darcek pre priatelku na 18ku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
marcello
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

darcek pre priatelku na 18ku

Príspevok od používateľa marcello »

Zdravim setkych zalubenych aj nezalubenych.
Uz dlhsiu dobu uvazujem nad tym co kupit priatelke na narodky na 20. december. Dost blby datum co sa tyka spatosti s Vianocami ale prave preto jej nechcem kupovat ziadny darcek(to si necham na Vianoce) ale nieco originalne je vymysliet. Byvam asi pol hodku od Bratislavy takze vas poprosim aj o darceky, ktore su mozne zrealizovat aj tam. Som zvedavy na vase namety a vopred dakujem za rady. Uvazoval som nad prekvapenim u nej doma,ze by prisla domov a vsetci by ju tam cakali(tie prekvapenia z americkych filmov urcite poznate).
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

nvm no =D skus nieco vyrobit sám ak mas na nieco talent =))
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja som to urobil asi tak,ze som kupil kyticu ruzi a rano sadol na prvy bus,este teda vopred sa dohodol s jej mamou nech je rano odomknute a priblizne o 6 som ju zobudil s ruzami v ruke...myslim ze tymto nic nepokazis,pretoze baby to miluju a navyse to nie je ani nejak financne narocne...ja som jej este kupil prsten,ale kludne staci aj ta kytica a kupit listky do kina alebo ist na veceru :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čo keby si ju pozval na večeru? K tomu nejaká kytička
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

dixtreme ma pravdu.....to by som aj ja urobil byt tebou...alebo ak vies hrat na gitare a trosicku spievat tak jej zahraj....alebo ak ces prefotim ti lachku pesnicku na gitare taka pomala romanticka
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

O tu pomalu lahku pesnicku mam zaujem :D aj viacej ich moze byt
EL_nino
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa EL_nino »

skus jej dať neake striebro...
odporučal by som neaky nahrdelník s príveskom
myslim že to zaberie
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Myslim si ze nejde tu oto ze jej len nieco dat - Hmotne ale ale prave ze ta vecera + kino alebo jedno z toho pretoze si myslim ze ked jej nieco len tak das a nic viac teda zalezi ako jej to das a aka je ta holka ale mohlo by to vyzniet tak ze jej to davas z nutnosti a co jej dat no to uz je natebe ale neaka taka retiazka alebo prsten :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

EL_nino napísal:skus jej dať neake striebro...
odporučal by som neaky nahrdelník s príveskom
myslim že to zaberie
Povedal ze nejake darceky si necha na vianoce :wink:

imho: som za nejaku tu veceru alebo kino a nejeaka ta ruzicka potesi...
Napises sem co jej chces kupit na vianoce?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

rano ju zobud s stymi ružami počkaj kym sa prichista chodte na večeru potom sa prejdite po parku večer pojdete do hotela a na druhy den ju odkopneš domov........ako s americkeho filmu :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Zaxman napísal:rano ju zobud s stymi ružami počkaj kym sa prichista chodte na večeru potom sa prejdite po parku.....ako s americkeho filmu :D
to bude cakat od RAna do vecera kyms a prichysta???
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

no okej uz som dostal k+ ze su zvedavy jaka penicka......takze levandulova od hegerovvej.....je to stary odrhovak ale ked to zahras troska modernejsie tak je to romanticke jak noha.......fakt...a 4 akordy su v celej pesnicke iba :P ...... efekt to bude mat....a ked si tak klaknes zahraas jej....budes jej pozerat do oci a spievat tu pesnicku a potom jej podas ruzu a pobozkas a das listky do kina alebo divadla alebo povies ze hijooo na eceru :-P ....no daa sa robit vela veci...myslim ze takyto dar ju omnoho omnoho viac potesi ako nejaky naramok soska alebo ine prachlapace
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no predcalen žena :D
Livo563
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Livo563 »

Ja by som sa tvaril cely den akoby sa nic nedialo akoby bol normalnyden a vecer na prechadzku na peknu veceru kde by uz bola pripravena kytica,torta a vsetko ostatne :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vieš lenže taketo situacie končia tak že hodinu pred večerom mu holka začne nadavať že si mi dneska ani nezagratuloval ani nvš že mam narodky akože fakt som to od teba nečakala aspon takyto vyznamni den by si si mohol pametať a potom jej tažko vysvetliť že si to vedel len si čakal do večera ..........česˇť výnimkám ,,,ciiže intel. babam
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak to musim suhlasit, mozno nespravi scenu ale poznamku ze dnes ma narodeniny si asi tazko odpusti a potom sa budes citit ako debil. Radsej dopredu povedat ze mas pre nu prekvapenie.
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

takze nechce sa mi tu kazdemu osobitne odkaz davat na super navrhy, ale - tak za prve je velmi inteligentna a uz som jej naznacoval nieco ze pre nu chystam prekvapko ale kazdopadne
- ten americky film mi moc nepasuje :D casy odkopavania zien pre mna uz skoncili takze tak :)
- ta pesnicka s gitarou... viem hrat na gitare dost dobre ale spievat neviem si myslim :D a ked zacnem pri nej spievat tak zakazdym dostanem facku na usta takze to radsej nebudem riskovat :D
- cely den sa tvarit ze sa nic nestalo, v tom ja nie som moc dobry :lol:, lebo take vzrusenie v sebe dlho neudrzim
- zatial mi najviac sedi to rano pred vstanim ju cakat v izbe s kyticou a pridal by som k tomu aj ranajky do postele a samozrejme vecer pre nu nieco prichystat alebo do kina pozvat... kazdopadne vdaka ze ste sa takto uchytili a ked sa najde nejaky extrem romantik, prijmem vseliake navrhy ;) zatial vdaka
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kup jej auto určite sa poteši :D

popripade sa možete dohodnuť aj smamou že ju rano zobudite mama vruke tortu ty kyticu .......potom byť spolu isť na obed večer do kina a ked už nie odkopnuť tak aspon odprevadiť
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

marcello napísal:ked sa najde nejaky extrem romantik, prijmem vseliake navrhy ;) zatial vdaka
to si na spravnej adrese,urob tak ako som ti povedal...mal si vidiet ako sa moja holka tvarila ked otvorila oci...ona bola v tom ze som mal len tu kyticu a ked otvorila oci,nasla prsten a kupelnovu kozmetiku...bola velmi rada...no a potom som bol cely den s nou...zobral som si vtedy v robote volno..resp. na brigade,lebo som este student...myslim si ze toto je skutocny darcek a dokaz lasky a skryva to urcite aj daco romantiky...a ver ze taketo mile prekvapenia vas vztah iba posilnia a urcite nic tym nepokazis :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj, ale aj v tom je jeden hacik: vysvetliute holke, ze sa vam paci aj hned rano....to malo ktora pochopi....
Poznam aj take, ktora by sa urazila, lebo prisiel rano, a videl ju taku 'neosorenu' :D teda neupravenu, a ze jej smrdi z ust atd.
Napísať odpoveď