Stvorcekovanie v niektorych hrach...
-
an0nym0us3
Amateur
Stvorcekovanie v niektorych hrach...
Neviete co to moze sposobovat? teraz mi stvorcekuje pravidelne v NHL 09. Vacsina hier ide absolutne bez problemov, ziadne stvorcekovanie. Ale v niektorych stvorcekuje pravidelne. Je ich ale malo. OS pouzivam VISTA 64
-
an0nym0us3
Amateur
-
an0nym0us3
Amateur
-
an0nym0us3
Amateur
stale to iste , graficka karta sa neprehrieva , tam mam nastavene manualne chladenie a teplota neprekracuje 50C ani pri najnarocnejsich 3D. HRy som skusal , ved Bioshock, Call of dufy 4, 5 crysis , crysis warhead, far cry 2, fallout 3.... vsetko ide v pohode... Dalsia hra v ktorej sa mi to stavalo bol STALKERŠu-Do napísal:prehrievaju sa ti zrejme pamäte na graficke karte a takto sa to prejavuje.. skusal si aj ine hry ?
-
an0nym0us3
Amateur
no vazne ti hovorim , teda aspon catalyst mi to zobrazuje. ale to je zrejme teplota jadra. Len preco mi to robi pri menej narocnych hrach???Šu-Do napísal:stale si stojim za tym, ze su to pamäte...a henta karta ma mozno take teploty v IDLE
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 11:54 )
Takze zda sa, ze moj problem je vyrieseny. Nahodou som sa dostal na stranku vyrobcu SAPPHIRE a tam som nasiel VBIOS pre moju graficku kartu. Som musel skontrolovat podla serioveho cisla.. A potom cez DOS naflashovat.