Pri tejto téme by som chcel od Vás hlavne poradiť, ktorá značka vyrábajúca LCD monitory stojí za to. Podľa mojích predstáv by mal byť 22' a mal by stíhať s videami a hrami. Jeden som si už našiel, ale chcel by som počuť, či je dobrý a ak nie, tak či nepoznáte niečo lepšie. Max. tak do 9-tisíc.
HP w2207h
Kúpa LCD
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Slusny moze byt
kukni sa este na tento neni taky drahy ale je dostacujuci
http://www.lge.com/products/model/detail/w2242sm.jhtml
parametrovo skoro rovnaky
kukni sa este na tento neni taky drahy ale je dostacujuci
http://www.lge.com/products/model/detail/w2242sm.jhtml
parametrovo skoro rovnaky
-
Lord ANAKIN
Professional
parametrovo dnes zvladaju korektne zobrazovat hry , filmy vsetky nove monitory .... doba duchov je prec samozrjme ze by som nekupoval znacku o ktorej som v zivote ani nepocul a dobre znacky su LG, Samsung a HP z mojich skusenosti ... s Asusom mam napriklad zle skusenosti lebo nejako preblikaval a som myslel ze som mal nieco zle nastavene alebo ze to bol len nejaky vadny kus ale ked som cital recenziu tak to spominali nieco podobne ale zas spolubyvajuci ma 19tku a ta je v pohode ... osobne pouzivam Samsung T220 a jedine co mi na nom chyba je to ze som mal doplatit a kupit model s TV tunerom a dalsia vec co mi chyba je to ze sa neda nastavit vyskovo - toto je straaasne dobra vec ... ale da sa to poriesit nejakym stojanom ... takze pohoda ...
-
Lord ANAKIN
Professional
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
nemaj tak blizko monitor a zniz si jas a intenzitu a vzdy hlavne ked je tma maj zazaty aj iny zdroj svetla /lampu/... inak ta budu bolet oci a potom aj hlava z hociakeho monitora..Filipito napísal:ja neviem preco ale ked som mal doma lg tak ma nenormalne od neho boleli oci a to iste teraz v skole dai lcd lg a nenormalne ma bolia ocija by som volil jednoznacne samsung