World of Goo
-
Bombo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
World of Goo
Ako funguje v tejto hre ukladanie? Lebo vzdy ked vypnem hru, tak sa mi zmaze profil a musim ist od zaciatku
Diky za rady
-
blazer
Professional
2 techniky:djxtreme napísal:neviete niekto ako mam prejst tu misiu s vezou...tower of goo???...lebo je to uplny brutal
Stavaj velmi pomaly, vzdy ked sa zacne naklanat, pridavaj do strany, ktora to vyrovna, alebo druha technika, stavaj strasne rychlo dohora, vselijak krivo, ale tak rychlo, nech to nestihne padnut a hore to uz pricucne ta trubka
//edit: No a kde je problem? Cele sa ti to rozkyve az to spadne, alebo ti nevyjdu "goo"ovia?
-
djxtreme
Light Professional
ja som to skusal tou prvou moznostou a aj tak nicblazer napísal:2 techniky:
Stavaj velmi pomaly, vzdy ked sa zacne naklanat, pridavaj do strany, ktora to vyrovna, alebo druha technika, stavaj strasne rychlo dohora, vselijak krivo, ale tak rychlo, nech to nestihne padnut a hore to uz pricucne ta trubka(ja som spravil tou prvou)
-
djxtreme
Light Professional
diky bracho,podarilo sa...uz koncim chapter 3 imoblazer napísal:Do hentoho prispevku mi uz nesla pridat priloha, neviem preco tak ju skusam dat sem, narychlo som spravil tuto vezu, zachranil som len 32 z 25, ale da sa kludne viac, dolezite je spravit si masivny spodok, ktory celu vezu udrzi, postupne stensovat
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
blazer
Professional
Najprv pouzijes zelenych na premostenie tej diery kde sa nachadzaju, potom bielymi zatazis tu kocku na ktorej su, cim vypustis tu velku cervenu goo (ak ma meno tak som zabudol) a ona sa prekotula po zelenom moste do toho prudu, co ju rozbije na male cervene goo's a stavanim veze zo zelenych (da sa pomoct si aj bielymi keby si mal problem) ich vysajes hore 
-
Old Dirty Bastard
Guru