hore mas zazracnyu hulku laso a pero pamataj na fuknciu ctrl cize das oznacit oblast potom stlac ctrl a oznac dalsiu takto sa ti bude pripocitavat ked ti oznaci co nechces daj ctrl+z pripadne mozes hore kliknut na nastroj laso a zasa pomocou ctrl mozes pridavat ak robi dake presahy do obrazku nezufaj pribliz to a hore prepni ten stvorcek na odobrat z vyberu a robis presny opak oznacis presahy hadam sa to dalo pochopit btw jednu osobu mas tymto stylom na max 10 min
ok dakujem a posldna otazka ked to skopirujem a chcem to vlozit na ine pozadie to sa jak dela please.mohli by ste dat aj sreeen prosim ked nie tak aspon vysvetlit dik PS:lebo ked som to skopiroval a chcel som to dat na ine pozadie tak mi dalo iba okraje a nie plny obraz
V com je problem, vystrihnes to (podla navodov vysiie) a skopirujes (CTRL+C)... teraz s tym narabas ako s hociakym textom ktory skopirujes (je to v schranke). Teda ostava uz len vytvorit novy obrzok (pripadne otvorit nejaky iny kde to chces vlozit) a stlacit CTRL+V (prilepis)