stále nie furt a asi potom tie testy niesu neake presne potom uz nam asi len ostava kupit a tak oskusatFilipito napísal:3 krat som meral furt inak ukaze
GTA 4
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja to mam o stvku drahsie z http://www.progamingshop.sk/grand-theft ... 35749.html
Na kkt ti je nejaky test od 3D marku, tu mas poziadavky:RoQa napísal:kde sa da este spravit ten test lebo tu mi to akosi blbne alebo neviem co
Minimální sestava ke spuštění hry:
* Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHz
* 1.5GB operační paměti a 16GB volného místa na disku
* 256MB grafická karta nVidia 7900 a vyšší nebo 256MB karta ATI X1900 a lepší
Doporučená herní sestava:
* Procesor Intel Core 2 Quad 2.4GHz nebo AMD Phenom X3 2.1GHz
* 2.5GB operační paměti pro Visty, 2GB pro XP a 18GB místa na disku
* 512MB grafická karta nVidia 8600 a vyšší nebo 512MB ATI 3870 a lepší
PS: ked zistim, ktory z vas oklamal erytrocyta s datumom vydania, tak si ho podam
Vychadza 3.12.2008!!
//no nevravim...zase spam
Objednajte, pockajte kym pride, potom mozete napisat dojmy.
Brloh ma napisane, ze distribucia zacne 2.12., lenze kruieri dorucuju az na druhy den, co tu vsak niektori nechapu.nosooo napísal:ako ti to moze dojst uz zajtra,ked v europe to ma vyjst v stredu?
-
RoQa
Darca
njn ja viem ale niektore veci mam take "hranicne " tak preto som chcel vediet ale ked to je na kkt tak nicGothaR napísal:Na kkt ti je nejaky test od 3D marku, tu mas poziadavky:
Minimální sestava ke spuštění hry:
* Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHz
* 1.5GB operační paměti a 16GB volného místa na disku
* 256MB grafická karta nVidia 7900 a vyšší nebo 256MB karta ATI X1900 a lepší
Doporučená herní sestava:
* Procesor Intel Core 2 Quad 2.4GHz nebo AMD Phenom X3 2.1GHz
* 2.5GB operační paměti pro Visty, 2GB pro XP a 18GB místa na disku
* 512MB grafická karta nVidia 8600 a vyšší nebo 512MB ATI 3870 a lepší
PS: ked zistim, ktory z vas oklamal erytrocyta s datumom vydania, tak si ho podam![]()
Vychadza 3.12.2008!!
//no nevravim...zase spam
Objednajte, pockajte kym pride, potom mozete napisat dojmy.
Bude spamovat, ze preco mu to nejde aktivovatToy M@ch!n3 napísal:a co je na tom ze ti to dojde zajtra ked si to aj tak nezahras?
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 17:53 )
tomasmateRoQa napísal:njn ja viem ale niektore veci mam take "hranicne " tak preto som chcel vediet ale ked to je na kkt tak nicbtw. kto oklamal erytrocita ??
PS: zatial necham odomknute, nechcem totiz liezt erytrocytovi do kapusty, no ked tu zacnete znova spamovat o blbostiach, tak bude lock az do stredy.
jaj tak,bo sa mi to hned nezdalo a zacal som nadavat,ze som si to objednal z progamingshopu a nie z brlohuGothaR napísal:Brloh ma napisane, ze distribucia zacne 2.12., lenze kruieri dorucuju az na druhy den, co tu vsak niektori nechapu.
btw potom mozme zahrat multak vsetci spolu
co vy nato?
a este jedna otazka,asi som lama ale co je to ten erytrocytor?
-
DeJF
Addict
Taku dobru hru si stiahnut je hriech,a nekupit si ju je tiež hriech!Takže...pekne kupit,nie stiahnut =)2janci2 napísal:ak to do tyzdna necracknu (resp. nejak obidu ochranu),aby som si to nekupoval,tak si to asi aj kupim...len teraz ci zo steamu alebo pekne krabicu...? ale to asi podla ceny a dostupnosti
Teraz si tomu dalnosooo napísal:a este jedna otazka,asi som lama ale co je to ten erytrocytor?
DeJF - ja si kupujem vacsinu hier, o ktorych viem ze ozaj stoja za to (tj najdem si aspon trochu casu na ich zahranie). U GTA som ani na chvilocku nezapochyboval. Je mi jasne ze pre mna su to absolutne vyhodene peniaze. Vyhadzovanie penazi = u mna hriech.