youtube vyssia kvalita videa
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
youtube vyssia kvalita videa
nazdar,chcem sa spytat ci sa da nejako nastavit pri uploadovani videa na youtube aj kvalita videa..viem ze po uploadnuti videa s vyssou kvalitou si ho server upravi na mensiu kvalitu,ale videl som aj take videa kde su dve moznosti na vyber. diki za radu 
-
vrtulnik
Medium Professional
Re: youtube vyssia kvalita videa
Ked som ja uploadoval video tak mi to automaticky spravilo a nastavit manualne s tym som sa este nestretol..tego2000 napísal:nazdar,chcem sa spytat ci sa da nejako nastavit pri uploadovani videa na youtube aj kvalita videa..viem ze po uploadnuti videa s vyssou kvalitou si ho server upravi na mensiu kvalitu,ale videl som aj take videa kde su dve moznosti na vyber. diki za radu
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
diki nejako sa s tym pohramvrtulnik napísal:Ked som ja uploadoval video tak mi to automaticky spravilo a nastavit manualne s tym som sa este nestretol..
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 14:32 )
uploadnut sa uploadne,ale kvalite je ovela horsiahojko napísal:Predsa video sa uploadne v kvalite ako je, ale treba potom pri prehravani zvolit vysoku kvalitu videa, tusim sa prida nejaky znak do odkazu s videom.
-
awtt
Medium Professional
V minulom týždni YouTube začalo testovať prehrávanie 720p videí, ktoré sú tak teraz vďaka širokouhlému prehrávaču pri prehrávaní výrazne väčšie. Ukážku 720p videa si je možné pozrieť napríklad tu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&fmt=22-
Šu-Do
Redeemer
mne to seka, pretoze mam shit CPU, kamaratovi na E2140 to neseka vobec.. a dalsiemu na AMD predpokladam 2800+ taktiez nesekne.. i ked CPU mu ide 94-100%..
. .ale videa taketo budu nadherne
//shark.. tak to je uz ine ako u mna
u mna ako keby to bolo skladane z obrazkov ktore sa prepinaju po jednej sekunde 
//shark.. tak to je uz ine ako u mna
Mne to tiez neseka a to mam C2D 1.8 GHz, 2 GB RAM a 8600M GT. A kedze sa tu uz neriesi upload ale HD, tak pokracujte prosim tu: http://www.hojko.com/youtube-lepsia-kvalita-t91427.html