wolodo napísal:ano to je najlepsie ked toto dievca povie a o tyzden ju vidis ako ide s dakym za ruku... a je ti az zle ako ta odrbala a ked poozbieras odvahu a povies jej ze co sa stalo preco neplni to co ti povedala tak ti povie ze ale on je taky dobry a uzasny a pomaha mi.... su aj taketo situacie
pevne dufam ze tvoja takato nebude
Fúú. Toto si mi ani napísať nemal
Tak to dúfam aj ja, že to tak nebude, bo by som asi skolaboval .
podla toho co hovoris, je mozne, ze u nej to bolo take chvilkove, teda na zaciatku proste zistila ze si uzasny, ale neskor sa do toho pridali aj tie rodinne problemy a tak a ona zacala pochybovat. neskor nad tym porozmyslala a zistila, ze ta asi fakt lubi, ale nakonieck ed ste sa o tom rozpravali proste chcela doriesit svoje problemy.
to jest moj nazor a mozny scenar
Huh celkom dobre citanie .Takze ked som spravne pochopil tak uz medzi vami nic nie je alebo sa mylim? A taketo hry ja nemam rad ze ma niekto vodi za nos...som taka povaha ze ked sa mi nepaci tak poviem svoje nech to dopadne ako chce(ale to uz musi dost daleko zajst),Ak niekto ignoruje mna ja ignorujem jeho...
V podstate máš pravdu. Ja tiež mám rád otvorenosť . Medzi nami už nič nieje a dúfám, že už nebude . Jednoducho sa zahrala s mojimi citmi, a to jej v živote neodpustím . Prednejší jej bol 30.ročný učiteľ . Ale je to len jej vec, mňa nič do toho, ským je . Mne už je na plnej čiare ukradnutá.
_hOOk!_ napísal:V podstate máš pravdu. Ja tiež mám rád otvorenosť . Medzi nami už nič nieje a dúfám, že už nebude . Jednoducho sa zahrala s mojimi citmi, a to jej v živote neodpustím . Prednejší jej bol 30.ročný učiteľ . Ale je to len jej vec, mňa nič do toho, ským je . Mne už je na plnej čiare ukradnutá.
pershing napísal:brutalne si nasrala do huby stym clovekom, podla mna ti zamota hlavu a oje*** ta, ruky prec...dalsia blba 16ka...keby ta lubila tak nekeca somariny, za taky kratky cas pochybujem, je to decko co lubka kazdeho druheho ale ked pride na skutky tak sa poserie a utecie...
No možno som tom to tak napísal, že som s ňou spal, ale nie. Rozprávali sme sa, bozkávali a sladké rečičky no . Jaj ona je taká charizmatická že z toho nemožem .