presne tak. uplne suhlasim. ale to ozaj ak sa jedna o nejakeho konkretneho "typka".... to by bolo prekvakpo ak je don ozaj zblaznena no ak len tak obcas vyriekne ze by chcela psa tak od toho radsej upustit...Zaxman napísal:je to super darček ked vieš že ho kce napr. idete do utulku a ukaže ti male štena vlčiaka dajme tomu ale povie no mama by mi ho aj tak nedovolila ale je fest pekny..............zbehneš za mamou a dohodneš sa snou že či by si ho mohla teda nehať a ak hej tak jej ho kupiš................jeden s pripadov ...kcem povedať že ked maš istotu že ho kce a ešte aj akeho tak je to fajn ...............ale inač ee .........pes totiž neni ako retiazka ktora sa ti nepači a nehaš ju v šufliku
darcek pre priatelku na 18ku
ale čo dalej myslim že na narodky by mala zažiť cely den len pre seba nie len rano ruže(ktore by mimochodom mala dostavať častejšie nielen na narodky) ale aj niečo napotom napr. čo po rane ?? ked vstane a dostane ruže ?? chapeš jej den sa tym nekonči .................ale určite by som ju nebudil nejako o 6 rano teda ak to kceš nejako cez vikend pozri sa kedy ma nastaveny budik ked na 10 tak sa postav kunej a bud ticho nech sa zobudi na ten budik .........a prve čo uvidi si ty s ružami .........buc ti da sfleku pusu ..........alebo sa zakrije cela perinov a bude držať samotku(v dobrom slovazmysle
taku 2 minutovu )
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jezisi ja som ti povedal moj priklad,ako som to urobil ja a neboj,vobec sa nam tym den neskoncilZaxman napísal:ale čo dalej myslim že na narodky by mala zažiť cely den len pre seba nie len rano ruže(ktore by mimochodom mala dostavať častejšie nielen na narodky) ale aj niečo napotom napr. čo po rane ?? ked vstane a dostane ruže ?? chapeš jej den sa tym nekonči .................ale určite by som ju nebudil nejako o 6 rano teda ak to kceš nejako cez vikend pozri sa kedy ma nastaveny budik ked na 10 tak sa postav kunej a bud ticho nech sa zobudi na ten budik .........a prve čo uvidi si ty s ružami .........buc ti da sfleku pusu ..........alebo sa zakrije cela perinov a bude držať samotku(v dobrom slovazmysletaku 2 minutovu )
-
marcello
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zaxman: som napisal ze ju chcem zobrat do Viedne na vianocne trhy 
bol som tam minuly rok so spoluziackami a vravim keby som tam bol byval vtedy s priatelkou a nie so spoluziackami tak to by byvala bola uzasna romantika... vtedy aj snezit zacalo krasne,tie trhy tak to je proste romantika na entu
a aj tak sme sa s nou uz dohadovali o tom ze chceme ist na trhy,takze to chcem vyuzit prave vtedy
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 9:08 )
co sa tyka toho steniatka... to si pockam az budeme spolu zopar rokov alebo tak, lebo steniatko je ako male babatko do rodiny, ze obnovi vztah aj ked parik potom caka zoapr mesiacov upratovania hovienok a tak
ale male steniatko patri skor do rozbehnuteho vztahu a ja som s nou len druhy mesiac tak to neham radsej na neskor 
bol som tam minuly rok so spoluziackami a vravim keby som tam bol byval vtedy s priatelkou a nie so spoluziackami tak to by byvala bola uzasna romantika... vtedy aj snezit zacalo krasne,tie trhy tak to je proste romantika na entu
a aj tak sme sa s nou uz dohadovali o tom ze chceme ist na trhy,takze to chcem vyuzit prave vtedy
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 9:08 )
co sa tyka toho steniatka... to si pockam az budeme spolu zopar rokov alebo tak, lebo steniatko je ako male babatko do rodiny, ze obnovi vztah aj ked parik potom caka zoapr mesiacov upratovania hovienok a tak