, IMHO.

Napr.
  • "Súdnictvo a spravodlivosť - Peter Pihorňa, 28r.

Peter vyštudoval právo a dva roky robil právnika v Dexia banke, ktorú medziiným zastupoval na konkurzoch. V súčasnosti pracuje v advokátskej kancelárii svojho otca."
Toto sa ma vyjadrovat (a v buducnosti mozno viest) jeden z najsofistikovanejsich polierov nasho statu?

Osobne si myslim, ze Sulik nezacal najlepsie (bez ohladu na volebny team). Svoju politiku totiz nemoze stavat takmer vylucne na nespokojnosti byvalych volicov sucasnej opozicie s tymito stranami, ale uvidime s cim bude prichadzat dalej...
Napísať odpoveď