alza PC
mno ak ty poviem pleco to nexem budes sa smiat ...... nexe sa mi opisovat cele nazvi suciastek a inix blbostiGangy napísal:Pouzitelne to je, ale nechapem preco nechces skladanu zostavu. Myslis ze v alze to davaju do kopy stroje? Tak isto ako ti ju poskladaju v alze ti ju posklada aj nejaky kamarat co sa do toho vyzna.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nj... na dnesne hry tak v high strednych detailoch (zalezi od rozliska) je to v poho... ja idem kupovat taktiez celu bednu.. bez HDD ma bude stat o 3-4000Sk viac a dovolim si tvrdit, ze vykon bude tak 1/2x vyssi ako na tom co si si vybral 
ale to som prehnal na skrinke a zdroji... inak by to bolo -3000Sk
takze tak... 
ale to som prehnal na skrinke a zdroji... inak by to bolo -3000Sk
akoze mal by som aj tie 3-4 K ale zas nexem minut tolko bo xem este aj kupit monitor http://www.alza.sk/SK/lcd-panel-asus-vw198s-d86378.htm asi tentoŠu-Do napísal:nj... na dnesne hry tak v high strednych detailoch (zalezi od rozliska) je to v poho... ja idem kupovat taktiez celu bednu.. bez HDD ma bude stat o 3-4000Sk viac a dovolim si tvrdit, ze vykon bude tak 1/2x vyssi ako na tom co si si vybral
ale to som prehnal na skrinke a zdroji... inak by to bolo -3000Sktakze tak...
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 21:18 )
a este jedna otazka ked nekupim k tomu OS tak potom mi bude stacit iba ked mam stahnute z netu OS na cd (samozrejme .iso) ???
? z poradne pri kupe som mal pocit ze to ides skladat.Šu-Do napísal: ja idem kupovat taktiez celu bednu..
//Tak do toho prispevku si napisal pravy opak.
///Omg, narazal som na kontrast prvej citacie v tomto prispevku s touto
pretoze to podla mna znamena presny opak. Ale yeb na to...Šu-Do napísal:(idem skladat![]()
tak za prve: VYBER SI Z KLAVESNICE PISMENO "X" A NAUC SA PISAT SLOVENSKY!! (podobna choroba ako http://lamer.cz/quotes/show/3719 )
za druhe: tato zostava z alzy mi pride ako taky mid segment. Az sa cudujem cene... Zbytocne drahsie RAMky, zdroj mohol byt kludne o nieco lepsi fortron, osobne by som siel do Intelu a nie AMD a grafiku zasa do ATi a nie nVidie. Urcite nie 9800GT, co je viac-menej len preznacena 8800GT, pokial ma pamat neklame. Aj ked vykonovo tato zostava na dnesne hry staci, za tu cenu zlozis lepsiu. Staci si prejst len na tomto fore, kolko roznych napadov na zostavu najdes.
za druhe: tato zostava z alzy mi pride ako taky mid segment. Az sa cudujem cene... Zbytocne drahsie RAMky, zdroj mohol byt kludne o nieco lepsi fortron, osobne by som siel do Intelu a nie AMD a grafiku zasa do ATi a nie nVidie. Urcite nie 9800GT, co je viac-menej len preznacena 8800GT, pokial ma pamat neklame. Aj ked vykonovo tato zostava na dnesne hry staci, za tu cenu zlozis lepsiu. Staci si prejst len na tomto fore, kolko roznych napadov na zostavu najdes.