http://magazin.atlas.sk/technologie/gad ... hy-v-teple
da sa to u nas kupit?
usb papuce
usb vyhrievatko na nohy
Caffte, ja som to mal, kupil som to lacno na ebayi , z Ciny. Prislo mi to, zapojil som to, no poprve kabel bol dost kratky, lebo ja mam notebook na vysokom stole a kabel bol len tak tak na moje nohy, druha vec, date si tam nohy , je to velmi prijemne plysove este predtym ako to zapnete. No a nakoniec sa to zapne do USB, prvykrat som sa strasne bal ze ma to skope, ale prezil som. V tych papuciach je taky specialny papier ktory ma na sebe take cesticky ktore su vyhrievane...
Ja som to pouzival kazdy den asi 3 tyzdne , potom sa mi kabel utrhol, lebo bol strasne slaby, tak som to vyhodil
Ja som to pouzival kazdy den asi 3 tyzdne , potom sa mi kabel utrhol, lebo bol strasne slaby, tak som to vyhodil
-
Lord ANAKIN
Professional
Trosku OT: To fakt bolo take neucinne ???? vlaznu kavu mi udrzi aj ked si polozim salku na disk ..hmm tak o tom som nevedel a chcel som taku srandu zaobstarat ....hojko napísal:Chcelo by to najst niekde recenziu alebo nazory uzivatelov. Lebo ak si spominam na ohrievac kavy pre USB, tak ten udajne nedokazal nechat kavu teplu, ostala len vlazna. Takze otazne je, ze ci tie papuse vobec vyhreje.
Podla mna su osobne tie papuce na nic ale malo by dost vyhriat a suhlasim s Kibom
teplota
Teplotu som nemeral, ale ked to vyhrieva, tak mate pocit, ze vam po chodidlach chodia mravce
To ta elektrika take soky dava
take male prijemne steklenie......#A vyhrieva to dost, udrzi to nohy v teple, nakolko zijem v Londyne a teplota vonku je -2 teraz